jer mozda zna neko dali se moze i kako flashat 8800gts512mb na 9800gtx jer je hardver potpuno jednak samo su razlicite frekvencije. ako neko zna kako ili kao je cak netko probo neka javi.
Flashanje 8800gts(g92)
- poruka: 19
- |
- čitano: 2.260
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj mi reci samo jedan pametan razlog za to radit? totalno nepotrebno jer su i ovako jako male razlike između te dvije grafe
vece frekvencije to je jedino zas bi flasha-o. ili ako mozda neko zna kako modificirat postojeci bios da povecam frekvencije?
vece frekvencije to je jedino zas bi flasha-o. ili ako mozda neko zna kako modificirat postojeci bios da povecam frekvencije?
eh sad kaj je TR?
Clockaj prek ATI Toola.
Znam, sad ćeš reći da je to za Radeonke, međutim možeš clockat i GF.
Usput imaš i provjeru artefakta.
mozda je mislio na RT skraceno od Riva Tuner al se mozda zezno pa napisao TR, a mozda ja grijesim,,,
a ja sam probao da provjerim artefakte sa ati tray tools na geforce kartici i kad sam htio instalirati samo mi je izbacilo "There are no ATI hardware on your pc" i prekinulo instalaciju....kako onda da instaliram, overclockam i provjerim artefakte sa Ati tray tools?
Nemoj to radit. Procesor ti je dobar i ta grafička je dobra.
mozda je mislio na RT skraceno od Riva Tuner al se mozda zezno pa napisao TR, a mozda ja grijesim,,,
a ja sam probao da provjerim artefakte sa ati tray tools na geforce kartici i kad sam htio instalirati samo mi je izbacilo "There are no ATI hardware on your pc" i prekinulo instalaciju....kako onda da instaliram, overclockam i provjerim artefakte sa Ati tray tools?
znam da se moze i sa ati toolom oc sam neka mi je draze sa rivom, vec sam naucen na nju. jer neko zna kak promijenit bios u toj graf da povecam taktove u biosu i onda tak ostavim.
Ovo bi bio TR ako se ne varam:
http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/product_vga_cooler.html
Sorry seth - bio si brži, a i red je da ti objasniš .
a gle TR je trenutno jedan od najboljih pasivaca na hrvatskom tržištu i sa njim se vuče max iz grafe tako da mislim da nema potrebe riskirajući život grafe..
ATI Tool i ATI Tray Tools su dve različite stvari. ATI Tool možeš naći ovde: http://www.techpowerup.com/atitool/. Srećno.
Bolje kupi 9800GTX
Bolje kupi 9800GTX
Osobno imam od GB-a
ide do 800/1100...samo moraš vent podesit da malo brže hladi.
sa mojih 36% na 65% (granice da nije bučno-barem meni 1000 o/min)
Sve to radiš s RivaTuner za frekvenciju i Nibitor za BIOS.
Osobno imam od GB-a
Osobno imam od GB-a