S4 mini duos?
al moto g dual sim (2014) ti je najbolji izbor po meni, a vidim da nisam jedini koji tako misli
S4 mini duos?
al moto g dual sim (2014) ti je najbolji izbor po meni, a vidim da nisam jedini koji tako misli
Trebam mobitel do 2000 kn da je moguce placati karticom na rate,
znaci trebate nacu nekakvu stranicu/trgovinu gdje je to moguce, a da imaju dobre ponude.
Imam trenutno Note 2 i uzeo bi si ovih dana na pretplatu Z3 ili Z3 compact. U tarifi koju bi uzeo Z3 C dode 948 kn, a veliki Z3 2378 kn. Da li Z3 vrijedi više tih 1300 kn ? Nije mi problem što je Z3 "malen",brzo bi se naviknuo.
Imam trenutno Note 2 i uzeo bi si ovih dana na pretplatu Z3 ili Z3 compact. U tarifi koju bi uzeo Z3 C dode 948 kn, a veliki Z3 2378 kn. Da li Z3 vrijedi više tih 1300 kn ? Nije mi problem što je Z3 "malen",brzo bi se naviknuo.
Kupi Z3C.
2378kn za Z3? Pa kolko još mjesečno plaćaš? 5kn?
Pošto kupujem mobitel za prijatelja, koji od ovih bi bio najbolji :
Hvala na odgovoru.
10 | LG |
---|---|
0 | Galaxy Core II |
2 | Galaxy Neo |
Koji bi mobitel preporucili do nekih 500-600 kuna (njuskalo rabljeni ali sa garancijom). Smartphone i treba imati bljeskalicu.
Gledao sam malo ali ni sam neznam
Koji bi mobitel preporucili do nekih 500-600 kuna (njuskalo rabljeni ali sa garancijom). Smartphone i treba imati bljeskalicu.
Trazi ove modele po njuskalu
http://www.amazon.co.uk/SIM-Free-Mobile-Phones-Smartphones-Under-%C2%A3100/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A356496011%2Cp_36%3A-10000
Trazi ove modele po njuskalu
310 stranica mobitela ima , nadao sam se nekom univerzalnom best buy-u
Nokia Lumia 520 na Njuški.
Sony Xperia Z ili LG G3 S?
Sony Xperia Z ili LG G3 S?
Sony Xperia Z ili LG G3? Možda Sony Xperia Z2/Z3? Jer nema smisla uspoređivati Z i G3.
ma no, LG G3 S, kao mini jel
Nije pitao za g3 nego za g3 s... Xperia z je bolja
Možeš mi molim te ukratko napisati po čemu?
Jači chipset povrh svega, duplo rama itd.
Bolja kamera, vodootporan, veca rezolucija.
Znaci bolji mob puno. Jedino po cemu je losiji od g3s je kvaliteta prikaza boja na zaslonu, te kuteva gledanja
Pozdrav ekipa!
htio bih vas pitati nekoliko stvari.
Da li je bolje uzeti NOTE 4 sa snapdragonom 805 ili Exynos 5433?
Koje su razlike između njih i naravno koji je bolji?
Gdje nabaviti exynos model u hr?
Razlika u perfomansama je manja ili veća od 10 %?
fluidnost?
I osim svega toga koji vam još phableti spadaju u vrh današnjice?
trebam mobitel za 1500 kn +/- 200kn. Malo gledajući izbor mi je pao na ovih 5. Što kažete (Xperia je favorit za sad):
Mora biti novi ili?
Mora biti novi ili?
Da.
Da.
Onda Zenfone 5 ili Moto G 2nd Gen izvana
Da.
Onda Zenfone 5 ili Moto G 2nd Gen izvana
Nije konkrento za mene tako da to ne dolazi u obzir, mora bit iz RH, al tnx svejedno...
Nije konkrento za mene tako da to ne dolazi u obzir, mora bit iz RH, al tnx svejedno...
Neka se protegne onda malo na ovo:
http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Samsung_I9301_Galaxy_S_3_Neo_pametni_telefon_White_(Android)-p82523.html?bid=&partner=10001&utm_source=nabava.net&utm_medium=cpc&utm_campaign=abTest1
Pozz.
Eto, namjeravam kupiti novi mobitel, išao bih do nekih 550KM. Ne bih vise da potrošim, takodje mobitel je na duže vrijeme, ne namjeravam novi kupiti uskoro. Isto tako volim sto jednostavniji Interfejs mobitela, ovaj novi Android 5.0 L mi se najviše sviđa, po ovim sto sam vidio do sada na neku.
Najviše pažnje mi je privukao nexus 5 (535 KM) jer ima cisti android, redovno je update, ali mi se ne sviđa što ne podržava dodatnu karticu sa memorijom, a 32gb verzija mi je malo poskupa.
Galaxy S4 opet ima proširivu memoriju, bolju kameru, ali mi se ne sviđa njihov Touchwiz, sa onim predinstaliranim nepotrebnim aplikacijama, ali ima isto dosta onih dodataka pokretom i te zajebancije. Nesto je skuplja u odnosu na moj limit.
Uglavnom, iz BIH sam, planirao sam naručiti iz Univerzalno, ako neko zna kakvu dobru isto radnju u Tuzli neka preporuci.
Ili ipak da sačekam Božić, babo kaže da tamo (u njemackoj) tada budu dobri popusti, pa nesto ugrabiti, ne znam opet kakvo je tamo stanje sa cijenama.
Eto, ako imate neku drugu preporuku za neki uređaj, slobodno predložite.
LG G2 ili Nexus 5.
Ako nisi neki koji voli prckat po Romovima i slicno uzmi G2, odlican mobitel!
Ma ne volim nesto modati, originalni mi je sasvim Ok.
Pozdrav,
Kupio sam nov bijeli Galaxy S5 i imam priliku da zamijenim za nov HTC M8. Koristio sam S5 jucer i danas, uredjaj nije los, ali mi je malo dosadio samsungov Touchwiz, jer nekoliko zadnjih godina koristim Samsungove uredjaje i malo je reci da me slusaju. Sto se toga tice nema problema, desetka cista. E sad, da li preci na M8? Cini mi se kao dobar uredjaj za zamjenu nakon Samsunga.
o da, prijedi neces pozaliti, puno bolji softwer, najbolji zvucnici, aluminij...