Mobitel prijedlog

poruka: 12
|
čitano: 1.824
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mobitel prijedlog

eee ljudi

triba mi prijedlog

imam ponudu iz amerike za mobitel da dobijem.. i sad se neznam koji da uzmem.... sada imam nokiu N80 al mi nije bas.... nisan bas neki zaljubljenik u ove touchscreen-ove.....

daj te mi sta ima novoga ovih dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mobitel prijedlog
Nexus One, predobar mobitel, uzeo bih ga da sam na tvom mjestu.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
protjeran
Abomb kaže...

eee ljudi

triba mi prijedlog

imam ponudu iz amerike za mobitel da dobijem.. i sad se neznam koji da uzmem.... sada imam nokiu N80 al mi nije bas.... nisan bas neki zaljubljenik u ove touchscreen-ove.....

Za sta ce ti mobitel sluzit:slusanje muzike,navigaciju,samo sms i pozivi,igrice,internet?

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Abomb kaže...

eee ljudi

triba mi prijedlog

Za sta ce ti mobitel sluzit:slusanje muzike,navigaciju,samo sms i pozivi,igrice,internet?

ma nista posebno.... ugl je standardno... internet i gps nikako... igrice onako bilo bi dobro da ima al neigram ja to nista posebno.... muzika isto rijetko..... ugl da je baterija jaca i da je onako brz, polu poslovan.... mob ka mob

16 godina
Mobitel prijedlog

N900!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel prijedlog

ma nexus one mi je touch screen mob a to nevolim... jezim se od toga... a N900 mi  je PRE OGROMAN...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel prijedlog

evo gleda san sony ericssone ova njihova C9... verzija.. izgledan "normalno" al nemogu nac specifikacije njihovih baterija cak ni na njihovim stranicama....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel prijedlog

ja imam c905 mogu ti reci da je mob sasvim ok...a posto zelis neki iz c9xx serije,ja ti ga preporucujem!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ne znam na sta si mislio pod ovime da ces ga dobiti iz Amerike... Znaci hoces mobitel koji je tamo dostupan, a tu ne ili je tesko dobavljiv? Ja obozavam Nokije pa ce i prijedlog bit u tom smjeru. Posto kazes da ne mislis puno ili uopce koristit net i gps nego eventualno igre, ja ti predlazem da si pogledas Nokiu 6760 Slide i 6790 Surge i Nokiu 5730, sve imaju tipkovnice jer kazes da ne volis touch, s tim da mislim da ove prve dvije nema kod nas za kupit. A ako se predomislis mozes s time i na net...
Don't be mean to me.
16 godina
neaktivan
Mobitel prijedlog

ma mislim uzet u americi mob jel su tamo dosta jeftiniji nego ovdje... npr mob ovdje od 3000 kn tamo dodje skoro 2000 kn pa zasto nebi ustedija kad imam priliku...

najvjerojatnije cu uzet neku SE C9xxx seriju... najnormalniji su...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Abomb kaže...

ma mislim uzet u americi mob jel su tamo dosta jeftiniji nego ovdje... npr mob ovdje od 3000 kn tamo dodje skoro 2000 kn pa zasto nebi ustedija kad imam priliku...

najvjerojatnije cu uzet neku SE C9xxx seriju... najnormalniji su...

Da, SE je više orijentiran na multimediju, a rekao si da to baš tražiš.

Don't be mean to me.
16 godina
neaktivan
Mobitel prijedlog

ako zelis bolji uredjaj uzmi c905 a ako zeljis ljepsi,manji i sl. stavri onda c902 ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice