Ujutro sam otisao i u t-centar u Avenu Mall pogledati lumiu 535 i ima reviziju 3.0 i laga ko luda, izbjegavajte tu reviziju!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dal ima negdje uopce za kupit nova revizija?
Kod nas? Ne
Kod nas? Ne
eh onda sam u ku*cu, trebam hitno nesto kupit a sad nemam pojma sto bi, vidim ta revizija te lumie koja ima kod nas nevalja, a ova nokijina lumia koju preporucujte umjesto ove nema prednju kameru i ima samo 512 mb rama sto mi se cini uzasno malo.
moze preporuka nekog androida u tom cjenovnom rangu 1100-1200 kn? sto se nudi od onih kineza, valjda ima neki dobar.
kako se na android os-u moze namjestiti da ukoliko za vrijeme razgovora sa jednom osobom imas dolazni poziv, da ne javlja "line is busy" nego da ti se pojavi mogucnost odgovora tj. javljanja na drugi poziv i stavljanja prvog na cekanje?
Pozdrav! Molio bih vas preporuku mobitela do 1000kn koji bi se koristio samo za osnovne stvari, nikakve zahtjevne igre i slično. Bilo bi okej da ga ne moram naručivati iz inozemstva, može i preko njuškala al da ima garanciju. hvala! Dosta se spominje lumia 535 ali ako ima problema oko touchscreena i laga onda bih ju preskočio...
Probaj potraziti lg l70, l90, izvana mozda da pogledas zenfone 4 119Eur,
vidim sad model lumia 640, kosta 1400 kn, sto mislite o tom modelu i dali ima boljeg konkurenta za isti novac(govorimo o novom mobitelu, ne koristenom).
Ekipa, zenfone 5 sa 2 GB RAM-a ili ostanak na S3? Hvala :)
Dali uzeti galaxy S6 ili IPhone 6, ili pqk Note 4 ili IPhone 6 Plus?
For The Horde
S6 po meni
Iphone 6 po meni, mobitel radi ful stabilno, nema stekanja uopce, baterija dugo traje i sa zadnjim updateom mobitel leti. S6 ima dobar dizajn al sudeci po s5 koji je bio uzasno optimiziran pricekao bi da vidim kako ce bit optimiziran.
Ja bi Note 4 ili iP6+, iP6 mi se ne svida jer mu baterija nije nešto (za moje korištenje), a Note 4 mi je jedini Samsung koji mi se svida.. to ti je stvar ukusa
U svakom slučaju ti želim pomoći, ali prvo definiraj svoj ukus, Androi OS ili iOS?!
Po mojem ukusu, naravno skromnom i subjektivnom, mogu ti pobrojati ZA i PROTIV po svakom pojedinačno, ali se izbor kod mene svodi na one gadgete većeg formata, obzirom ja imam veću capu, a i oni veći obično imaju bolje, veće mogućnosti!
Kada bih ipak uzimao SGS6, tu bi presudila boja kućišta, jer su ona plava običnog SGS6 i ona zelena modela Edge upravo je8ozovne, samo tako!
Kod Note serije, ja bih pročekao do dolaska serije 5, jer ako će biti bojama kao S6, budi siguran da će softverski biti skockan samo tako, nekako imam dojam da će Note 5 biti model za imati jako duuuugo puuuuno godina!
Ako gledaš iPhone 6, ja preferiram model Plus, space gray, čisto iz razloga jer je najelegantniji, sa barem najmanje 64GB Interne memorije, minimalno!! Nakon svih onih najnovijih implementacija, mob djeluje moćno i suvereno, sa bilo čim da ga upregneš!
Na kraju, nisi se odredio, uzeti na pretplatu, preko oglasnika ili iz nekog iDućana za cash money solarno na sunce gotovina plaćanje?!
Danas se mogu naći podosta dobrih opcija, pa kada se pronađeš, javi da ti pomognem u izboru!
ATJ Lučko
U svakom slučaju ti želim pomoći, ali prvo definiraj svoj ukus, Androi OS ili iOS?!
Po mojem ukusu, naravno skromnom i subjektivnom, mogu ti pobrojati ZA i PROTIV po svakom pojedinačno, ali se izbor kod mene svodi na one gadgete većeg formata, obzirom ja imam veću capu, a i oni veći obično imaju bolje, veće mogućnosti!
Kada bih ipak uzimao SGS6, tu bi presudila boja kućišta, jer su ona plava običnog SGS6 i ona zelena modela Edge upravo je8ozovne, samo tako!
Kod Note serije, ja bih pročekao do dolaska serije 5, jer ako će biti bojama kao S6, budi siguran da će softverski biti skockan samo tako, nekako imam dojam da će Note 5 biti model za imati jako duuuugo puuuuno godina!
Ako gledaš iPhone 6, ja preferiram model Plus, space gray, čisto iz razloga jer je najelegantniji, sa barem najmanje 64GB Interne memorije, minimalno!! Nakon svih onih najnovijih implementacija, mob djeluje moćno i suvereno, sa bilo čim da ga upregneš!
Na kraju, nisi se odredio, uzeti na pretplatu, preko oglasnika ili iz nekog iDućana za cash money solarno na sunce gotovina plaćanje?!
Danas se mogu naći podosta dobrih opcija, pa kada se pronađeš, javi da ti pomognem u izboru!
Nije bitno Android i IOS do sada sam uvijek bio na androidu, ali za sve postoji prvi put
Ja sam u švedskoj (pare nisu problem) i uzimam na pretplatu
For The Horde
Ako moze pomoc...
Koji android smartphone ima najbolju slusalicu (prvenstveno cist razgovor) i jaku vibraciju?
Neovisno o cijeni, marki itd...
Ako moze pomoc...
Koji android smartphone ima najbolju slusalicu (prvenstveno cist razgovor) i jaku vibraciju?
Meni od svih mobitela koje sam imao (S5, Z3, G3, M8, N5, Z1, iP5s), M8 ima najjaču vibraciju, a kvaliteta razgovora je odlična
Ako moze pomoc...
M8, Nexus 6 i Note 4
Ako moze pomoc...
Meni od svih mobitela koje sam imao (S5, Z3, G3, M8, N5, Z1, iP5s), M8 ima najjaču vibraciju, a kvaliteta razgovora je odlična
Thx na odgovoru. Sto vise citam recenzije i iskustva svi pucaju na M8. Sada se moram dobiti u neko stanje da pregrmim 160 g tezine. To mi je cigla u odnosu na trenutni One SV, a zadnji mob tezi od 150 g imao sam 1996 u vidu SE GA628 ;)
ja ipak danas kupio lumiu 535, bio u ducanu i moro sam hitno uzet mobitel jer je poklon a konkurenti su bili bezveze, desire 510 je uzasno spor, xperia e4 mi se isto nije cinila dobra. update sam odma mobitel na najnoviji softver i problem s touchem(koji se odma primjetio) je ajmo rec nestao, mobitel ne laga(dobro nisam ga sad bas istestiro), kameru sam isprobavo u zatvorenom prostoru sad po mraku uz upaljeno svijetlo, usporedio sam ju s ajfonom 6(jbg nemam nista drugo za usporedit), i realno kad se pogleda ta usporedba kamera na lumiji je jadna, boje su uzas, no vjerujem da ce slike vani bit puno bolje(po danu) a za to ce i mobitel sluzit kod slikanja. prednja kamera je oke, daje dobre slike s obzirom da sluzi za selfije. ovako velicinom mobitel u usporedbi s ip6 je dosta siri, zeru visi i dosta deblji.
sve u svemu za nekog ko ne trazi nesto zahtjevno dobit ce dobar mobitel za malo novaca(1100 kn novi).
When people are bored, it is primarily with their own selves that they are bored.
Desire 510 je jako brz mob, ne znam što oni imaju izloženo al eto frend ga ima 3mj i jos uvijek brzo radi
A 1100 kn za l535 ne bi pijan dao
Pozz,
kupujem mob cca 1200kn, zapeo sam između lg l90 i asus zenphone 5. Jel može preporuka? Bitno mi je da ne šteka, koristio bi ga za internet, whatsapp,viber, eventualno slike, bez igrica. Asus bi uzeo sa https://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-black-8gb-d2139131.htm. Jel ima netko iskustva sa naručivanjem preko te stranice i dal imaju garanciju u hr?
Pozz,
kupujem mob cca 1200kn, zapeo sam između lg l90 i asus zenphone 5. Jel može preporuka? Bitno mi je da ne šteka, koristio bi ga za internet, whatsapp,viber, eventualno slike, bez igrica. Asus bi uzeo sa https://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-black-8gb-d2139131.htm. Jel ima netko iskustva sa naručivanjem preko te stranice i dal imaju garanciju u hr?
Iz prve ruke bolji je asus za sve to navedeno, kvalitetniji display, vise RAM memorije i dosta ljepse izgleda :)
sto se tice performansi, zen5 rastura, tu nemas problema u multitaskingu
zakljucan na vip.
Nemas ugovor-otkljucan mob
Pozdrav ljudi!
Tražim neki polovni (sa garancijom) android do 1000kn. Ništa posebno ( i pomogućnosti ništa veliko ) jedino da ima solidnu bateriju.
Oko mi je zapelo za lg l90. Jedino što je ekran 4,7'' što mi je definitivni maksimum, ne želim ništa veće. Ima li tko još kakav savjet ili opciju?
Hvala chaselol, odluka je pala na asus
da li je mobitel preko alzashop otključan na tele2 ili je to neki dodatan trošak(koliki?)?
nisam kupovao mobitel zadnjih 6 godina pa nemam apsolutnog pojma o tome :/
Hvala chaselol, odluka je pala na asus
da li je mobitel preko alzashop otključan na tele2 ili je to neki dodatan trošak(koliki?)?
nisam kupovao mobitel zadnjih 6 godina pa nemam apsolutnog pojma o tome :/
Nebi smio biti zaklucan niti na jednu mrezu
.