Kamere u smartfonima- Rasprava izdvojena tema

poruka: 6.424
|
čitano: 1.620.880
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Kamere u smartfonima- Rasprava

Bas fine fotke

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Kamere u smartfonima- Rasprava

baš gledam usporedbu na gsmareni...photo compare u studio uvjetima i onog trenutka kad su odlučili na ove senzore koji nisu klasični rgb bayer nego idu na spajanje više manjih je sranje...S21 koji ima klasični rgb bayer je u 50% slučajeva bolji nego S24 ultra...S21 ima pixel size od 1,9um...a S24 koristi ove od 0,6um...Ihone 12 pro u good light ima ovisno o situaciji bolji 4K video nego S24 ultra...S23 koji koristi snapdragon je bolji u photo video usporedni od S24 a koriste isti hardware kod camera

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Kamere u smartfonima- Rasprava
HCMAA kaže...

baš gledam usporedbu na gsmareni...photo compare u studio uvjetima i onog trenutka kad su odlučili na ove senzore koji nisu klasični rgb bayer nego idu na spajanje više manjih je sranje...S21 koji ima klasični rgb bayer je u 50% slučajeva bolji nego S24 ultra...S21 ima pixel size od 1,9um...a S24 koristi ove od 0,6um...Ihone 12 pro u good light ima ovisno o situaciji bolji 4K video nego S24 ultra...S23 koji koristi snapdragon je bolji u photo video usporedni od S24 a koriste isti hardware kod camera

Kao neko ko je imao s21u s22u s23u i s24u mogu ipak rec da je s24u bolji od svih, pogotovo u kontroli buke i hdr-u. 

Al opet zaostaje generaciju minimalno u odnosu na kineze. 

16 godina
Re: Kamere u smartfonima- Rasprava
Evo dvije prigodne, Motorola Edge 50 Pro, jako slabo osvjetljenje okruženja, samo lampice sa svih strana:

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice