Xperia 2 vs iP4s

poruka: 35
|
čitano: 4.065
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xperia 2 vs iP4s

Ajmo vasa misljenja.Mobitel bi sluzio za glazbu,surfanje,gledanje videa,fotkanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xperia 2 vs iP4s
gamer34 kaže...

Ajmo vasa misljenja.Mobitel bi sluzio za glazbu,surfanje,gledanje videa,fotkanje...

X2 je neusporediv sa iP4S. Nema smisla pitat za uređaj star 2 godine naspram novog uređaja, još X2 ima outdated WM6.5. iP4S svakako.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:13 (Mitsuoka).
14 godina
Xperia 2 vs iP4s

Naslov bi trebao biti Xperia S,ispricavam se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 13:15 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Naslov bi trebao biti Xperia S.

Ah, šteta što nema XXX-Man-a sa kristalnom kuglom tu -.-'

Onda svakako Xperia S, mada mi se čini bolji izbor čekat SGSIII, HTC One X i Huawei Ascend D quad.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
gamer34 kaže...

Naslov bi trebao biti Xperia S.

Ah, šteta što nema XXX-Man-a sa kristalnom kuglom tu -.-'

Onda svakako Xperia S, mada mi se čini bolji izbor čekat SGSIII, HTC One X i Huawei Ascend D quad.

Nebih bas cekao posto mi se ne svidaju bas previse ti uredaji.SGS3 mi se ne svida touchwiza,HTC je ok a za Huawei neznam,nikad nisam vido ni jedan njihov mobitel,al znam da su svi 4 jezgreni a to ce sigurno gutat bateriju,mogu ljudi pricat sto hoce da su 4 jezgre stedljivije al ja u to ne vjerujem.Imao sam i iP4 i 4s i 4s je puno vise gutao bateriju a isto su svi rekli da 2 jezgre trose manje.

14 godina
neaktivan
Xperia 2 vs iP4s

rtenutno sad ip4s je bolji :D

vatefak is going on :D
Moj PC  
4 4 hvala 0
15 godina
Xperia 2 vs iP4s

otkud znas da ce SIII (mozda bude i SII+ :D) imati touchwiz? a i ako bude imao u danasnje vrijeme ima pregrst romova...

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 15:34 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Rasho kaže...

otkud znas da ce SIII (mozda bude i SII+ :D) imati touchwiz? a i ako bude imao u danasnje vrijeme ima pregrst romova...

Znam mozda zato sto je mobitel od Samsunga i touchwiz je njihov skin,a sa romovima mi se neda zezat.

16 godina
neaktivan

2 jezgre troše manje, zašto je iP4S trošio više, zna se. SGSIII TouchWiz je dosta drugačiji od SGSII TouchWiz-a, a ako već imaš iP4S ne kužim smisao zamjene. Ili nas pak trollaš malo.

14 godina
Xperia 2 vs iP4s

iPhone 4s bez razmišljanja...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

2 jezgre troše manje, zašto je iP4S trošio više, zna se. SGSIII TouchWiz je dosta drugačiji od SGSII TouchWiz-a, a ako već imaš iP4S ne kužim smisao zamjene. Ili nas pak trollaš malo.

Bolje procitaj moj post,imao sam.E i daj mi reci zasto je 4s trosio vise,ja to jos dan danas nisam saznao {#}

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Mitsuoka kaže...

Bolje procitaj moj post,imao sam.E i daj mi reci zasto je 4s trosio vise,ja to jos dan danas nisam saznao {#}

Zašto bi ga onda opet uzimao ako si ga odbacia?

Googlaj malo. Nema sve na gotovo. 

15 godina
Xperia 2 vs iP4s

jesi razmisljao o galaxy nexus? a cak je i bolji od S2 (bar meni)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

iP4S

osim ako ti treba veći ekran, onda Xperia S

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Rasho kaže...

Jesi ga koristia ikad na duže vrijeme? Štekaviji je od S2, bar ovaj primjerak koji sam ja koristia.

@Mitch - surfanje, gledanje filmova... ne uopće mu ne treba veći ekran -.-'

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 15:47 (Mitsuoka).
15 godina
Mitsuoka kaže...
Jesi ga koristia ikad na duže vrijeme? Štekaviji je od S2, bar ovaj primjerak koji sam ja koristia.

Da, susjed mi ima galaxy nexus i meni je bolji (ja imam galaxy s2 :D)

ima original ics bez touchwiza, NFC, jacu bateriju, veci ekran i bolju rezoluciju prikaza

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 15:51 (Rasho).
17 godina
Mitsuoka kaže...
Rasho kaže...

@Mitch - surfanje, gledanje filmova... ne uopće mu ne treba veći ekran -.-'

pa da nešto napiše više onda bi i znao.

Ali u svakom slučaju iP4S...., updatei ga neće klat još 2 godine, brzina procesora je no.1, a veličina ekrana iza 3.5" je nebitna za surfanje, bitno je samo pozadinsko gdje je retina opet najbolja....

16 godina
neaktivan

Eto ako je imao 4S ocigledno mu se nije sviđao, inače ne bi pitao ovakva pitanja. Meni je sve ispod 4.0 premalo sada, pogotovo za surfanje. Brzina procesora nije toliko bitna jer svi dvojezgreni ionako sve mogu pokretat, GPU je bitniji, a to je na strani iP4S, ali opet dođe na isto jer ionako nema toga što top modeli ne mogu pokrenit. Rezolucija je na istome (po gustoći), a sad jedino što Xperia S još nema Android 4.0, a to je veliki fail. Trebalo bi čekat top segment, jer SONY opet zaostaje za Samsungom, HTCom, a ove godine i za Huaweiem.

17 godina
Xperia S ima otključan bootloader (opcija za Meego, ubuntu itd.) a i ima ICS rom.
Samo šta on ne želi flashat pa propušta sve ono zabavno što android donosi
15 godina
Xperia 2 vs iP4s

zato galaxy nexus! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rasho kaže...

zato galaxy nexus! :D

Ne, radije neka čeka nešto drugo. Ja sam ostao razočaran, GSII na GB Stock ROM-u ne šteka, a GN šteka na 4.0 AOSP-u. Doduše ne znam koji je update na njemu, jer moguće da je na njemu ostao neki beta ROM, jer se uređaj koristio i prije nego je komercijaliziran.

14 godina
Mitch kaže...
Xperia S ima otključan bootloader (opcija za Meego, ubuntu itd.) a i ima ICS rom.

Gle mozda bi i flasho al neznam bas kako se to radi pa da ne sje. cijeli mob.

17 godina
gamer34 kaže...
Mitch kaže...

Gle mozda bi i flasho al neznam bas kako se to radi pa da ne sje. cijeli mob.

Za Sony-eve telefone je prilično jednostavno..., uvijek imaš taj bootmenu i recovery, kad preko njih backupaš, uvijek se možeš vratit na staro (primjerice ako nosiš uređaj na servis)

14 godina
odjavljen
Xperia 2 vs iP4s

Xperia S-zašto? Zato jer je u svemu bolja od iP4S. Sony uvijek ima najbolju kameru,a sa S-om su napravili lijepo dizajniran,moćan i vrlo uporabljiv uređaj.

SK crew
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 1:22 (Pranja).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Xperia S-zašto? Zato jer je u svemu bolja od iP4S. Sony uvijek ima najbolju kameru,a sa S-om su napravili lijepo dizajniran,moćan i vrlo uporabljiv uređaj.

Mislim da trenutno nije bolji od Nokie po količini detalja, ali nećemo cjepidlačit {#} 

Veliki minusi su nemogućnost vađenja baterije i microSD, a ima standardni poklopac {#}

13 godina
neaktivan
Xperia 2 vs iP4s
Nemoj uzeti SG S2- baterija se ne normalno troši, također ni iP4S situacija je ista sa ta dva uređaja, moj savjet uzmi iP4 i čekaj iP5( svi se nadamo da ovaj puta neće raditi iste greške sa baterijom, već da će to srediti).. Imao sam sve te uređaje i govorim iz iskustva. Pljujte sada po meni koliko hoćete, davajte minuse, ali što je realno realno je. Od toga pobjeći ne možemo. ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
Nemoj uzeti SG S2- baterija se ne normalno troši, također ni iP4S situacija je ista sa ta dva uređaja, moj savjet uzmi iP4 i čekaj iP5( svi se nadamo da ovaj puta neće raditi iste greške sa baterijom, već da će to srediti).. Imao sam sve te uređaje i govorim iz iskustva. Pljujte sada po meni koliko hoćete, davajte minuse, ali što je realno realno je. Od toga pobjeći ne možemo. ;)

Realno je da si ti instalirao na SGSII nešto što nenormalno troši bateriju. To sam i ja napravio jednom prilikom. Kada sam tu aplikaciju izbrisao, baterija mi traje 1.5-2 dana bez problema pri mome korištenju (WiFi/3G 24/7 ON, slušanje muzike, bar 30 min poziva, surfanje određeno vrijeme, opalit koju igru za vrijeme predavanja...). Ne širit dezinformacije. 

13 godina
neaktivan
Xperia 2 vs iP4s

Gle, možda i jesi jednim djelom u pravu, ALI ŠTA ĆE MI TELEFON NA KOJI MORAM PAZITI ŠTA ĆU INSTALIRATI? :/ ZAR TO NIJE MALO GLUPO?

Ugl, ne želim se svađati samo sam ostavio svoj dojam. ;) Peace :D

A malo sam gledao Xperiu S i čini se dosta dobar telefon što se tiče spec, dizajna, itd..

Imao sam prvo 4S i vukao je bateriju nenormalno, prodao sam ga da bi kupio SGS 2- mislio sam da je bolji, također sam se razočarao, pa sam igrom slučaja naletio na jeftin 4S i trenutno sam na njemu, volim Apple(iako je svakakav, i ima grešaka jako puno) rekao sam da više nikada neću uzeti iP, ali jednostavno je to ovisnost, jednom kad kreneš nema kraja, samo vuče na još još i još.. to će vjerovatno potvrditi svi koji posjeduju Apple uređaje, i da se razumijemo protiv ostalih uređaja nemam loša mišljenja samo govorim iz iskustva.. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tony.Soprano kaže...

Gle, možda i jesi jednim djelom u pravu, ALI ŠTA ĆE MI TELEFON NA KOJI MORAM PAZITI ŠTA ĆU INSTALIRATI? :/ ZAR TO NIJE MALO GLUPO?

Ugl, ne želim se svađati samo sam ostavio svoj dojam. ;) Peace :D

A malo sam gledao Xperiu S i čini se dosta dobar telefon što se tiče spec, dizajna, itd..

Imao sam prvo 4S i vukao je bateriju nenormalno, prodao sam ga da bi kupio SGS 2- mislio sam da je bolji, također sam se razočarao, pa sam igrom slučaja naletio na jeftin 4S i trenutno sam na njemu, volim Apple(iako je svakakav, i ima grešaka jako puno) rekao sam da više nikada neću uzeti iP, ali jednostavno je to ovisnost, jednom kad kreneš nema kraja, samo vuče na još još i još.. to će vjerovatno potvrditi svi koji posjeduju Apple uređaje, i da se razumijemo protiv ostalih uređaja nemam loša mišljenja samo govorim iz iskustva.. :D

Ostani na 4s-u i iskljuci Location Services i baterija ce ti drzat 2 dana. Ja imam iskljucen Location Services i Siri ( Siri tu i tam palim ) i punim ga svaki drugi dan ;)
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Mislim da trenutno nije bolji od Nokie po količini detalja, ali nećemo cjepidlačit {#} 

Veliki minusi su nemogućnost vađenja baterije i microSD, a ima standardni poklopac {#}

Onih 40 megi je totalno neupotrebljivo sa tako malom lećom. Pogledaj profi DSRL fotiće-kolika leća, a koliko "malo" megi. ;)

Pa ni na iP4s se ne može vaditi baterija niti ima microSD utor,ali da poklopac je bezveze. 

SK crew
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice