Ajmo vasa misljenja.Mobitel bi sluzio za glazbu,surfanje,gledanje videa,fotkanje...
Ajmo vasa misljenja.Mobitel bi sluzio za glazbu,surfanje,gledanje videa,fotkanje...
X2 je neusporediv sa iP4S. Nema smisla pitat za uređaj star 2 godine naspram novog uređaja, još X2 ima outdated WM6.5. iP4S svakako.
Naslov bi trebao biti Xperia S,ispricavam se.
Naslov bi trebao biti Xperia S.
Ah, šteta što nema XXX-Man-a sa kristalnom kuglom tu -.-'
Onda svakako Xperia S, mada mi se čini bolji izbor čekat SGSIII, HTC One X i Huawei Ascend D quad.
Naslov bi trebao biti Xperia S.
Ah, šteta što nema XXX-Man-a sa kristalnom kuglom tu -.-'
Onda svakako Xperia S, mada mi se čini bolji izbor čekat SGSIII, HTC One X i Huawei Ascend D quad.
Nebih bas cekao posto mi se ne svidaju bas previse ti uredaji.SGS3 mi se ne svida touchwiza,HTC je ok a za Huawei neznam,nikad nisam vido ni jedan njihov mobitel,al znam da su svi 4 jezgreni a to ce sigurno gutat bateriju,mogu ljudi pricat sto hoce da su 4 jezgre stedljivije al ja u to ne vjerujem.Imao sam i iP4 i 4s i 4s je puno vise gutao bateriju a isto su svi rekli da 2 jezgre trose manje.
rtenutno sad ip4s je bolji :D
otkud znas da ce SIII (mozda bude i SII+ :D) imati touchwiz? a i ako bude imao u danasnje vrijeme ima pregrst romova...
otkud znas da ce SIII (mozda bude i SII+ :D) imati touchwiz? a i ako bude imao u danasnje vrijeme ima pregrst romova...
Znam mozda zato sto je mobitel od Samsunga i touchwiz je njihov skin,a sa romovima mi se neda zezat.
2 jezgre troše manje, zašto je iP4S trošio više, zna se. SGSIII TouchWiz je dosta drugačiji od SGSII TouchWiz-a, a ako već imaš iP4S ne kužim smisao zamjene. Ili nas pak trollaš malo.
iPhone 4s bez razmišljanja...
2 jezgre troše manje, zašto je iP4S trošio više, zna se. SGSIII TouchWiz je dosta drugačiji od SGSII TouchWiz-a, a ako već imaš iP4S ne kužim smisao zamjene. Ili nas pak trollaš malo.
Bolje procitaj moj post,imao sam.E i daj mi reci zasto je 4s trosio vise,ja to jos dan danas nisam saznao 
Bolje procitaj moj post,imao sam.E i daj mi reci zasto je 4s trosio vise,ja to jos dan danas nisam saznao 
Zašto bi ga onda opet uzimao ako si ga odbacia?
Googlaj malo. Nema sve na gotovo.
jesi razmisljao o galaxy nexus? a cak je i bolji od S2 (bar meni)
iP4S
osim ako ti treba veći ekran, onda Xperia S
Jesi ga koristia ikad na duže vrijeme? Štekaviji je od S2, bar ovaj primjerak koji sam ja koristia.
@Mitch - surfanje, gledanje filmova... ne uopće mu ne treba veći ekran -.-'
Da, susjed mi ima galaxy nexus i meni je bolji (ja imam galaxy s2 :D)
ima original ics bez touchwiza, NFC, jacu bateriju, veci ekran i bolju rezoluciju prikaza
Jesi ga koristia ikad na duže vrijeme? Štekaviji je od S2, bar ovaj primjerak koji sam ja koristia.
@Mitch - surfanje, gledanje filmova... ne uopće mu ne treba veći ekran -.-'
pa da nešto napiše više onda bi i znao.
Ali u svakom slučaju iP4S...., updatei ga neće klat još 2 godine, brzina procesora je no.1, a veličina ekrana iza 3.5" je nebitna za surfanje, bitno je samo pozadinsko gdje je retina opet najbolja....
Eto ako je imao 4S ocigledno mu se nije sviđao, inače ne bi pitao ovakva pitanja. Meni je sve ispod 4.0 premalo sada, pogotovo za surfanje. Brzina procesora nije toliko bitna jer svi dvojezgreni ionako sve mogu pokretat, GPU je bitniji, a to je na strani iP4S, ali opet dođe na isto jer ionako nema toga što top modeli ne mogu pokrenit. Rezolucija je na istome (po gustoći), a sad jedino što Xperia S još nema Android 4.0, a to je veliki fail. Trebalo bi čekat top segment, jer SONY opet zaostaje za Samsungom, HTCom, a ove godine i za Huaweiem.
Samo šta on ne želi flashat pa propušta sve ono zabavno što android donosi
zato galaxy nexus! :D
zato galaxy nexus! :D
Ne, radije neka čeka nešto drugo. Ja sam ostao razočaran, GSII na GB Stock ROM-u ne šteka, a GN šteka na 4.0 AOSP-u. Doduše ne znam koji je update na njemu, jer moguće da je na njemu ostao neki beta ROM, jer se uređaj koristio i prije nego je komercijaliziran.
Gle mozda bi i flasho al neznam bas kako se to radi pa da ne sje. cijeli mob.
Gle mozda bi i flasho al neznam bas kako se to radi pa da ne sje. cijeli mob.
Za Sony-eve telefone je prilično jednostavno..., uvijek imaš taj bootmenu i recovery, kad preko njih backupaš, uvijek se možeš vratit na staro (primjerice ako nosiš uređaj na servis)
Xperia S-zašto? Zato jer je u svemu bolja od iP4S. Sony uvijek ima najbolju kameru,a sa S-om su napravili lijepo dizajniran,moćan i vrlo uporabljiv uređaj.
Xperia S-zašto? Zato jer je u svemu bolja od iP4S. Sony uvijek ima najbolju kameru,a sa S-om su napravili lijepo dizajniran,moćan i vrlo uporabljiv uređaj.
Mislim da trenutno nije bolji od Nokie po količini detalja, ali nećemo cjepidlačit
Veliki minusi su nemogućnost vađenja baterije i microSD, a ima standardni poklopac 
Realno je da si ti instalirao na SGSII nešto što nenormalno troši bateriju. To sam i ja napravio jednom prilikom. Kada sam tu aplikaciju izbrisao, baterija mi traje 1.5-2 dana bez problema pri mome korištenju (WiFi/3G 24/7 ON, slušanje muzike, bar 30 min poziva, surfanje određeno vrijeme, opalit koju igru za vrijeme predavanja...). Ne širit dezinformacije.
Gle, možda i jesi jednim djelom u pravu, ALI ŠTA ĆE MI TELEFON NA KOJI MORAM PAZITI ŠTA ĆU INSTALIRATI? :/ ZAR TO NIJE MALO GLUPO?
Ugl, ne želim se svađati samo sam ostavio svoj dojam. ;) Peace :D
A malo sam gledao Xperiu S i čini se dosta dobar telefon što se tiče spec, dizajna, itd..
Imao sam prvo 4S i vukao je bateriju nenormalno, prodao sam ga da bi kupio SGS 2- mislio sam da je bolji, također sam se razočarao, pa sam igrom slučaja naletio na jeftin 4S i trenutno sam na njemu, volim Apple(iako je svakakav, i ima grešaka jako puno) rekao sam da više nikada neću uzeti iP, ali jednostavno je to ovisnost, jednom kad kreneš nema kraja, samo vuče na još još i još.. to će vjerovatno potvrditi svi koji posjeduju Apple uređaje, i da se razumijemo protiv ostalih uređaja nemam loša mišljenja samo govorim iz iskustva.. :D
Gle, možda i jesi jednim djelom u pravu, ALI ŠTA ĆE MI TELEFON NA KOJI MORAM PAZITI ŠTA ĆU INSTALIRATI? :/ ZAR TO NIJE MALO GLUPO?
Ugl, ne želim se svađati samo sam ostavio svoj dojam. ;) Peace :D
A malo sam gledao Xperiu S i čini se dosta dobar telefon što se tiče spec, dizajna, itd..
Imao sam prvo 4S i vukao je bateriju nenormalno, prodao sam ga da bi kupio SGS 2- mislio sam da je bolji, također sam se razočarao, pa sam igrom slučaja naletio na jeftin 4S i trenutno sam na njemu, volim Apple(iako je svakakav, i ima grešaka jako puno) rekao sam da više nikada neću uzeti iP, ali jednostavno je to ovisnost, jednom kad kreneš nema kraja, samo vuče na još još i još.. to će vjerovatno potvrditi svi koji posjeduju Apple uređaje, i da se razumijemo protiv ostalih uređaja nemam loša mišljenja samo govorim iz iskustva.. :D
Ostani na 4s-u i iskljuci Location Services i baterija ce ti drzat 2 dana. Ja imam iskljucen Location Services i Siri ( Siri tu i tam palim ) i punim ga svaki drugi dan ;)
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Mislim da trenutno nije bolji od Nokie po količini detalja, ali nećemo cjepidlačit
Veliki minusi su nemogućnost vađenja baterije i microSD, a ima standardni poklopac 
Onih 40 megi je totalno neupotrebljivo sa tako malom lećom. Pogledaj profi DSRL fotiće-kolika leća, a koliko "malo" megi. ;)
Pa ni na iP4s se ne može vaditi baterija niti ima microSD utor,ali da poklopac je bezveze.