Koje programe najcesce koristite??? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.997
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koje programe najcesce koristite???

Samo naziv sve govori....
Ja najcese koristim Firefox, Thunderbird, Windows Live Messenger, LimeWire, WMP (samo muzika), Classic media (+ codexi za filmove), nero, GrabIt (cesto skidam razne stvari sa newsa sa free zone od svog ISP-a), FDM (za skidanje vecih fajlova sa ftp servera preko free zone), Winrar (da otpakujem to sto sam sve skino :D), i naravno Word cesto koristim ocu stalno nesto kucam...eh toliko od mene to uglavnom koristim mislim da nista nisam zaboravio... sad vi
Mozete takode napisati tacno i koju verziju programa koristite ja to nisam, i takode objasnjenje za sta ga najcece korisite kao sto sam to ja uradio...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

firefox 2.012, widnows media plejer 8, utorrent 1.75 , winrar, 3ds max 9,windoz calculator kad treba nesto nabrzinu izracunat, word uopce ne koristim

i često pokrećem programe zvane igrica Smijeh

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2008 19:44 (te-kom).

0 0 hvala 0
17 godina

word,nero,firefox,bsplayer,limewire,dc++,foxit reader,winrar,skype,winamp,Nokia PC Suite->koristim svakodnevno

traktor dj studio,cool edit pro, virtual dj,atomix mp3 i neke konvertere-> povremeno

ima još par programa koje koristim jako  rjetko(dvd shrink)

Oko za oko, četkica za zube.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koje programe najcesce koristite???

Ova tema je posve besmislena jer uključuje apsolutno sve. Nabrajati sve što se koristi? Koja je korist od toga?

Ako imate neko konkretno pitanje o korištenju različitih alata za neku određenu zadaću, onda bi pitanje imalo nekog smisla. Ovo je čisti post-count spam.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice