Zaboravljen pass na xp-u

poruka: 148
|
čitano: 67.282
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Zaboravljen pass na xp-u

svaka čast, thanks na uputama

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

šta znaci cd bootabilan?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

ovaj ophcrack live cd je winrar dat. da je cijelo stavim na cd. ili sam exe. datoteku

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Trebalo bi bit iso datoteka

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

evo ovdje iso:

http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd

to se skine i zaprži.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

Pa zar je moguče da nitko ne zna????

1.Upališ komp!

2.Kada ti se pojavi lozinka,pukneš 2 puta Ctrl+Alt+Del

3.Na mjesto gdje piše user name upišeš Administrator

4.Pukni enter(ne treba lozinka)

I gazda ne zna,a ti šibaj do mile volje!Cool

Ikominator
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

bez cd samo ovako na prazno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

Sad i meni treba pomoc oko ovoga.

Jos nisam imao potrebe za tim ali stvar je slijedeca.

Tip ciji komp popravljam nezna pass (kaze zaboravio) a htio bi da mu backupiram podatke prije nego srusim Windowse.

Logirao sam se kao admin i sad me zanima ako u control panel-user acc maknem njegov pass da li gubim njegove podatke? Tamo pise da se gube svi EFS kriptirani podaci. Jel moguce kako izbjeci ovo?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Tip ciji komp popravljam nezna pass (kaze zaboravio) a htio bi da mu backupiram podatke prije nego srusim Windowse.

Logirao sam se kao admin i sad me zanima ako u control panel-user acc maknem njegov pass da li gubim njegove podatke? Tamo pise da se gube svi EFS kriptirani podaci. Jel moguce kako izbjeci ovo?

Kako imam dual boot 7 i xp na jednom komp a xp baš i ne koristim. Stavio sam lozinku na račun. Restarta komp i tražilo mi je lozinku. Logirao sam se ko administrator kao i ti otišao u user accounts te skinio lozinku sa onog računa, pisalo mi je što i tebi. Restarta sam komp i sad pišem s tog računa, nije se ništa izgubilo.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vidi imas li zelenih foldera u exploreru. kriptirani folderi su druge boje. ako nemas slobodno makni pass i ne brini. A i ako imas postoji nacin da se kljuc exportuje i vrati na novoj instalaciji.

I zasto bi uopste micao pass. Jednostavno preuzmi ovlastenja na tim folderima i mozes raditi sta hoces. Ipak si ti admin na tom kompu.

16 godina
protjeran

F1-IVO 

Evo ti program, spržiš na CD i bootaš, kad te pita dali da ubaci windowse odabereš xp i onda imaš pristup svim datotekama a i možeš bez problema promijeniti šifru bilo kojem Accountu. Tako ti je najd+sigurnije. Pozdrav

EDIT:Nisam stavio link baš sam biser EVO LINK

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 17:55 (APazinjan).
17 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

Rjesio u medjuvremenu sa Ophcrack. Odlican programcic.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

ljudi de mi objasnite kako da uđem..? jel trebam spržiti ophcrack na cd, samo exe dat. ili? i kada spržim šta onda radim, resterima komp i šta onda..

de mi pomozite plizz treba mi nemugu uci u racunalo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

Sprzi ga kao bootable iso.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

šta je to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehhe

ajd ti zovni nekoga ko zna sta je bootabilan iso i sta sa tim da napravi ;)

17 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

2 riječi;

ERD commander

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zaboravljen pass na xp-u

Sa navedenim ophcrackom i rainbow tables-ima koje dobiješ na cd-u možeš saznati koji je password za kojeg usera i to pali samo za "jednostavnije" passworde (samo alfanumerički, znači bez !"#$%&/()=?* i inih znakova, mislim do 9 ili 12 znakova, nisam siguran).

Za promjenu passworda, bez mogućnosti da ti veli koji je pass možeš iskoristiti Offline NT Password & Registry Editor, samo preporučam da dobro pročitaš upute da nešto ne zaj***š!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

ljudi sorry moj brat je pisao  mjesto mene na forumu..  ja nisam ni znao da piše

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

heheheh

sad se vadis jer nisi znao sta je to bootabilni iso ;)

15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

pa zato je ovaj forum da se pomogne a ne da se  ruga i ismijava druge!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma slim se druze. Nemoj sve shvatati tako ozbiljo pa i sam sam se potrudio da paomognem. Sorry ako si to shvatio kao izrugivanje. Sorry

17 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

šta komplicirate..uđeš u safe mod pri pokretanju windowsa i samo ugasiš pass i username zaštitu i eto ti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

kad uđem u safe mod, kako piše to da ugasim pass?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jaka sifra kad mozes uci u safe mode ;)

15 godina
neaktivan
Zaboravljen pass na xp-u

allo. kako piše kad uđem u safe mod da ugasim pass?????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomo_1 kaže...

allo. kako piše kad uđem u safe mod da ugasim pass?????

ne mozes uci u safe mode ako ti je postavljen pass!

16 godina
Zaboravljen pass na xp-u

Najjednostavnije je ovo:1.)Restartiras komp.
                                       2.)Pritisces F8 kad ti se pojavi logo od MBO-a

3.)Safe Mode odaberes sa popisa

4.)Sacekaj da se boota itd...Onda udjes u Windowse kao Administrator (imat ces onu ikonu od šaha ja mislim)

5.)Odi na Control Panel i tamo pronadji User Acounts

6.)Tamo odes pod ime svog racuna i odaberes ukloni lozinku ili obrises racun

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Najjednostavnije je ovo:1.)Restartiras komp.
                                       2.)Pritisces F8 kad ti se pojavi logo od MBO-a

3.)Safe Mode odaberes sa popisa

4.)Sacekaj da se boota itd...Onda udjes u Windowse kao Administrator (imat ces onu ikonu od šaha ja mislim)

5.)Odi na Control Panel i tamo pronadji User Acounts

6.)Tamo odes pod ime svog racuna i odaberes ukloni lozinku ili obrises racun

nemozes tako ako administrator racun ima pass. jedini nacin da probijes pass je iz dos-a.ima raznih alata,npr hirens boot cd ima tu opciju.

15 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Prijatelju bolje da ti se to ne dogoti jer kad zaboravis pasword nema ti spasa moras srusit citav sustav pa instalirat

ophcrack. A ima i drugih slicnih alata koje zaprzis na boot CD i pokrenes, a oni ti ponude da desifriraju pass ili za brze rjesenje da samo obrisu postojeci.

Najbolji su mi forumasi koji pomazu na nacin da savjetuju za svaku sitnicu reinstalaciju sustava i formatiranje diska :/

Sorry, tek sada sam vidio da ima 3 stranice postova. Ignorirajte me ako sam ponovio nesto sto je vec receno, a koliko vidim sve je receno....treba mi kava...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 10:04 (TriNitro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice