Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.304
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
dado80 kaže...
Moze još koja preporuka 😉

S4 mini duos?

al moto g dual sim (2014) ti je najbolji izbor po meni, a vidim da nisam jedini koji tako misli

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Ne svidja mi se ovako vizualno ta Motorola iako po specifikacijama je super,a od navedenih najviše mi se sviđaju htc Desire i huawei ascend.Ne znam koliko love bi izdvojio,volio bi da nije preskup a da je s druge strane pouzdan.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebam mobitel do 2000 kn da je moguce placati karticom na rate,

znaci trebate nacu nekakvu stranicu/trgovinu gdje je to moguce, a da imaju dobre ponude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam trenutno Note 2 i uzeo bi si ovih dana na pretplatu Z3 ili Z3 compact. U tarifi koju bi uzeo Z3 C dode 948 kn, a veliki Z3 2378 kn. Da li Z3 vrijedi više tih 1300 kn ? Nije mi problem što je Z3 "malen",brzo bi se naviknuo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 2:26 (nanek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nanek kaže...

Imam trenutno Note 2 i uzeo bi si ovih dana na pretplatu Z3 ili Z3 compact. U tarifi koju bi uzeo Z3 C dode 948 kn, a veliki Z3 2378 kn. Da li Z3 vrijedi više tih 1300 kn ? Nije mi problem što je Z3 "malen",brzo bi se naviknuo.

Kupi Z3C.

iclock2much
14 godina
odjavljen

2378kn za Z3? Pa kolko još mjesečno plaćaš? 5kn?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Pošto kupujem mobitel za prijatelja, koji od ovih bi bio najbolji :

LG L70 DS

Samsung Galaxy Core II

Samsung Galaxy Neo

Hvala na odgovoru.

10 LG
0 Galaxy Core II
2 Galaxy Neo
Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koji bi mobitel preporucili do nekih 500-600 kuna (njuskalo rabljeni ali sa garancijom). Smartphone i treba imati bljeskalicu.

Gledao sam malo ali ni sam neznam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Koji bi mobitel preporucili do nekih 500-600 kuna (njuskalo rabljeni ali sa garancijom). Smartphone i treba imati bljeskalicu.

http://www.amazon.co.uk/SIM-Free-Mobile-Phones-Smartphones-Under-%C2%A3100/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A356496011%2Cp_36%3A-10000

Trazi ove modele po njuskalu

11 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
naPerk777 kaže...

http://www.amazon.co.uk/SIM-Free-Mobile-Phones-Smartphones-Under-%C2%A3100/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A356496011%2Cp_36%3A-10000

Trazi ove modele po njuskalu

310 stranica mobitela ima , nadao sam se nekom univerzalnom best buy-u

14 godina
odjavljen

Nokia Lumia 520 na Njuški. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
17 godina
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
neaktivan

Sony Xperia Z ili LG G3 S?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gamer321 kaže...

Sony Xperia Z ili LG G3 S?

Sony Xperia Z ili LG G3? Možda Sony Xperia Z2/Z3? Jer nema smisla uspoređivati Z i G3.

12 godina
neaktivan

ma no, LG G3 S, kao mini jel

13 godina

Nije pitao za g3 nego za g3 s... Xperia z je bolja

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Možeš mi molim te ukratko napisati po čemu? 

13 godina

Jači chipset povrh svega, duplo rama itd. 

Bolja kamera, vodootporan, veca rezolucija.

Znaci bolji mob puno. Jedino po cemu je losiji od g3s je kvaliteta prikaza boja na zaslonu, te kuteva gledanja

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa!

htio bih vas pitati nekoliko stvari.

Da li je bolje uzeti NOTE 4 sa snapdragonom 805 ili Exynos 5433?

Koje su razlike između njih i naravno koji je bolji?

Gdje nabaviti exynos model u hr?

Razlika u perfomansama je manja ili veća od 10 %?

fluidnost?

I osim svega toga koji vam još phableti spadaju u vrh današnjice?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 20:37 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mora biti novi ili?

17 godina
protjeran
Gamer321 kaže...

Mora biti novi ili?

Da.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Da.

Onda Zenfone 5 ili Moto G 2nd Gen izvana

17 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
Prince-Artas kaže...

Da.

Onda Zenfone 5 ili Moto G 2nd Gen izvana

Nije konkrento za mene tako da to ne dolazi u obzir, mora bit iz RH, al tnx svejedno...

14 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Nije konkrento za mene tako da to ne dolazi u obzir, mora bit iz RH, al tnx svejedno...

Neka se protegne onda malo na ovo:

http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Samsung_I9301_Galaxy_S_3_Neo_pametni_telefon_White_(Android)-p82523.html?bid=&partner=10001&utm_source=nabava.net&utm_medium=cpc&utm_campaign=abTest1

12 godina
neaktivan

Pozz. 

Eto, namjeravam kupiti novi mobitel, išao bih do nekih 550KM. Ne bih vise da potrošim, takodje mobitel je na duže vrijeme,  ne namjeravam novi kupiti uskoro. Isto tako volim sto jednostavniji Interfejs mobitela, ovaj novi Android 5.0 L mi se najviše sviđa, po ovim sto sam vidio do sada na neku. 

Najviše pažnje mi je privukao nexus 5 (535 KM) jer ima cisti android,  redovno je update,  ali mi se ne sviđa što ne podržava dodatnu karticu sa memorijom,  a 32gb verzija mi je malo poskupa. 

Galaxy S4 opet ima proširivu memoriju,  bolju kameru,  ali mi se ne sviđa njihov Touchwiz,  sa onim predinstaliranim nepotrebnim aplikacijama, ali ima isto dosta onih dodataka pokretom i te zajebancije.  Nesto je skuplja u odnosu na moj limit. 

Uglavnom,  iz BIH sam,  planirao sam naručiti iz Univerzalno,  ako neko zna kakvu dobru isto radnju u Tuzli neka preporuci. 

Ili ipak da sačekam Božić, babo kaže da tamo (u njemackoj) tada budu dobri popusti, pa nesto ugrabiti, ne znam opet kakvo je tamo stanje sa cijenama. 

Eto,  ako imate neku drugu preporuku za neki uređaj, slobodno predložite. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 22:27 (MrRango).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

LG G2 ili Nexus 5.

Ako nisi neki koji voli prckat po Romovima i slicno uzmi G2, odlican mobitel!

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma ne volim nesto modati, originalni mi je sasvim Ok. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, 

Kupio sam nov bijeli Galaxy S5 i imam priliku da zamijenim za nov HTC M8. Koristio sam S5 jucer i danas, uredjaj nije los, ali mi je malo dosadio samsungov Touchwiz, jer nekoliko zadnjih godina koristim Samsungove uredjaje i malo je reci da me slusaju. Sto se toga tice nema problema, desetka cista. E sad, da li preci na M8? Cini mi se kao dobar uredjaj za zamjenu nakon Samsunga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

o da, prijedi neces pozaliti, puno bolji softwer, najbolji zvucnici, aluminij...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice