Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.503
|
čitano: 13.021.863
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
roby27 kaže...
chrispy450 kaže...

Moja preporuka za Lumiu 535! Ima mi sestra taj mobitel. U pocetku je zezao oko tog toucha onda sam updatea software i nema greske sad! 

Danas bio u Vip centru u Areni i bas isprobavao tu lumiu 535, uzas koliko laga mob. Izgleda da je 3.0 revizija, nisam isao gledat u postavke ali ovo sto sam prckao po njemu nije bilo nikako fluidno.

Ja neznam sta si ti koristio ali Lumia iz T-Coma je vrh. Radi odlicno. Isprobao sam i zahtjevnije igre i rade bez problema!

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav ekipa, mislio sam zamijeniti svoj S3. Trenutni budžet mi je od S3 800 kuna sigurno + cca.600-700 kuna ušteđenih :) . Zanima me koji bi mi vi mob preporučili do tako, cca. 1400-1500 kuna? Mislio sam pričekati S4 da mu padne cijena, ali ne znam koliko će mu pasti kad dođe S6 u Hrvatsku. Već je sad na 2500, pa ne znam jel bi mogla past do kojih 2000 ili manje? Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav ekipa, mislio sam zamijeniti svoj S3. Trenutni budžet mi je od S3 800 kuna sigurno + cca.600-700 kuna ušteđenih :) . Zanima me koji bi mi vi mob preporučili do tako, cca. 1400-1500 kuna? Mislio sam pričekati S4 da mu padne cijena, ali ne znam koliko će mu pasti kad dođe S6 u Hrvatsku. Već je sad na 2500, pa ne znam jel bi mogla past do kojih 2000 ili manje? Unaprijed hvala :)

kupujes u ducanu ili njuskalo, jer s4 na njuskalu je oko 1400-1500 kuna, makar ispod 2000 najbolje je lg g2, možes ga isto naci oko 1600

10 godina

Pozdrav,do sad sam koristio alcatel one touch idol.

I prodao sam plejku koju nisam palio vec duze vrijeme,i htio bih neki mobitel do 1200 kuna.

U obzir moze ici i njuskalo :)

Preporuke?

0 0 hvala 0
13 godina

Xperia z, nexus 4, motorola moto g, xiaomi redmi 1s, Galaxy s3 neo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MSN kaže...
alen4430 kaže...

kupujes u ducanu ili njuskalo, jer s4 na njuskalu je oko 1400-1500 kuna, makar ispod 2000 najbolje je lg g2, možes ga isto naci oko 1600

Pa mislio sam u dućanu, tako sam nekako najsigurniji..

13 godina

I najskuplje prođeš... Uostalom zašto s4? Možeš ispod dva soma nove g2 na njuški upiknut. Zapakirane od operatera

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
chrispy450 kaže...
roby27 kaže...
chrispy450 kaže...

Moja preporuka za Lumiu 535! Ima mi sestra taj mobitel. U pocetku je zezao oko tog toucha onda sam updatea software i nema greske sad! 

Danas bio u Vip centru u Areni i bas isprobavao tu lumiu 535, uzas koliko laga mob. Izgleda da je 3.0 revizija, nisam isao gledat u postavke ali ovo sto sam prckao po njemu nije bilo nikako fluidno.

Ja neznam sta si ti koristio ali Lumia iz T-Coma je vrh. Radi odlicno. Isprobao sam i zahtjevnije igre i rade bez problema!

Dok ja mogu vrtiti 50 aplikacija na 630 bez štekanja,onda ne bi trebalo biti problema. Najnoviji update rješava sve kao što je i crispy sam rekao.

13 godina

Zasto su onda dvije hardver revizije na trzistu ako se moze softverski rijesiti problem sa touchom?

14 godina
Jos nigdje nisam vidio da je netko objavio review sa revizijom 5.0.0.0. ili barem stavio SS od te revizije.
17 godina

Evo imas ovdje i na jos par stranica review uglavnom ne preporucuje se kupovina moba sa revizijom 3.0.0.0.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

zanima me kupnja mobitela do 1200 kn ? Koji mobitel kupiti ako kupujem preko njuškala, a koji ako kupujem u ducanu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Novi mozes uzeti asus zenfone 5 1250kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Patrick_cro kaže...

Kako je s garancijom ako se ZenFone narucuje izvana, te dali je planirana nadogradnja na KitKat? Takoder koje su jos dobre opcije u tom cijenovnom razredu oko 1300kn?

13 godina

Garancija 2g u ovlaštenom asus servisu

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
gamer34 kaže...
Patrick_cro kaže...

Kako je s garancijom ako se ZenFone narucuje izvana, te dali je planirana nadogradnja na KitKat? Takoder koje su jos dobre opcije u tom cijenovnom razredu oko 1300kn?

Coolpad f1 ti je isto oko 1200kn samo neznam jer ga ima gdje na Eu skladistu, takoder sada bi trebao izaci i redmi 2 sa 2gb rama, ali opet ne vidim ga jos nigdje. 

15 godina
neaktivan

nexus 5
galaxy s4
Lg g2

koji od ova tri izabrati? sve mi je bitno tako da..

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nex 5 je pure android, i makar ima najmanje funkcija, radi najbolje, najlakši je i siguran si sa software updateima bar godinu dana ako ne i više.

Lg g2 bi vjerojatno bio moj odabir. Ima veći ekran u skoro pa bezel-less kućištu. Bolju kameru od nexusa, puno bolju bateriju, IR blaster, ekran ima jače boje nego nex (možda to i nije plus). Uskoro će dobiti lolippop, a trenutni UI je grozan, makar radi jako brzo

S4 ne bih uzeo pored ova dva

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
maks0806 kaže...

I najskuplje prođeš... Uostalom zašto s4? Možeš ispod dva soma nove g2 na njuški upiknut. Zapakirane od operatera

Hej, misliš li da bi i Zenfone ulazio u tu skupinu? Vidio sam verziju sa 2 GB RAM-a, dosta je povoljniji, a ima ovako dosta dobre specifikacije.. Primjetio sam da nema NFC, ali ga ne koristim baš. Svaki savjet dobro došao :)

13 godina

Zenfone je zakon mob, pogotovo jer je sad jos pojeftinio i 2gb rama verzija je odličan odabir. Svaka preporuka

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji bi bio najbolji sony mobitel do nekih 2300kn?
13 godina
Crofarmer kaže...
Koji bi bio najbolji sony mobitel do nekih 2300kn?

Po meni Z3 compact, a možda ju nađeš i nešto niže... Odličan mobitel. 

Pucaaaajjjj :)
16 godina

evo citam sad tu vase komentare za ovu lumiu 535 a mislio sam je kupit, dali mozda znate di se moze uzet ta 5.0.0. verzija? i koji mi mobitel preporucate u tom cjenovnom rangu ako ne nadem tu verziju, jer vidim da ova verzija 3 ima problema dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
mar123 kaže...

evo citam sad tu vase komentare za ovu lumiu 535 a mislio sam je kupit, dali mozda znate di se moze uzet ta 5.0.0. verzija? i koji mi mobitel preporucate u tom cjenovnom rangu ako ne nadem tu verziju, jer vidim da ova verzija 3 ima problema dosta.

Probaj  630,nova nije baš skupa. Ja je imam i nemam problema.

14 godina
neaktivan

Pozdrav svim forumašima.

Da li ima za kupiti bolji telefon po specifikacijama, kameri, bateriji i općenito od LG G2 koji se može kupiti za cijenu od 1800 kuna (s Njuškala) s dvije godine garancije.

Trebao bi kupiti novi mob do nekih 2000 kuna pa mi se to čini kao nekakav best buy.

Bitna mi je kvaliteta uređaja, kamera, veličina ekrana, brzina kao i jamstvo.

Gledam malo i Asus Zenfone 5 pa me također interesira da li se isplati dati 600 kuna više za LG G2 ili je i Asus Zenfone 5 dobar mob.

Čitam da jamstvo nije ostvarivo kod nas za Asus ako se kupuje iz vana.

Hvala svima na dobronamjernim savjetima.

Pozz.. 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Do nekih 2000kn ide LG G2 i Xperia Z1, čak se i nade Z2 koji je best buy za tu lovu, od kamere, kvalitete izrade, baterije i displaya, uzduž i poprijeko - Z2 je najbolji izbor

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci frend mi za moj Galaxy S5 koji je malo ogreban po rubovima i po ekranu,star pola godine nudi Htc One M7 star godinu dana,skoro kao nov,sve mreze i 400kn,ja sad neznam sta da radim? Taj One mi je prelijep,znam da je s5 jaci mob po svemu...najvise me brine hoce li Htcu dosta padat cijena,za sada se na njusci drzi jako dobro...svi komentari i svaka pomoc je dobrodosla 😉

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam koliko ti je to važno, ali Galaxy S5 će sigurno dobiti update na narednu iteraciju Androida, dakle onu nakon Lollipopa, a One M7 vjerojatno neće. S5 će držati cijenu podjednako dobro, a pošto je noviji biti će aktualan duže vremena. Iako nevolim Samsung u ovom slučaju bih ga zadržao, jer je po svemu bolji, a i razlika između njih je sigurno veća od 400 kn, gledaj da je One M7 izašao pred 2 godine, a S5 prije godinu dana.

13 godina
neaktivan

Ma ipak cu ostavit s5...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

T

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice