BUG Apoteka

poruka: 7
|
čitano: 2.899
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
BUG Apoteka

U trenutnom broju BUG-a (Veljača 2011, br. 219) glavna je tema s nazivom BUG Apoteka a kako sami autori kažu, to je ordinacija općeg računalstva.

Moja ideja je da Apoteku pretvorimo u nesto vise, a da se ne zaboravi vec izlaskom sljedeceg broja i novom temom.

Konkretno, došao sam na ideju da se na BOL-u (plus) doda stranica "BUG Apoteka" na kojoj bi svaki (dan, tjedan, mjesec) dolazile nove "indikacije, bolesti i lijekovi". Dakle, želio bih da BUG Apoteka ne ostane samo na ovom broju vec da se redovno održava s novim upitima i njihovim rješenjima na BUGovim stranicama,

što mislite?

BFBC2: Drugar
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG Apoteka

Sviđa mi se ideja, bilo bi stvarno korisno.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: BUG Apoteka
CRT kaže...

U trenutnom broju BUG-a (Veljača 2011, br. 219) glavna je tema s nazivom BUG Apoteka a kako sami autori kažu, to je ordinacija općeg računalstva.

Moja ideja je da Apoteku pretvorimo u nesto vise, a da se ne zaboravi vec izlaskom sljedeceg broja i novom temom.

Konkretno, došao sam na ideju da se na BOL-u (plus) doda stranica "BUG Apoteka" na kojoj bi svaki (dan, tjedan, mjesec) dolazile nove "indikacije, bolesti i lijekovi". Dakle, želio bih da BUG Apoteka ne ostane samo na ovom broju vec da se redovno održava s novim upitima i njihovim rješenjima na BUGovim stranicama,

što mislite?

Također mi se sviđa ideja :)

16 godina
odjavljen
BUG Apoteka

Ideja izvrsna-u potpunosti podržavam. {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
CRT kaže...

što mislite?

tu rubriku imaš u svakom broju Buga, zove se "pitanja&odgovori" (istina nešto je drugačije koncipirana nego sama Apoteka, ali na koncu daje isti rezultat)

...
15 godina
BUG Apoteka

Mislin da su na forumu te poruke odlučili istaknit baš sa "porukon dana" tako da smatran da dodatna rubrika na BOL-u nije potrebna.

Tj pitanje je isplativosti i koliko bi ljudi dolazilo tu? Ovako na forumu je na početnoj stranici neka zanimljiva / korisna poruka tako da smatran da će nju više korisnika vidit od jedne nove rubrike.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CRT kaže...

što mislite?

Uh skužio sam,kada sam to pročitao mislio sam da je neka ljekarna no dobro skužio sam ipak.

Dino
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice