3 godine telefonskog maltretiranja

poruka: 5
|
čitano: 10.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Ja nezz dal ste vi iz hrvatske čuli za ovo ali svakako bi trebali saznati...naime jedan čovjek iz okoline Kruševca u Srbiji je maltretirao jednog djedicu Stojana Vasića (ja msm da mu je to prezime) 3 godine na telefon...a ovaj to nije prijavljivao policiji i stalno je bio tučen od komšija azto što je njih okrivljivao za provokaciju...ali "terorist" je bio bivši momak od njegove kćerke...evo još jedne zanimljivosti kad je tip nakon 3 godine bio uhapšen i on kad je došao u sudnicu pitao je sutkinju može li nekoga nazvati i on je nazvao Stojana ! Taj tip je to još i snimao i prodavao ljudima za male pare

Evo na ovom youtube accountu možete preslušati sve dijelove (dostupne na netu) ove telefonske zeze 

Part 1 do Part 7.

https://www.youtube.com/user/Yordancho008#p/u

16 godina
neaktivan
RE: 3 godine telefonskog maltretiranja

Sory ali mislim da bas to ne zanima ljude :/ ,cisto kazem...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
protjeran

tebe ne ali možda nekog da

15 godina
neaktivan
RE: 3 godine telefonskog maltretiranja
Frozzini kaže...

Ja nezz dal ste vi iz hrvatske čuli za ovo ali svakako bi trebali saznati...naime jedan čovjek iz okoline Kruševca u Srbiji je maltretirao jednog djedicu Stojana Vasića (ja msm da mu je to prezime) 3 godine na telefon...a ovaj to nije prijavljivao policiji i stalno je bio tučen od komšija azto što je njih okrivljivao za provokaciju...ali "terorist" je bio bivši momak od njegove kćerke...evo još jedne zanimljivosti kad je tip nakon 3 godine bio uhapšen i on kad je došao u sudnicu pitao je sutkinju može li nekoga nazvati i on je nazvao Stojana ! Taj tip je to još i snimao i prodavao ljudima za male pare

Evo na ovom youtube accountu možete preslušati sve dijelove (dostupne na netu) ove telefonske zeze 

Part 1 do Part 7.

https://www.youtube.com/user/Yordancho008#p/u

LOL, pa to stavi u temu humor.

a da i ja nešto napišen :D
16 godina

Da mene taj lik nazove mislim da bi ja njega naživciro tako da bi molio Boga da nikad više ne ponovi moj broj...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice