Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 990.506
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony Xperia Z

Koliko dugo traje update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Ovisi koliko brz net imas.

0 1 hvala 1
14 godina
Re: Sony Xperia Z
Marijano22 kaže...
gamer34 kaže...
Probaj prodati Xperiu i kupit iPhone (mobitel koji zapravo radi kako treba) i siguran sam da ces rijesit problem.

Imao sam ja IPhone 3GS, i mogu ti reći da ni s njim nije uvijek sve glatko išlo.

Edit: Uspio preko SUS-a, spajder hvala na pomoći! {#}

A eto ja do sada 6 iPhona od 4 do 5 i nikad ni jednog jedinog problema s njima. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
16 godina
Marijano22 kaže...
gamer34 kaže...
Probaj prodati Xperiu i kupit iPhone (mobitel koji zapravo radi kako treba) i siguran sam da ces rijesit problem.

Imao sam ja IPhone 3GS, i mogu ti reći da ni s njim nije uvijek sve glatko išlo.

Edit: Uspio preko SUS-a, spajder hvala na pomoći! {#}

Nije ti islo glatko iz dva moguca razloga: ne odgovara ti ios filozofija ili si jailbreakao i nesto zaribao.
Potpis!
14 godina
Sony Xperia Z

Meni je update prosao bez problema i odlican je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ezio kaže...
Nije ti islo glatko iz dva moguca razloga: ne odgovara ti ios filozofija ili si jailbreakao i nesto zaribao.

Ma kad sam ga updejtao na IOS 6 počeo mi je biti dosta sporiji, a i dosadio mi je bio malo IOS jer sam ga koristio 3 godine, pa uzeh Xperiu Z malo da po Androidu prčkam, dosadi uvijek isto. {#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

potrošnja baterije na zadnjem firmwaru.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Ja imam oko 6-7 sati screen on-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z

razmišljam da dam svoju xperiu s curi za blowjob a pređem na xperiu z, zanima me dali mob ima problema sa žutim mrljama na ekranu kao xperia s.

Dirty dosen
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Došla mi je obavjest da mogu staviti novi update. I imam sada u notification baru tu ikonu. No ja za sad ne želim napraviti update.

Kako da maknem tu ikonu iz notification bara? I ono što je još bitnije, kako da maknem da mi u buduće ne provjerava sam dali ima šta novog? Kako se samo usuđuju...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
the_dammed kaže...

Došla mi je obavjest da mogu staviti novi update. I imam sada u notification baru tu ikonu. No ja za sad ne želim napraviti update.

Kako da maknem tu ikonu iz notification bara? I ono što je još bitnije, kako da maknem da mi u buduće ne provjerava sam dali ima šta novog? Kako se samo usuđuju...

Zašto nećeš da staviš novi update, pa meni je mob mnogo bolji s njim?

15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

klikni na ikonu centar za ažuriranja/klik na postavke i makni sve kvačice i nema više upozorenja.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jesam, maknuo sam, resetirao mob (upalio/ugasio) i opet stoji.

Ne bi htio staviti već, obično bude dječjih boljesti. Zati i jesam preskočio prošli jedan ili čak dva updatea.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
the_dammed kaže...

Ne bi htio staviti već, obično bude dječjih boljesti. Zati i jesam preskočio prošli jedan ili čak dva updatea.

Update u pravilu rješava "dječje bolesti". Svakako preporučam da ga instaliraš.

16 godina
the_dammed kaže...

To je kao da instaliras windowse i onda izbjegavas svaki update, patch i service pack sve dok ne izadje nova verzija windowsa koju opet ocekuju mnogi patchevi. Smisao tih updateova je upravo da rjesava neke uocene probleme.
Potpis!
15 godina
Sony Xperia Z

imam ovaj telefon par mjeseci i zadnjih mjesec dana se počeo nešto često restartati. sam od sebe na standbyu...ima netko sličan problem?

instalirat ću sad novi update pa vidjeti dal se problem ponavlja, al čuno mi je malo to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stef_zg kaže...

imam ovaj telefon par mjeseci i zadnjih mjesec dana se počeo nešto često restartati. sam od sebe na standbyu...ima netko sličan problem?

instalirat ću sad novi update pa vidjeti dal se problem ponavlja, al čuno mi je malo to

Ako dosad nisi instalirao nikakav update, moguće da ti je Sudden Death problem koji se javljao na početnoj verziji firmwarea, Update ti to riješava. {#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Evo da se pohvalim da sam i ja ponosni vlasnik Xperie Z, pa dajte neki savjet za aplikacije neke i tako to :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
x-plore, pixlr-o-matic, stumbleupon, 1weather, zooper widget i zilion drugih
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Mozda malo glupo pitanje al ljudi kako da ukljucim LTE? Na T-Mobile-u sam vidio sam da drugima pise da moze a meni nikako da ga uhvati (inace mob mi je C6603 a ne C6602 pa neznam u cemu je problem)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
p98cfc kaže...

Mozda malo glupo pitanje al ljudi kako da ukljucim LTE? Na T-Mobile-u sam vidio sam da drugima pise da moze a meni nikako da ga uhvati (inace mob mi je C6603 a ne C6602 pa neznam u cemu je problem)?

problem može biti u tarifi koju koristiš,dal uključuje 4G.zatim,dostupnost na tvojoj mikro lokaciji,pokriveni veči gradovi u RH,ako zadovoljavaš navedene parametre uključiš u postavkama i to je to.

edit:

evo jedan app za,one kojima je dosadija xz lockscreen,super radi,svakako provati! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ccs.lockscreen_pro

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 22:38 (spajder68).
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Bio sam stavljo neznam ciji 4.2.2 valjda belgijski pa mi se ono za mrezu izgubilo sve (APN) i onda sam nesto bio pisao i uspilo je al prije mi je pisalo 2G, 3G, 4G sad samo E i H pa ako netko tko ima 098 (T-Mobile) bio dobar i napisao mi sta trebam stavit da mi bude kao prije, hvala! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
p98cfc kaže...

Bio sam stavljo neznam ciji 4.2.2 valjda belgijski pa mi se ono za mrezu izgubilo sve (APN) i onda sam nesto bio pisao i uspilo je al prije mi je pisalo 2G, 3G, 4G sad samo E i H pa ako netko tko ima 098 (T-Mobile) bio dobar i napisao mi sta trebam stavit da mi bude kao prije, hvala! :)

E=Edge (2.75G)

H=HSPA (3G)

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

nevidim razloga za ubacivanje postavki ručno kad se mogu preuzeti u sekundi. postavke/xperia/internetske postavke,klik i to je to za bilo kojeg davatelja usluga,naravno ako je mob otvoren na sve mreže.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Pa covjek trazio postavke ... {#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Moze li neko reci sta sve ovaj novi update izbrise sa mobitela..?slike,glazbu,...?

headshoot biatch, you just got owned !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marijano22 kaže...
stef_zg kaže...

Ako dosad nisi instalirao nikakav update, moguće da ti je Sudden Death problem koji se javljao na početnoj verziji firmwarea, Update ti to riješava. {#}

skinuo update, instalirao ga, ista stvar i dalje...

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Napravi hard reset.

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice