Kupovina preko njuškala - mobicom7

poruka: 73
|
čitano: 55.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako

htio bih kupit sony ericsson xperia mini pro preko njuškala

gledao sam i naletio na oglas od mobicom7

sad me zanima dali netko ima iskustva tu sa nabavljanjem od toga lika, dali ima kakvih problema, dali šalje neispravne uređaje i tako to

malo sam guglao mobicom7 i našao sam na forumima da su ljudi pisali i uglavnom nisu loša iskustva, ali kako nisam na tim forumima nisam mogao ljude pitat kako i što

pa ako netko ima ovdje da je od njega kupovao i dali ima kakve informacije o njemu bio bih jako zahvalan

lik ima sistem da je plačanje kad se mob dobije i šalje se hp expresom

evo i oglas:

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-ericsson-sk17i-xperia-mini-pro-2-crna-garancija-dostava-oglas-3783361

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bump

crash

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nađi nekog u Zagrebu neka se nađe sa frajerom i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Po mojem zakljucku nije lopov i muljator,ali pogledaj si malo cijene uredaja koje ima,skup je,sigurno mozes naci jeftinije.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Čim dostavlja po Gradu Zagrebu nije muljator...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kupovina preko njuškala - mobicom7
eplati.com kaže...

Po mojem zakljucku nije lopov i muljator,ali pogledaj si malo cijene uredaja koje ima,skup je,sigurno mozes naci jeftinije.

gledao sam po netu malo cijene i dali ga ima

cijene su tu negdje, u tele 2 ga više nemaju, ni na bonove ni na pretplatu, samo slobodna prodaja valjda i tako je 2000 kn

vamo kako god da uzmem manje budem platio

Diplomat kaže...

Čim dostavlja po Gradu Zagrebu nije muljator...

da to se i meni čini, jer sam guglao i ljudi su rekli da je lik korektan, a opet plača se i kad dobiješ, tako da mi je i to u jednu ruku, da nije da ja uplatim novce a da dobijem šipak

14 godina

svakako lik kojem u potpunosti vjerujem nakon što mi je nabavio w995 tada jedan od boljih mobova ... nevidim da je ikad ikog zahebo hoće da razgovara na mob nije neki sms-ovac ili slično korektan i brz odma pakira čim zovneš drugi dan je kotebe donese poštar i platiš otvoriš sve org ko iz tvornice + poklapa se sn iz moba i kutije

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Malo kradem temu, ali je pitanje vrlo slično...

Ima li tko iskustava sa trgovinom mobicom-jaska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sbrodski kaže...

Malo kradem temu, ali je pitanje vrlo slično...

Ima li tko iskustava sa trgovinom mobicom-jaska?

http://www.mobicom-jaska.hr/Kontakt.html
Imaju i svoju trgovinu pa onda vjerojatno nije nikakva prijevara...

Kakvi potpis?xD
13 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Ja si sad namjeravm od njega kupiti: http://m.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/g-600-orginal-samsung-pink-5.0-mpx-hr-meni-brza-dostava-hr-oglas-422772 pa se nadam da nije nikakva prijevara:D
A što se cijene tiće puno je jeftiniji, u t-mobile-u košta 4100kn a ovjde 3200kn ;)

7 Hvala
2 Ništa nije pomoglo
Kakvi potpis?xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 9:48 (Hrman97).
17 godina
neaktivan
Hrman97 kaže...
eplati.com kaže...

Ja si sad namjeravm od njega kupiti: http://m.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/g-600-orginal-samsung-pink-5.0-mpx-hr-meni-brza-dostava-hr-oglas-422772 pa se nadam da nije nikakva prijevara:D
A što se cijene tiće puno je jeftiniji, u t-mobile-u košta 4100kn a ovjde 3200kn ;)

iskreno. ne kupuj. riječ je najčešće o ukradenim mobitelima i bez računa, svi će reć da su račun zagubili :) , a garancija bez računa ne vrijedi.

frend mi je radio kod jednog providera pa mi je pričao priče kak je ekipa kupovala "nove" mobitele preko oglasnika i kako su se pokvarili nosili kod njega na reklamaciju (što ne znači da ovaj možda nije nov i da će se kvarit), a on kad ih je spojio je vidio da su ti ljudi nisu bili prvi vlasnici tog mobitela iako su mobitel kupili uredno sa svim naljepnicama i izgledali su novi. pogledaj samo koliko još oglasa ima taj tip. kaj stvarno misliš da je sigurno od njega kupovat :)? I don`t think so, a ti kako hoćeš...

EDIT: na tvom mjestu ja bih odmah otišao u tele2 gdje imaš unlockan HTC Evo 3D za 1999kn što je trenutni best buy dok ga još ima, a ovih 1200kn si spremio ili zapio negdje

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 10:12 (marko1103).
13 godina
neaktivan
marko1103 kaže...
Hrman97 kaže...
eplati.com kaže...

iskreno. ne kupuj. riječ je najčešće o ukradenim mobitelima i bez računa, svi će reć da su račun zagubili :) , a garancija bez računa ne vrijedi.

frend mi je radio kod jednog providera pa mi je pričao priče kak je ekipa kupovala "nove" mobitele preko oglasnika i kako su se pokvarili nosili kod njega na reklamaciju (što ne znači da ovaj možda nije nov i da će se kvarit), a on kad ih je spojio je vidio da su ti ljudi nisu bili prvi vlasnici tog mobitela iako su mobitel kupili uredno sa svim naljepnicama i izgledali su novi. pogledaj samo koliko još oglasa ima taj tip. kaj stvarno misliš da je sigurno od njega kupovat :)? I don`t think so, a ti kako hoćeš...

EDIT: na tvom mjestu ja bih odmah otišao u tele2 gdje imaš unlockan HTC Evo 3D za 1999kn što je trenutni best buy dok ga još ima, a ovih 1200kn si spremio ili zapio negdje

Oke onda ću još razmislit o toj kupnji preko njuškala, ili ću ga nazvat pa se malo bolje raspitat,a mob mi se baš jako sviđa:D 
-a što se tiće HTC-a nisam baš neki njihov obožavaljtelj {#} (nesviđaju mi se zbog dizajna i to..;) (ali hvala za prijedlog:D

A i ako nebi uzeo samsung, razmišljao sam o LG Optimus-u x2 ? {#}

PS: evo još jednog takvog sličnog oglasa: http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/9100-9100-samsung-galaxy-s2-crni-hr-men-garancija-dosta-oglas-4788561 ?  :O

Kakvi potpis?xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 10:38 (Hrman97).
16 godina
neaktivan
Hrman97 kaže...

A i ako nebi uzeo samsung, razmišljao sam o LG Optimus-u x2 ? {#}

PS: evo još jednog takvog sličnog oglasa: http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/9100-9100-samsung-galaxy-s2-crni-hr-men-garancija-dosta-oglas-4788561 ?  :O

Ako razmišljaš od LG Optimus 2x-u, radije uzmi HTC EVO3D

BTW ovi mobicomi i slični su većinom dućani mobitela, tako da ne bi trebalo bit problema.

@marko EVO3D više nije dostupan u TELE2, navodno će opet doć, ali je potražnja dosta velika.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 10:44 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan

LG X2 je go{#}no, uzmi Evo 3D.

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Postoji nekoliko takvih oglasivaca koji imaju svoje mob shopove (pretezno na podrucju tresnjevke i jaruna ) a koji ujedno prodaju uredjaje jeftinije preko njuske . (jeftinije nego u njihovoj trgovini) 

Dostave ti mob u bilo koji dio grada...cak i mrvicu izvan. Garancija...hmmm...dobijes custom print garanciju od njih koja vazi kod odredjenog servisera. Netko ti taj jamstveni list dodatno naplati...netko ne..uglavnom to kosta 50-ak kn.

Uglavnom prodaju nove uredjaje ..ali... da..ali..cesto su to mobiteli napravljeni za bliski istok  , indiju , i slicne regije pa su velike sanse da ces na svom androidu imati uredno instalirane aplikacije tipa quran  , quiblah  , time for pray i slicno i onda ga MORAS rootat ako ih zelis obrisati...jer su dio sistema. Najcesce su takve aplikacije instalirane na galaxy modelima ( s 1 uglavnom) 

Neki napisu da uredjaj dolazi sa garancijom...ali je u pravilu '' zaborave'' dostaviti... 

Koga zanima nek posalje pp sa upitom o takvim nepouzdanim oglasivacima(nema ih puno...srecom) ne zelim nikoga javno blamirati .

Malo je bilo Off T....ALi se nadam da cu nekome ovim pomoci 

Mobicom7 je legalan mob shop koji se ujedno oglasava i preko njuske...besplatno je a zna se da masa gleda tamo oglase...free reklama ..zasto ne {#}

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 12:44 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Hrman97 kaže...
eplati.com kaže...

Imas toga i jeftinije ...vec za 2800 se nadje :)

13 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...
Hrman97 kaže...
eplati.com kaže...

Gdje to? :)

Kakvi potpis?xD
17 godina
odjavljen

Stari je kupio Xperiu Ray od tog frajera, sve je proslo kako je i bilo dogovoreno.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 14:46 (Edge).

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Hrman97 kaže...
unimatrix001 kaže...

Gdje to? :)

Bacis par pogleda dnevno na njusku...jeftinije se u pravilu jako brzo rasproda... nailazio sam i na nove SGS2 aparate po 2700 kn dok sam njuskao za xperiom arc s.... koju sam kupio za 2300 kn...staru petnaestak dana...ali nekoristenu sa urednim t-mobile jamstvom i valjanim racunom.

13 godina
neaktivan
Edge kaže...

Stari je kupio Xperiu Ray od tog frajera, sve je proslo kako je i bilo dogovoreno.

Je dobio garanciju i račun? :)

Kakvi potpis?xD
13 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...

Uglavnom prodaju nove uredjaje ..ali... da..ali..cesto su to mobiteli napravljeni za bliski istok  , indiju , i slicne regije pa su velike sanse da ces na svom androidu imati uredno instalirane aplikacije tipa quran  , quiblah  , time for pray i slicno i onda ga MORAS rootat ako ih zelis obrisati...jer su dio sistema. Najcesce su takve aplikacije instalirane na galaxy modelima ( s 1 uglavnom) 

Neki napisu da uredjaj dolazi sa garancijom...ali je u pravilu '' zaborave'' dostaviti... 

Koga zanima nek posalje pp sa upitom o takvim nepouzdanim oglasivacima(nema ih puno...srecom) ne zelim nikoga javno blamirati .

Malo je bilo Off T....ALi se nadam da cu nekome ovim pomoci 

Mobicom7 je legalan mob shop koji se ujedno oglasava i preko njuske...besplatno je a zna se da masa gleda tamo oglase...free reklama ..zasto ne {#}

hh, i što predlažeš da kupim onda preko njuškala il ne? :D
Jedino me muci to što kažeš s garancijom i s takvim mobitelima napravljenim za nrp. indiju... :/
-i mi možeš objasnit što znači rootat, i ovo poslat neki pp? :)
Žao mi je što vas toliko mučim pitanjima, al nije baš malo novca, a to bi mi bio poklon za firmu pa želim biti siguran:) {#}
 (zato sam dns napravio acc na forumu da vas pitam jer sam na googlu naletio na ovo temu:)

Kakvi potpis?xD
13 godina
neaktivan

Ljudi imam pitanje iako je malo offtopic, ima li tko kakva iskustva sa Mobitehnologijom?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ElPrezidente kaže...

Ljudi imam pitanje iako je malo offtopic, ima li tko kakva iskustva sa Mobitehnologijom?

imam ti ja iskustva s tim prodavacem,kupio sam od njega barem 7-8 mobitela,uredno ih otvori pokaze,garanciju da,ima servis u zagrebu kod maksimira,po meni pouzdan

tureburevalja
17 godina
neaktivan

Oj ljudovi, treba mi informacije. Mislia sam nešto uzet u Mobicom7 preko Njuškala kako je na dobrom glasu i ima super cijene, međutim evo sad pogledam da provjerim neke cijene i odjednom piše da korisnik nema niti jednog oglasa na Njuškalu, iako i dalje pronalazi korisnika !? A prije je uvik ima oglase za cili niz mobitela... Jel ko zna šta se dogodilo, nije valjda zatvoria ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I jel neko zna jel Njuškalo user Mobicom Jaska isto šta i Mobicom7 ili nije ?

0 0 hvala 0
16 godina

Najbolja opcija ti je link na "Kontaktiraj oglašivača/trgovinu" ili nazvati/kontaktirati korisničku podršku Njuškala.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan

Zva san tipa na broj mobitela dan za Njuškalo korisnik Mobicom7 i kaže "mobitel isključen". Hebemu čini se da je nesta baš kad meni triba !

Jel ima ko kakvog iskustva sa ovim sellerima :

http://www.njuskalo.hr/korisnik/vici

http://www.njuskalo.hr/korisnik/zelja98

Oba izgledaju kao profesionalni selleri OEM mobitela i oba imaju SGS3, ali jesu li pouzdani ? Znate možda neki dobar pouzdan dućan u Splitu ili u HR sa dostavom koji prodaje OEM mobitele (dakle unlocked / unbranded original international version a neko WhipMe / T-Scum / Govedo2 shranje) ?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo su me već počeli spammat (brzinom munje, za ne virovat !) sa PM-ovima "ja prodajem ovo-ono", dakle da napomenem da me ne zanimaju razni idijoti koji prodaju svoj POLOVNI mobitel i to od T-Scuma nakon dva tjedna korištenja jer nisu dovoljno zreli da odluče šta žele. Idući koji mi ponudi svoj polovni mobitel na PM ide na prijavu za spam.

Zanimaju me ugledne i poznate trgovine di se može kupiti brand new original unbranded OEM mobitel. Ako znate napišite tu. Hvala.

0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A čovječe pa pročitaj post prije nego što odgovaraš ! Rekoh unbranded OEM seller, a ne WhipMe / T-Scum / Govedo2 shrot.

Ako želim šljive kupiću ih od nekoga ko ima šljivik i uzgaja šljive, neću ići u bar i naručiti šljivovicu.

2 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice