YouTube užasno spor!

poruka: 7
|
čitano: 10.529
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
YouTube užasno spor!

Eh vako... Lijepo i brzo mi se buffa video, ali čak i kada je do kraja buffan ja kada mičem strelicom ili otvaram druge stranice ili nešto što nije vezano za net otvorim onda počinje video jako štekati i mouse pointer mi šteka i zvuk u videu... Nije mi prije tako bilo evo Speedtest, inače ide do 5 mbps brzina... Mislim da mi se komp usporio ili nešto slično, igram multiplayer igre, točnije CoD4, SA:MP i tako to i nema nikakvih problema... Znači možda da rušim Winse? Šta mi Vi preporučujete? Instalirati ću AntiVir, samo da nađem... Imam najnovije drivere grafe, termalna pasta na GPU i CPU mijenjam redovno, najnoviji Flash Player... Neznam zbilja šta ću, molim Vas dragi forumaši, pomozite mi! Hvala :)

Game experience may change during online play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: YouTube užasno spor!
Gamer6669 kaže...

Eh vako... Lijepo i brzo mi se buffa video, ali čak i kada je do kraja buffan ja kada mičem strelicom ili otvaram druge stranice ili nešto što nije vezano za net otvorim onda počinje video jako štekati i mouse pointer mi šteka i zvuk u videu... Nije mi prije tako bilo evo Speedtest, inače ide do 5 mbps brzina... Mislim da mi se komp usporio ili nešto slično, igram multiplayer igre, točnije CoD4, SA:MP i tako to i nema nikakvih problema... Znači možda da rušim Winse? Šta mi Vi preporučujete? Instalirati ću AntiVir, samo da nađem... Imam najnovije drivere grafe, termalna pasta na GPU i CPU mijenjam redovno, najnoviji Flash Player... Neznam zbilja šta ću, molim Vas dragi forumaši, pomozite mi! Hvala :)

A koji Antivirus imaš sad, možda ti njegov Web Guard koči internet i slično to se događa u praksi itekak. Uglavnom nema potrebe za reinstalaciju Windowsa, jedan Antivirus ko Avira te neče spasit sigurno odradi sa HitmanPro skeniranje i podesi ga usput kak sam dole navel pa onda javi razultate.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/kako-prepoznati-pravi-virus/134139.aspx?page=0&jumpto=2590991&sort=asc&view=flat

Nakon toga moš još napravit samo Quick Scan, sa Malwarebytes za dodatnu provjeru jer je to specifučan program i onda buš vidjel jesi čist od možebitne gamadi ili nisi kaj drugo.{#}

http://www.snapfiles.com/get/malwarebytes.html

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan
oga
Gamer6669 kaže...

Meni je isto i imam legalan av/fw (Eset Smart Security 5) Događa mi se i da izbaci error tipa "A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.  If you see them, show them this information" hehe   To mi se u zadnjih 15 dana događa na svim browserima

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
14 godina
Re: oga
Cevi kaže...
Gamer6669 kaže...

Meni je isto i imam legalan av/fw (Eset Smart Security 5) Događa mi se i da izbaci error tipa "A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.  If you see them, show them this information" hehe   To mi se u zadnjih 15 dana događa na svim browserima

Hahaha mora da imaš neki virus, ali trebalo bi ga naći :S Tebi isto šteka sve kada mičeš mouse pointer dok video traje?

15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...
Cevi kaže...
Gamer6669 kaže...

Hahaha mora da imaš neki virus, ali trebalo bi ga naći :S Tebi isto šteka sve kada mičeš mouse pointer dok video traje?

Nisam ima mjesec dana proskenirao komp sa Malwarebytesom, pa je vrijeme da to napravim, ali sutra, neda mi se danas heh. A Što se tiče blokanja kod pomicanja miša, to mi se događalo u Operi sa starijim flash playerom, sada radi fluidno.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
14 godina
Cevi kaže...

Nisam ima mjesec dana proskenirao komp sa Malwarebytesom, pa je vrijeme da to napravim, ali sutra, neda mi se danas heh. A Što se tiče blokanja kod pomicanja miša, to mi se događalo u Operi sa starijim flash playerom, sada radi fluidno.

Sestra mi koristi Chrome na istom kompu, Malwerbytes mi je našao samo Ardamax Keylogger, ali nema keylogger na kompu nego ja to drugima šaljem :D od tog sam zaštićen, sve ostalo nije našao, skenirao sam sa MalwareBytesom i HitmanPro... Ovo što sam rekao da mi sestra koristi komp, čini mi se da i njoj malo šteka, aj odo instalirati Firefox da to vidim...

EDIT: Firefox, još gore šteka, čak se ne pokazuju neki dijelovi videa... Da nije do grafe? Šta kažete?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 0:43 (Gamer6669).
13 godina
neaktivan
YouTube užasno spor!

ma to ti je problem u youtubeu. imao sam taj problem na 32-bitnoj Sedmici s 4 gb rama i AVG-om i imam sada na 64-bitnoj Sedmici sa 6gb rama i Avastom. i stari ima tih problema na laptopu sa 4gb rama i i5 procesorom. imam taj problem i u linuxu!

svi govore da je problem u zagusenju servera zbog popularnosti. :P

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice