Kupovina preko njuškala - mobicom7

poruka: 73
|
čitano: 55.765
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo sam sad opet pogleda čisto za svaki slučaj i Mobicom7 se nekim čudom vratio ! 67 aktivnih oglasa nakon što je nekoliko dana pisalo 0 !? Ništa mi nije jasno, možda je tip otiša na godišnji par dana... {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupovina preko njuškala - nos-nos

Ja sam našla mobitel.preko njuškala .pa me ulovila panika  .šta ako to nebu u paketu

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Kupovina preko njuškala - nos-nos
boska41 kaže...

Ja sam našla mobitel.preko njuškala .pa me ulovila panika  .šta ako to nebu u paketu

Piši kuči propalo.

16 godina

mos si obrisat dupe s tim onda. iako je placanje pouzecem sigurnija metoda od uplate na racun,  nikad ne znas sto ce biti u paketu.

Primjer di ne prodje sve najbolje Primjer di ne prodje sve najbolje
Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i jel valja onda taj mobicom7 zadnjih dana? je li tko kupovao kod njega nedavno, i kakva su iskustva? da li prodaje zapakirane, neotvarane, neupaljene mobitele? hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 11:40 (bojler1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kupovina preko njuškala - mobicom7
bojler1 kaže...

i jel valja onda taj mobicom7 zadnjih dana? je li tko kupovao kod njega nedavno, i kakva su iskustva? da li prodaje zapakirane, neotvarane, neupaljene mobitele? hvala!

ja dok sam svojega kupovao došao je tvornički, ništa nije bilo da ne odgovara, jedino je kutija bila otvorena da stavi garanciju unutra, znači list je bio odmah ispod poklopca na mobitelu
dogovorio sam se sa njim oko svega, platiš kad dobiješ, informacije o mobitelu ti da sve što te zanima, šalje preporučeno, drugi dan kod tebe doma

mobitel pali samo ako tražiš da ti instalira licencirani gramin program iltiga app, barem je to nudio kad sam ja kupovao (pisalo u oglasu)
sad dal to još radi, ovisi od moba do moba, ali meni uglavnom sve dobro prošlo sa njim i mob nikad nekih problema nije imao niti da ga šaljem na servis

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan

e hvala puno na info! planiram si uzeti samsung galaxy s3 pa razmatram gdje bih ga uzeo.. ako netko ima neku drugu preporuku neka slobodno napiše :) dakle, gdje kupiti novi zapakiran sgs3 najpovoljnije?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 23:58 (bojler1).

0 0 hvala 0
14 godina

Kak ste baš njega njašli? :D  Ja sam svojevremeno kupio 3 mobitela od njega; htc wildfire, nokiu e72 i Arc S,  i prezadovoljan sam stvarno. Nikad nikakvih problema s njima. Kaže da je na njuškalu već 8-9 godina tako da nemate brige. Uvijek mi je donosio nove - zapakirane mobitele...

0 1 hvala 0
16 godina
W1ck3d8u2z kaže...

Kak ste baš njega njašli? :D  Ja sam svojevremeno kupio 3 mobitela od njega; htc wildfire, nokiu e72 i Arc S,  i prezadovoljan sam stvarno. Nikad nikakvih problema s njima. Kaže da je na njuškalu već 8-9 godina tako da nemate brige. Uvijek mi je donosio nove - zapakirane mobitele...

A Njuškalo nedavno proslavilo 5. rođendan... nekom se nešto pomiješalo :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
Luuka kaže...
W1ck3d8u2z kaže...

A Njuškalo nedavno proslavilo 5. rođendan... nekom se nešto pomiješalo :D

Aha... ha neee znam... možda je staž u oglasniku uračunao u to ali nisam siguran, napamet pričam. Možda niti nema staža u oglasniku :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 9:39 (W1ck3d8u2z).
14 godina
neaktivan

Može li samo potvrda jednog opažanja?

Dakle mobicom7 je po svemu sudeći pouzdan kao prodavač, te prodaje original ispravne uređaje sa garancijom, ali BEZ računa?

Ili ipak ide račun?

Što se te garancije tiče, kod koga se može ostvariti? Ovlaštenog servisa ili?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_saiko kaže...

Može li samo potvrda jednog opažanja?

Dakle mobicom7 je po svemu sudeći pouzdan kao prodavač, te prodaje original ispravne uređaje sa garancijom, ali BEZ računa?

Ili ipak ide račun?

Što se te garancije tiče, kod koga se može ostvariti? Ovlaštenog servisa ili?

Hvala.

moja xperia je prošle godine, sada točno godinu dana, došla samo sa garancijom, drugog papira (računa) nije bilo

garancija preko koga ide nemam pojma, ali traje samo 6 mj :/

17 godina

Kupio sam mobitel Sony Xperia U od mobitehnologije, i sad svaki puta kad uđem u neki trgovački centar, oni detektori vrište na mene...iskustva?

p.s. već sam pisao o problemu u temi Sony Xperia U, ima li rješenja toga problema?

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isti problem imao brat mi sa xperiom X10...svaki put kad udje u trzni centar pretrazuju ga jer piste alarmi...sve dok jednom trgovkinja mu nije provukla telefon kroz skener i od tad vise ne pisti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
unimatrix001 kaže...

Postoji nekoliko takvih oglasivaca koji imaju svoje mob shopove (pretezno na podrucju tresnjevke i jaruna ) a koji ujedno prodaju uredjaje jeftinije preko njuske . (jeftinije nego u njihovoj trgovini) 

Dostave ti mob u bilo koji dio grada...cak i mrvicu izvan. Garancija...hmmm...dobijes custom print garanciju od njih koja vazi kod odredjenog servisera. Netko ti taj jamstveni list dodatno naplati...netko ne..uglavnom to kosta 50-ak kn.

Uglavnom prodaju nove uredjaje ..ali... da..ali..cesto su to mobiteli napravljeni za bliski istok  , indiju , i slicne regije pa su velike sanse da ces na svom androidu imati uredno instalirane aplikacije tipa quran  , quiblah  , time for pray i slicno i onda ga MORAS rootat ako ih zelis obrisati...jer su dio sistema. Najcesce su takve aplikacije instalirane na galaxy modelima ( s 1 uglavnom) 

Neki napisu da uredjaj dolazi sa garancijom...ali je u pravilu '' zaborave'' dostaviti... 

Koga zanima nek posalje pp sa upitom o takvim nepouzdanim oglasivacima(nema ih puno...srecom) ne zelim nikoga javno blamirati .

Malo je bilo Off T....ALi se nadam da cu nekome ovim pomoci 

Mobicom7 je legalan mob shop koji se ujedno oglasava i preko njuske...besplatno je a zna se da masa gleda tamo oglase...free reklama ..zasto ne {#}

Ne moraš ga rootat. Ako se radi o nekom Galaxyju, jednostavno pravac na SamMobile, skineš generički ROM, pukneš ga preko Odina, i to je to...

15 godina

pratim malo ovu temu, pa vidim da ima nekih dilema oko sellera  na njuski. mobicom7 je lik iz zg-a koji ima neki svoj shop s mobovima, i stvarno je korektan oko svega. Zelja98 je lik iz jaske. Nabavi sve kaj treba, ali vise gura samsung, jer ima dobro pokrice sa servisima. Iphone nabavlja od nasih operatera. Samsung nesto kod nas, nesto kod slovenskih operatera. gara isto 24 mj i u najkracem se sve rjesava. I sam radim s njim ponekad, posto sam zaposlenik mobicom-a ili mobicom- jaska, pa ponekad uzmemo od njega uredjaje koje ne uspijemo sami nabaviti. Vidim da ima nejasnoca oko garancije i racuna. Racun vec duze vrijeme nije potreban u sluzbenim servisima, nego iskljucivo garancija bez racuna 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

gara isto 24 mj i u najkracem se sve rjesava.

kako 24 mjeseca, ja sam prošle godine uzeo od njega xperiu mini pro i dobio 6 mj garanciju

15 godina

ne znam kakav si imao dogovor s njim glede xperie. se i sony daju 12mj kao i apple. nokia, htc, samsung i jos pokoji imaju dvije godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mah, kako god, i da je godinu dana već je istekla :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima, zainteresiram sam za kupnju Galaxy-ja S3 i u mobicom7 kosta 3.400 kn, ono sto mi nije jasno je da je to cijena po kojoj se prodaje u SADu ili npr. Dubaiju, a tamo je sva tehnikalija 50% jeftinija nego kod nas. Ako ga cak i na bave po toj cijeni (a ocito nabavljaju vise uređaja, pa sumnjam da ovo ide preko ugovora sa operaterima) gdje je tu dobit ?

I koliko sam shvatio citajuci temu, ova garancija koju dobijemo ona se može iskoristiti u bilo kojem službenom Samsungovom servisu ? (ili se mora slati u mobicom-a)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
hyperN kaže...

Pozdrav svima, zainteresiram sam za kupnju Galaxy-ja S3 i u mobicom7 kosta 3.400 kn, ono sto mi nije jasno je da je to cijena po kojoj se prodaje u SADu ili npr. Dubaiju, a tamo je sva tehnikalija 50% jeftinija nego kod nas. Ako ga cak i na bave po toj cijeni (a ocito nabavljaju vise uređaja, pa sumnjam da ovo ide preko ugovora sa operaterima) gdje je tu dobit ?

I koliko sam shvatio citajuci temu, ova garancija koju dobijemo ona se može iskoristiti u bilo kojem službenom Samsungovom servisu ? (ili se mora slati u mobicom-a)

I ja se pitam gdje im je tu dobit, cijene mi izgledaju presavršeno... Bog zna odakle nabavljaju, a uostalom ko da bi i rekli. Garant s kontejnera koji stignu u Bugarsku, Rumunjsku, Albaniju i slične zemlje ''upitnih kanala prodaje''.

13 godina
neaktivan

Ali cak i da ih preko tih zemalja nabave, nekako ne vjerujem da ga dobiju za npr 3000 kn po komadu, jer i ti dobavljaci nekkao moraju zaraditi, tu mi jednostavno nesto ne stima ili ja nesto propustam.

16 godina
odjavljen
hyperN kaže...

Ali cak i da ih preko tih zemalja nabave, nekako ne vjerujem da ga dobiju za npr 3000 kn po komadu, jer i ti dobavljaci nekkao moraju zaraditi, tu mi jednostavno nesto ne stima ili ja nesto propustam.

A mora bit neka caka s nabavom, svi koji su na Njuškalu kupovali od Mobicoma, Mobicentra i sličnih prošli su OK, s uređajima je bilo sve u redu...

15 godina

caka je jako jednostavna. ljudi produljuju ugovore, a ne žele mobitele i prodaju ga operaterima za nisku cijenu. Onda ovi dalje prodaju po malo višim cijenama. Mi smo od operatera sgs3 za 3k isto dobili. S ajfonima je ista situacija. Eto baš prije dvije minute dobio ponudu od 3600 za note2.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 13:03 (dax-lax).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

caka je jako jednostavna. ljudi produljuju ugovore, a ne žele mobitele i prodaju ga operaterima za nisku cijenu. Onda ovi dalje prodaju po malo višim cijenama. Mi smo od operatera sgs3 za 3k isto dobili. S ajfonima je ista situacija. Eto baš prije dvije minute dobio ponudu od 3600 za note2.

Može onda još jedno pitanje ? Koji od ovih dućana preporucate, mobicom7 ?

15 godina

nema tu preporuke. od koga god uzmeš, telefoni će biti kakvi i trebaju biti. neki su u vakumu, a neki su otvarani radi dekodiranja ili ubacivanja hr papira. 

15 godina
neaktivan

Ima li itko iskustva sa korisnikom Lidija60 ?

Namjeravam naručiti od njega/nje SGS3 mini i sve je prema dogovoru proteklo ok, slike sam isto dobio.

Jel itko poslovao s tim korisnikom da mi kaže jel sve ok prošlo ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja si mislim uzet tablet od mobi-istra-mobi al neznam jesu li sigurni? ima li netko nekakvo iskustvo s njima?

http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-s5260-star-2-wlan-dostava-cijela-rh-oglas-3825184

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 22:46 (lera19).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mobicom7 je real deal. danas sam od njega kupio samsung galaxy s3. stvarno brza dostava, sve je proteklo na profesionalnoj razini. vrlo vrlo sam zadovoljan i svakome ko razmišlja o kupnji novog moba bih ga preporučio.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima tko kakvih novijih iskustva s mobiltehnologijom, mobi-istra-mobi?

I koje još preporučate?

Ovo mi je prva kupnja ovak prek njuškala, pošto nisam u mogućnosti osobno pruzet mobitel, uzela bi dostavom pa me zanima.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice