...i onda umjesto adekvatne slike, slika predsjednika uprave...
valjda da znamo upirati prstom u nekog ako smartphone rikne :D :D
...i onda umjesto adekvatne slike, slika predsjednika uprave...
valjda da znamo upirati prstom u nekog ako smartphone rikne :D :D
Kupio bih vivax mobitel jer samsung je isto made in china ali je rzlika u cijeni jer samsung je ipak samsung, prodaje ga visoka cijena jer ima ime "Samsung" i to je sve, to je trik samo za naivne ljude, istina ima kineza katastrofa mobitela ali se recenzije mogu lako naci na internetu, recimo gledao sam u oglasniku ZTE mislim da je taj model kao vrhunski prodaje se u oglasniku za 1.800 kuna a našao sam u kineskom web shopu isti takav za 700 kuna + besplatna dostava za HR jer šalju kao poklon u iznosu 22 dolara.... Hocu reci da ima kineza koji ima po jacini sve kao i samsung galaxy mozda i neke karakteritike bolje po 4 puta manjoj cijeni...Ja sam kupio samsihg lcd televizot made in mađarska... Provjerite svoje ako kupie nike tenesice šta piše od kuda su uglavnom kina odnosno sve zemlje azije a cijena je ogromna....
I sama MSAN grupa napisala da je taj vivax mobitel djelove uvezeni iz kine a nešto je samo rađeno u Hrvatskoj... Nebi dao 5.000 kuna sa samsung ni da sam normalan ;) Sada izlazi galaxy svaka 2 mjeseca novi model pa ko voli neka izvoli svaka dva mjeseca trošiti toliko love da bi se hvalio da ima novi galaxy... Ja rađe kupim kineza
I ja isto kupujem kineza, ali mislim da je taj Vivax daleko tj predaleko da bude u rangu sa poznatim kinezima koji su se više potrudili oko kvalitete.
Obrati pozornost na
Xiaomi redmi note 3
Letv le 1s
Spomenut cu i Lenovo koji je cijenom blize gore navedenim i kvaliteta mu je isto jednaka :) Lenovo vibe p1.
Ako se ne očekuje puno, isplati. Zapravo, dobro djeluje, ali ima veliku manu (za nekoga i ne). Nema OTG i neznam kako ga aktivirati. Inače je solidan. Da, i kamera 8Mp je loša, ako to nekom nešto znači.
Imao mob Smartpoint X5010, nakon 16 mjeseci crkao, a jamstvo samo 1 godinu. Nekoliko mjeseci od kupnje otišla bljeskalica(svjetiljka), kod punjenja nisam mogao tipkati jer nebi reagirao (morao bih iskopčati s punjenja da bi normalno tipkao). Zato sad zaobilazim vivax, posebno jer koliko sam vidio jedini (možda griješim) imaju jamstvo samo 1 godinu.
Iako je mali offtopic moram pohvalit Vivax :) Ja sam uzeo hibridni tablet (android, windows) za 800 kuna i oduševio se. Ekran odličan, performanse izvanredne, na antutu veći score od mog sony z3. Instalirao Max Payne i rtcw, sve fluidno rade. Kao što rekoh, oduševljen sam ali sad čekam da vidim koliko će durati.
Ne!
Samo Apple je designed in California, assembled in China, a ovo je 100% kinesko, na dizajn su potrošili samo koliko su morali da bi radio
dao sam izradit pcb za nešto u kinu, pa je isto made in china 100% i mislim da nema šta tu pisat hrv ,nikakvi dizajn nikakve pi.darije,šta koga briga iz koje pri.izdine je neko smisli pcb kad tvornica je u kini i napravljeno je u kini, ko i sva elektronika danas, jer je jeftino, i nije ništa lošije napravljeno od ostatka svjeta ,jer ima u kini i boljih i lošijih proizvođaća isto ko i svugdje u ostalom svjetu.
vivaks radi isto, zašto bi laga korisnike s made in croatia kad nije,a ne ko apple ,designed by kosooki u amerika, made by kosooki preko mora, i šta onda je to razlićito od vivaksa ?kako,objasni?
Samo Apple je designed in California, assembled in China, a ovo je 100% kinesko, na dizajn su potrošili samo koliko su morali da bi radio
dao sam izradit pcb za nešto u kinu, pa je isto made in china 100% i mislim da nema šta tu pisat hrv ,nikakvi dizajn nikakve pi.darije,šta koga briga iz koje pri.izdine je neko smisli pcb kad tvornica je u kini i napravljeno je u kini, ko i sva elektronika danas, jer je jeftino, i nije ništa lošije napravljeno od ostatka svjeta ,jer ima u kini i boljih i lošijih proizvođaća isto ko i svugdje u ostalom svjetu.
vivaks radi isto, zašto bi laga korisnike s made in croatia kad nije,a ne ko apple ,designed by kosooki u amerika, made by kosooki preko mora, i šta onda je to razlićito od vivaksa ?kako,objasni?
Baš si našao buditi temu staru 3 godine... Ali ajde, kad me već novi forumski sustav notifikacija obavijestio da si odgovorio, moj komentar je bio na to da je Vivax hrvatska firma i da je to hrvatski mobitel, a s Hr nema nikakve veze, u najboljem slučaju su u Hrvatskoj zaljepili Vivax naljepnice(vjerojatnije da su i to u Kini). iPhone se proizvodi u Kini, nema nikakve dvojbe oko toga da je kineski proizvod, ali bar su ga dizajnirali u Americi. Realno, ne mora značiti ništa, ali kada je Apple u pitanju ipak znači neku garanciju da je uređaj bar pametno dizajniran. Vivax i slični su najjeftinije što Kinezi sklepaju, nitko ne stoji iza njih.
Baš si našao buditi temu staru 3 godine... Ali ajde, kad me već novi forumski sustav notifikacija obavijestio da si odgovorio, moj komentar je bio na to da je Vivax hrvatska firma i da je to hrvatski mobitel, a s Hr nema nikakve veze, u najboljem slučaju su u Hrvatskoj zaljepili Vivax naljepnice(vjerojatnije da su i to u Kini). iPhone se proizvodi u Kini, nema nikakve dvojbe oko toga da je kineski proizvod, ali bar su ga dizajnirali u Americi. Realno, ne mora značiti ništa, ali kada je Apple u pitanju ipak znači neku garanciju da je uređaj bar pametno dizajniran. Vivax i slični su najjeftinije što Kinezi sklepaju, nitko ne stoji iza njih.
pod aktivne teme sam naša ovu temu, i ko pravi forumaš poćea ćitat od prve stranice ali ne i datume :D isprika...
kad kažeš dizajnirali, dizajnira vjerovatno i vivaks svoje proizvode u hr ali to nije bitno, sve se zapravo radi- u kini .i treba imat natpis made in china isto i apple i vivaks . a u to koliko su dobri apple inžinjeri se neću dirat,dosta mi je vidit kako im je izvedeno hlađenje na makbookima.
Nigdje ne nalazim komentare na uređaj "VIVAX SMART Fly 3", budući da je "hrvatski proizvod"ne mogu potražiti strana iskustva.
Ima li itko ovaj uređaj, komentari, preporuke? Unaprijed hvala :)
Nigdje ne nalazim komentare na uređaj "VIVAX SMART Fly 3", budući da je "hrvatski proizvod"ne mogu potražiti strana iskustva.
Ima li itko ovaj uređaj, komentari, preporuke? Unaprijed hvala :)
http://www.racunalo.com/vivax-smart-fly-3-recenzija-staklenog-izgleda-3-gb-ram/
Nisam bas mislila na recenziju koja služi da ljudi uvide savršenost mobitela, nego na iskustvo s mobitelom ako ga netko koristi. :)
mene isto interesuje.. ne mogu naci nista od commenta korisnika na fly 3