Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 376.478
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE
CrnaBitanga kaže...

Evojedno pitanje za znalce - kako Omnijin Internet Explorer natjerati da automatski otvara web stranice prilagođene mobitelima? Npr. m.jutarnji itd,..? Jer što god napravim ne dobijam mobilnu verziju već običnu koju onda moram zumirati, micati lijevo-desno i slično?

Hvala!

To bi ti same stranice trebale raditi. Jel ti ukljucen javascript?

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
17 godina
tnakir kaže...
CrnaBitanga kaže...

Evojedno pitanje za znalce - kako Omnijin Internet Explorer natjerati da automatski otvara web stranice prilagođene mobitelima? Npr. m.jutarnji itd,..? Jer što god napravim ne dobijam mobilnu verziju već običnu koju onda moram zumirati, micati lijevo-desno i slično?

Hvala!

To bi ti same stranice trebale raditi. Jel ti ukljucen javascript?

Ne prilagodjavaju se.

Gdje se uključuje javascript?

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
16 godina
odjavljen

settings>applications>IE>website preference? to ne radi?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...

settings>applications>IE>website preference? to ne radi?

Ne, odavno je to na Mobile version, i ništa...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 godina
Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE

Meni je čak bolje surfat dok je na desktop veziji, ono ak mi je prilagođeno na mobile, nemrem se snać tam, desktop način mi je bolji..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Meni to uredno funkcionira...

Probaj kad otvoriš IE stisnut na one 3 točkoce u dnu, pa ti se pojavi opcija settings (isto ko i u onom prije slučaju), pa tu uključi desktop version, al nemoj stisnuti back nego onaj srednji gumb...

Nakon toga ponovi isto, osim što umjesto deskop version sad stavi mobile version...

BTW, i meni se zna dogodit da pomiješa stvari, ali nakon ovog gore postupka sve funkcionira OK...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni isto ne otvara jutarnji.h u mobile verziji, dok mi je index odmah otvorio u mobile verziji. Mislim da je to do stranice jutarnjeg...

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Meni isto ne otvara jutarnji.h u mobile verziji, dok mi je index odmah otvorio u mobile verziji. Mislim da je to do stranice jutarnjeg...

Meni otvara jutarnji u mobile verziji.

A recite otvarate tako da postavite na mobile version, pa onda upišete   www.jutarnji.hr ili m.jutarnji.hr?

Meni kad je namješteno na Desktop i upišem m.j... otvori mobilnu, i kad stavim na mobile version i upišem samo jutarnji.hr otvara opet m.jutarnji.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan

..meni vec dva dana ne radi aplikcija FIM(Facebook chat)..jednostavno se ne mogu ulogirati,jeli imate i vi slican problem??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juno kaže...

..meni vec dva dana ne radi aplikcija FIM(Facebook chat)..jednostavno se ne mogu ulogirati,jeli imate i vi slican problem??

Tako i meni. Najvjerojatnije zbog ovog novog facebook chata i unified inboxa. Vjerojatno će izaći update da se rijesi ta stvar.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan

Takvi sajtovi jednostavno nisu prilagođeni da ti serviraju mobilnu verziju (debilana). Kad Jutarnji održava ekipa koja nema blage veze.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Facebook i msn chat vam nece bit potreban na mangu,sve ce bit integrirano i radit ce super.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Sta se tice tog Manga,nisam neki veliki znalac i ne pratim bas to sve detaljno...kad ce to sluzbeno izaci i kako ce se to updatati preko Zune-a ili nekako drugacije?

15 godina
neaktivan

Na jesen dolazi i updjtat ce se preko zuna,sad trenutno ja koristim sluzbenu betu koja radi odlicno.Jedva cekam finalnu verziju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cool,znaci ne bi trebalo biti problema sta se tice toga..svi korisnici WP7 ce uredno dobiti taj bolji update!!??

15 godina
neaktivan

Da,normalno,nije to android :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 14:05 (kach).

4 0 hvala 0
15 godina

Dali su sve verzije u BETA Mango dostupne?

mislim npr. bolji web browser, facebook chat, bolja povezanost s drustvenim mrezama,brzina...?

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

jel ima netko točan spisak promjena koje dolaze s mangom?

nadam se da ce bit moguće stavit nekakav precac za wlan on/off...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bezecinho kaže...

wlan on/off...

Trenutno jedina stvar koja mi i fali na mangu,nadam se da ce neki app za to uskoro smislit.

16 godina
neaktivan
Bezecinho kaže...

jel ima netko točan spisak promjena koje dolaze s mangom?

nadam se da ce bit moguće stavit nekakav precac za wlan on/off...

Nemam ga sad pri ruci, ugl IE9/10 (HTML5, CSS3), multitasking, Skype (malo kasnije navodno), Twitter integracija, bolji mejl klijent (YES!!), hrpu aplikacija.

Edit: link

17 godina

Pozdrav, kakav vam je signal na omniji?Koristim vip mrezu, i kolko vidim nemam nikad full signal, bezobzira di se nalazim, uglavnom od pet crtica imam 3-4 crtice.Sad dal je to do mobitela il operatera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja na TMHR s Omniom imam pun signal samo u centru Zagreba, kad nisam na zatvorenom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Optimus 7 ima super prijem signala nakon zadnjeg apdejta, ali i dalje je najbolji kad se makne battery cover {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Hm, nadam se da ce to ispravit na sljedecem updateu(Mango)sad dok surfam je tri crtice(3G+/EDGE).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja nemam nikakih problema, skoro uvijek mi je pun signal...

Dok sam doma (okolica Krapine) mi je ili full edge signal ili 3-4 crtice 3G signala, na poslu (Sveta Nedelja) mi je uvijek pun 3G signal...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To prvenstveno ovisi o jačini i kvaliteti signala vašeg carriera.

Meni se nikad ni ne prebaci na Edge, kad po Zagrebu više/manje svugdje ima 3G-a.

Al' činjenica je da je mreža u Zagrebu daleko najopterećenija i da su brzine skromne (oko 1-1.5Mbps)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zvonac kaže...

Pozdrav, kakav vam je signal na omniji?Koristim vip mrezu, i kolko vidim nemam nikad full signal, bezobzira di se nalazim, uglavnom od pet crtica imam 3-4 crtice.Sad dal je to do mobitela il operatera?

zanimljivo ali odkad sam na wp7 svugdje u/na pagu imam 3g (tele2) sto na adroidu nije bio slucaj... a citao sam negdje da je to zato jer ovi custom romovi da produze vijek baterije salju manje struje u antenu, tak nekako.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina

Kak se stranice refresaju, koristim njegov browser?Ovu opciju trazim al pitam se jel opce podrzava refresh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Misliš na refresh stranica u IE?

Imaš gore kod adress bara dve strelice u krug, to stisni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 18:16 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tnx.ima ko kakvu ideju u vezi variranja signala?Ujutro mob. napunil, surfal sveukupno oko 1h, i sad je pri kraju s tim da signal varira izmedju 1-5 crtice.Dal se daju rijesit ti problemi oko baterije i signala?tnx

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 18:25 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice