Borba SF svemira

poruka: 26
|
čitano: 2.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Borba SF svemira

Tko bi koga pobijedio,to je često pitanje na drugim forumima!

Recite koja bi dva svemira usporedili i kroz analizu usporedili bi tko bi pobijedio.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Moj avatar http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/178/7/3/Warhammer40k_SouvereignVenture_by_TheFirstAngel.jp
17 godina
neaktivan
Borba SF svemira

i

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
RE: Borba SF svemira
stara tema... :) zabavnije je u nespavalicama...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
stara tema... :) zabavnije je u nespavalicama...

Da ne zasipamo ostale neka ovdje raspravljamo.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
Borba SF svemira

Star Trek svemir FTW, hebiga najnapredniji su.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
Hyperion kaže...

ma kada Chewbacca krene zavijat svi oni popadaju

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
mind_challenge kaže...
Hyperion kaže...

Imam prikladan odgovor na to, citat iz aliena:

"In space no one can hear you scream"

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 8:48 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
mind_challenge kaže...
Hyperion kaže...

bravo, ali u otvorenom svemiru (ako na njega misliš) nemaš gdje ni pasti, tako da moram nešto nov smislit

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 8:49 (mind_challenge).
17 godina
Hyperion kaže...
mind_challenge kaže...
Hyperion kaže...

But in ST can.

17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

A star warsi? jedi, fakin death star, x wing itd. to mi se cini opakom konkurencijom.... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
ma kada species 8472 dodje nema nitko sanse...

Ili jos bolje... kad dodju vorlonci i shadowi iz Babylona 5, ili kad dodje abyss iz Andromede...

17 godina
skank666 kaže...
Hyperion kaže...

A star warsi? jedi, fakin death star, x wing itd. to mi se cini opakom konkurencijom.... 

EnlightenedPhoenix kaže...
ma kada species 8472 dodje nema nitko sanse...

Ili jos bolje... kad dodju vorlonci i shadowi iz Babylona 5, ili kad dodje abyss iz Andromede...

Sve je to Qrac za Q-a, s čime bih završio raspravu hahahah

BTW: Šta jedi može protiv brodskog phasera? U star warsu imaju jadne lasere, a Death Star može gađat planete/mjesece/capital shipove, ali ne i okretne brodove kao što su ovi iz star trek-a...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 22:32 (Hyperion).
17 godina
Borba SF svemira

A zamislite Picarda kao Jedi-a...

Anarchists of the world, unite!
17 godina
Borba SF svemira

Mass Effect svemir FTW. Reaperi bi samljeli bilo šta iz drugih svemira. Smijeh (čak i death starNamigiva)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
crystal6 kaže...

Mass Effect svemir FTW. Reaperi bi samljeli bilo šta iz drugih svemira. Smijeh (čak i death starNamigiva)

Si zaboravio Q-a?

Star Trek brodovi nisu primitivni kao u mass effectu, rasturili bi reapere dok rečeš phaser.

A evo i da srede federacijske brodove opet nemogu protiv jednog V'ger-a ili regenerativne borgovske taktičke kockice, kamoli protiv species 8472 battleshipa uf... Mnoštvo toga iz ST svijeta se da nabrojat ovo mi prvo pada napamet, hebiga 700 i nešt epizoda radi svoje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 22:43 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Mass Effect svemir FTW. Reaperi bi samljeli bilo šta iz drugih svemira.  Smijeh (čak i death starNamigiva)

inače pogledaj babylon 5... mass effect je cisti ripoff tog svemira...

17 godina
Hyperion kaže...
crystal6 kaže...

Si zaboravio Q-a?

Star Trek brodovi nisu primitivni kao u mass effectu, rasturili bi reapere dok rečeš phaser.

A evo i da srede federacijske brodove opet nemogu protiv jednog V'ger-a ili regenerativne borgovske taktičke kockice, kamoli protiv species 8472 battleshipa uf... Mnoštvo toga iz ST svijeta se da nabrojat ovo mi prvo pada napamet, hebiga 700 i nešt epizoda radi svoje.

Shepard bi pojeo Q-a za doručak.Namigiva

Uzmi u obzir da reapera ima nekoliko tisuća (ako ne milijuna ili više, ne znam točno)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
crystal6 kaže...

Uzmi u obzir da reapera ima nekoliko tisuća (ako ne milijuna ili više, ne znam točno)

Q samo pucne prstom i reapera ima ZERO, tako može i sa shepijem.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
crystal6 kaže...

Q samo pucne prstom i reapera ima ZERO, tako može i sa shepijem.

A fakat si trekiOsmijeh

16 godina
odjavljen
Borba SF svemira

Meni je nekak najdraži ovaj naš...

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
moderator
Borba SF svemira

ajde nek mi netko od vas informiranih kaže ovo...

da ja prdnem, u kojem bi se to svemiru najdalje osjetilo? onako hipotetski...baš me zanima...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ajde nek mi netko od vas informiranih kaže ovo...

da ja prdnem, u kojem bi se to svemiru najdalje osjetilo? onako hipotetski...baš me zanima...

Ne... tlak u cijelom svemiru je blizu nuli (nije 0 ali je blizu) tako da bi se sve razletilo i ne bi se osjetilo... :)

16 godina
moderator
Borba SF svemira

al pazi, u st se može to teleportirat pa da smrdi negdje drugdje...

zkj se tog nisu sjetili? svi tamo počnu prdit i to onda teleportiraju ko oružje...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
Borba SF svemira

Da rješimo dilemu.Q-ui se ne koriste u debatama.

http://www.stardestroyer.net/Empire/Essays/FiveMinutes.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 0:30 (I.Kk).
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

al pazi, u st se može to teleportirat pa da smrdi negdje drugdje...

zkj se tog nisu sjetili? svi tamo počnu prdit i to onda teleportiraju ko oružje...

Jer teleporter troši puno energije.

16 godina
moderator
I.Kk kaže...

Jer teleporter troši puno energije.

al bi to bilo odlično oružje...tako da bi omjer potrošnje i učinkovitosti bio isplativ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice