Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Almin94 kaže...

Pozdrav, 

Kupio sam nov bijeli Galaxy S5 i imam priliku da zamijenim za nov HTC M8. Koristio sam S5 jucer i danas, uredjaj nije los, ali mi je malo dosadio samsungov Touchwiz, jer nekoliko zadnjih godina koristim Samsungove uredjaje i malo je reci da me slusaju. Sto se toga tice nema problema, desetka cista. E sad, da li preci na M8? Cini mi se kao dobar uredjaj za zamjenu nakon Samsunga.

Obavezno zamijeni, čak i da moraš nadoplatiti (što čisto sumnjam). Bez razmišljanja.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

o da, prijedi neces pozaliti, puno bolji softwer, najbolji zvucnici, aluminij...

M8 je ekstra ako ti kamera ne znaci na mobu ništa.

Jedino sto je S5 vodootporan, al pretpostavljam da ti to ne znaci bas puno..

11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav,

htio bih vas pitati nekoliko stvari.

Da li je bolje uzeti NOTE 4 sa snapdragonom 805 ili Exynos 5433?

Koje su razlike između njih i naravno koji je bolji?

Je li exynos 5433 64 bitni procesor? i "otključava" li se on izlaskom lollipop -5.0 androida jer trenutni-kitkat ne podržava 64 bitne procesore?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Čarli kaže...

Pozdrav,

htio bih vas pitati nekoliko stvari.

Da li je bolje uzeti NOTE 4 sa snapdragonom 805 ili Exynos 5433?

Koje su razlike između njih i naravno koji je bolji?

Je li exynos 5433 64 bitni procesor? i "otključava" li se on izlaskom lollipop -5.0 androida jer trenutni-kitkat ne podržava 64 bitne procesore?

Hvala

Pitao si u 20 tema..Exynos je jači ali slabije trajanje baterije ima

13 godina
neaktivan
Pozdrav , moze li mala pomoc oko odabira . Premisljam se izmedju sony z2 , galaxy s5, htc m8, ili eventualno note 3. Note 4 mi je bas dobar, ali malo preskup :) od ovih mi je favorit m8 al me nervira opasno ona njihova kamera :)
3 S5
9 M8
4 Z2
1 Note 3

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

M8 ili Z2. Ovisi koji UI više preferiraš, materijal izrade i koliko jako ti je kamera bitna. Iako razlika između kamera nije enormna, M8 ima okej kameru, Z2 ima poprilično bolju, ali za "normalnog" usera, koji te slika čuva na mobu, stavi na Fejs ili ih eventualno isprinta i M8 će zadovoljiti. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 1
13 godina

Mene je note 4 došao jeftinije u vipu nego što bi me one M8 došao :)

Od ovih gore m8 po meni 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 14:57 (maks0806).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
maks0806 kaže...

Od ovih gore m8 po meni 

Pa kako? Gledam, uz XXL tarifu, Note 4 je 63kn odmah + 540kn mjesečno, a M8 je 19 kn odmah + 540kn mjesečno.

BTW, te cijene u VIPu za tarife su jako jako prenapuhane.

13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
maks0806 kaže...

Od ovih gore m8 po meni 

Pa kako? Gledam, uz XXL tarifu, Note 4 je 63kn odmah + 540kn mjesečno, a M8 je 19 kn odmah + 540kn mjesečno.

BTW, te cijene u VIPu za tarife su jako jako prenapuhane.

Jučer je Note 4 poskupio za nekih 10-15% u Vipu... Promjena cjenika

13 godina

Ja ga platio po cjeni 1199kn dok bi me m8 dosao 1299kn u istoj tarifi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jbg ljudi.  Opet ne mogu da se odlučim, LG G2 je stvarno ok, ali najviše mi ne odgovara sto nema proširivu memoriju u vidu kartice, i sto nema mogućnosti skidanja zadnjeg poklopca (mada a to možda a i nije toliko bitno), jer mobitel namjeravam na duži vremenski period ostaviti kod sebe. 

Opet S4 je skuplja od mog limita,  ali opet imam jeftinu ponudu 590KM (fabričko pakovanje) od svih što sam do sada našao. 

Sta sad???  :D :D

Jbg,  sta ću.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav, pošto mi je trenutni mobitel ukraden trebam novi. cijena max 1200kn. može i rabljeni. ne ciljam neki određeni. može iphone, android os, neki no name.. svejedno. molim preporku. ne želim u tarifi, samo gotovina.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MrRango kaže...

Kakav crni S4 pokraj G2. Uzimaj G2 bez obzira na nemogućnost proširivanja. Ako koristiš maskicu na mobu onda staviš onaj mali MicroUSB stick pa skoro pa niti neće viriti. 

11 godina
neaktivan

Možeš li otprilike reći u postotcima razliku u potrošnji energije?

pitam jer želim čuti različita mišljenja...

Podržava li note s exynosom fast charging kao i sa snapdragonom?

13 godina

Imaš google za to, da, podržava i jedan i drugi fast charging... Sori što nemam obje verzije jer bi inače stavio oba i gledo koliko ovaj više troši...

Ja na svom n4 dobijem do 6% bolje rezultate u benchevima nego s805 verzija. Baterija još nije ispražnjena od tvorničke, sutra u temu stavim screenshotove od 100%-0%

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 20:02 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Super što ćeš objaviti screenshot!

gdje si nabavio s exynos procesorom note 4? i ja mislim uzeti s exynos procesorom... 

trenutno to ne čini neku razliku nego me zanima hoće li se nešto promijeniti kad izađe android lollipop 5.0...

15 godina
neaktivan

Do sad sam bio na androidu, i planiram o kupovini novog mobitela.

Mogu kupiti samsung galaxy s3 mini ili lumiu 630, iako nikad nisam koristio WP8 meni osobno izgleda fantasticno i sad me zanima vase misljenje.

Samsung mi se cini u redu i ima prednju kameru i flash na straznoj strani, Lumia nema ni jedno od toga dvoje ali opet mi se cini kao super uredaj, nisam siguran sta cu.

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 22:32 (puma_vkci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Otkud si otkopo s3 mini majke ti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Otkud si otkopo s3 mini majke ti...

A vjerojatno iz iste kese od kud oni iskopaju iPhone 4s ili slično hh

Ta Lumia nije loš WP, za nekih 1000 kn, možda i manje, ovisi di potrefiš ;)

15 godina
neaktivan

Sta cu kad se para nema, a mobitel je "potreban". {#}

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
13 godina

Ako gledaš u cjenovnom rangu te lumie, može se nabaviti i bolje od s3 minija,čak s4 mini zna uletit za cca 1k kn. Koliko god volio android, sve prednosti tog os-a ne mogu baš iskoristiti na s3 miniju, stoga od ta dva bi lumiu uzeo. Ono što nudi radi kako spada. S3 mini je spooooooor

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ako gledaš u cjenovnom rangu te lumie, može se nabaviti i bolje od s3 minija,čak s4 mini zna uletit za cca 1k kn. Koliko god volio android, sve prednosti tog os-a ne mogu baš iskoristiti na s3 miniju, stoga od ta dva bi lumiu uzeo. Ono što nudi radi kako spada. S3 mini je spooooooor

A je da, spor je, al ima ljubavi na xda ko rijetko koji takav uređaj..

Eno neki lik složio i Lollipop i trudi se osposobit ga kako spada za taj mob..

14 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Do sad sam bio na androidu, i planiram o kupovini novog mobitela.

Mogu kupiti samsung galaxy s3 mini ili lumiu 630, iako nikad nisam koristio WP8 meni osobno izgleda fantasticno i sad me zanima vase misljenje.

Samsung mi se cini u redu i ima prednju kameru i flash na straznoj strani, Lumia nema ni jedno od toga dvoje ali opet mi se cini kao super uredaj, nisam siguran sta cu.

Probaj Lumiu :)

vlastoručni potpis
13 godina
neaktivan

Znaci bitno mi je da mob ne steka nimalo, da ima odlicnu kameru i da su zvucnici dobri i ekran :D

21 XPERIA Z3
0 HTC ONE M7
8 LUMIA 930
3 LG G3
0 IPHONE 5S
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Z3 i valjda M8, a ne M7.

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko mogu dobiti za s3 mini, kupljen 23.09.2013, garancija do 23.09.2015., t-com, 8gb verzija? Dali je 900kn ok cijena? Ispod toga ga nebi dao.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hacker002 kaže...

Koliko mogu dobiti za s3 mini, kupljen 23.09.2013, garancija do 23.09.2015., t-com, 8gb verzija? Dali je 900kn ok cijena? Ispod toga ga nebi dao.

Pa S3 ide za 1000, ja sam G1 nabavio u mint stanju za 1200HRK...

Mislim da je to previše, prije nekih 750HRK, 800.

iclock2much
13 godina

Sumnjam da ces preko 700kn dobiti ako i toliko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Z3 i valjda M8, a ne M7.

Ma samo Z3, traži odličnu kameru, to HTC nije vidio... Ovo mu je tipfeler garant, al nebitno kad ni M7 ni M8 nemaju baš kameru za pohvalit se.

17 godina

Dvoumim se izmedu ova 3 prodao sam svoj s4 pa eto vrijeme je za novi.... kamera mi je dosta bitna jer cesto slikam muzika bas i ne tako po mome nekako z2 najvise nekako odgovara....

15 Z2
5 S5
6 Lg G2
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice