Samo naziv sve govori....
Ja najcese koristim Firefox, Thunderbird, Windows Live Messenger, LimeWire, WMP (samo muzika), Classic media (+ codexi za filmove), nero, GrabIt (cesto skidam razne stvari sa newsa sa free zone od svog ISP-a), FDM (za skidanje vecih fajlova sa ftp servera preko free zone), Winrar (da otpakujem to sto sam sve skino :D), i naravno Word cesto koristim ocu stalno nesto kucam...eh toliko od mene to uglavnom koristim mislim da nista nisam zaboravio... sad vi
Mozete takode napisati tacno i koju verziju programa koristite ja to nisam, i takode objasnjenje za sta ga najcece korisite kao sto sam to ja uradio...
Koje programe najcesce koristite???
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.997
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
firefox 2.012, widnows media plejer 8, utorrent 1.75 , winrar, 3ds max 9,windoz calculator kad treba nesto nabrzinu izracunat, word uopce ne koristim
i često pokrećem programe zvane igrica
word,nero,firefox,bsplayer,limewire,dc++,foxit reader,winrar,skype,winamp,Nokia PC Suite->koristim svakodnevno
traktor dj studio,cool edit pro, virtual dj,atomix mp3 i neke konvertere-> povremeno
ima još par programa koje koristim jako rjetko(dvd shrink)
Ova tema je posve besmislena jer uključuje apsolutno sve. Nabrajati sve što se koristi? Koja je korist od toga?
Ako imate neko konkretno pitanje o korištenju različitih alata za neku određenu zadaću, onda bi pitanje imalo nekog smisla. Ovo je čisti post-count spam.