Nažalost nema moba koji tražim.
Jel prodaje novi i zapakirane mobitele ili su otvarani, i garancija, čija je? je li od njihovog nekog servisa ili od uvoznika/operatera nekog/....
E da, i kako to da su njihovi mobiteli toliko jeftiniji, mislim i na mobicom ali i na sve te preprodavače... pa nisu baš svi ukradeni
jel to uvoze oni na veliko, ili švercaju ili tako neš
uvijek me to zanimalo
Jel prodaje novi i zapakirane mobitele ili su otvarani, i garancija, čija je? je li od njihovog nekog servisa ili od uvoznika/operatera nekog/....
E da, i kako to da su njihovi mobiteli toliko jeftiniji, mislim i na mobicom ali i na sve te preprodavače... pa nisu baš svi ukradeni
jel to uvoze oni na veliko, ili švercaju ili tako neš
uvijek me to zanimalo
Ima tu svega , od sverca do preprodaje uredjaja kupljenih u nekom paketu ali nekoristenih sa punim jamstvom .
Mobicom je ok i dobijes uglavnom valjano jamstvo ali ima njih i koji ti daju tzv. jamstvo nekog lijevog servisa i koje prakticki ne vrijedi nista.
Ovisi opet od koga kupujes :))
Pozdrav!
Namjeravam kupiti iPhone 5S preko njuskala i nasao sam verziju s 32GB i otkljucan je na sve mreze za 4700kn, tip je iz Zadra i razgovarali smo se prek maila i cak mi je poslao slike kutije jer je jos u vakumu. Sad me zanima kako da ja nek provjerim da to nije fake? Jel ja mogu u posti otvoriti paket prije nego platim da se uvjerim da je sve uredu?
Hvala unaprijed, lp!
Pozdrav!
Namjeravam kupiti iPhone 5S preko njuskala i nasao sam verziju s 32GB i otkljucan je na sve mreze za 4700kn, tip je iz Zadra i razgovarali smo se prek maila i cak mi je poslao slike kutije jer je jos u vakumu. Sad me zanima kako da ja nek provjerim da to nije fake? Jel ja mogu u posti otvoriti paket prije nego platim da se uvjerim da je sve uredu?
Hvala unaprijed, lp!
Ne možeš .. Makar je meni tak rečeno.
Pozdrav!
Hvala unaprijed, lp!
Ne možeš .. Makar je meni tak rečeno.
Kako glupo, ne kuzim zasto nebi mogao pogledati, pa nebudem nikome stetu napravil, il opljackal nekoga...
Ako si iz Zagreba ili nekog većeg grada vjerujem da možeš naći nekog tko prodaje u blizini .. Najsigurnije ti je da se nađeš sa nekim ..
Jep, slazem se...
pogledajte ovo je njegov oglas, kaj mislite, meni sve to smrdi da je ipak fake....
Neki dan kupio lumiu 930 od mobicom7,mogu reči da je sve ok,transparentno,lik dostavi mob na mjesto gdje se dogovorili bez čekanja,preporučam,nešto je skuplji od ostalih na njuškalu,a opet znatno jeftiniji od trgovina,našao nekoliko oglasa na njuškalu i kad je trebalo doći do realizacije likovi nestali,više se ne javljaju,a i oglasi nestali sa njuškala,znači mutikaše!,zato oprez,pogotovo kod jako prihvatljivih cijena.
Bunch of baloney...
Vidjet ces kad ces morati na garanciju s njim pa ti ne vrijedi nizašto...
Em je jeftinije uzeti od drugih em imaš papire i normalne garancije
I ako su prihvatljive cjene zašto oprez? Jednostavno nađeš se sa čovjekom i provjeriš sve. Ima ljudi kojima je hitno i dat će dobar mob za malo para
Bok,
Trebam pomoć ili ako može savjet. Htio bih kupiti mobitel preko njuškala od prodavatelja sigurnakupnja7 iz jastrebarskog. Zaniima me ako netko možda ima iskustva s tim prodavačem. Zahvaljujem se. Evo i oglas
hvala puno :D