Ev vako odlučio sam da se pretplatim na Skype-u i da mogu zvati telefonske brojeve...e sad mene zanima kad ja npr uplatim onu tarifu od 5$ koliko ću ja dugo moći pričati i kako to ide.
Molim vas da mi neko objasni ako znao bio bih mnogo zahvalan.
Ev vako odlučio sam da se pretplatim na Skype-u i da mogu zvati telefonske brojeve...e sad mene zanima kad ja npr uplatim onu tarifu od 5$ koliko ću ja dugo moći pričati i kako to ide.
Molim vas da mi neko objasni ako znao bio bih mnogo zahvalan.
itko ??
Pa dajte ljudi zar nitko ne zna ??? (Sorry zbog 3 posta)
Ma nemate vi pojma,aj moze lock.
Očekuješ da ti u sat vremena odgovore? Strpi se malo, nisi samo ti na svijetu. A i mislim da se može pričat dok ne potrošiš tih 5 eura.
Dakle, ako je minuta 1 euro, moći ćeš pričat 5 minuta. U teoriji. Ne uzimaj me za riječ, samo pretpostavljam.
Očekuješ da ti u sat vremena odgovore? Strpi se malo, nisi samo ti na svijetu. A i mislim da se može pričat dok ne potrošiš tih 5 eura.
Dakle, ako je minuta 1 euro, moći ćeš pričat 5 minuta. U teoriji. Ne uzimaj me za riječ, samo pretpostavljam.
Nije to sigurno :S preskupo je to jbt
Pa normalno da nije euro po minuti, samo ti govorim da shvatiš kako funkcionira.
Ne znam koliko tocno kosta zvanje sa skype-a po minuti, ali iz osobnog iskustva cu ti reci da sam za 10.50 eura iz Kine zvao na fiksni telefon u Hrvatskoj i pricao oko 35 min i jos sam za tu lovu zvao i jedan mobilni telefon u Hrvatskoj s kojim sam pricao oko 15 min. Pa ti lipo sad izracunaj koliko je to eura po minuti razgovora...
Samo bez ljutnje, molim!
Puno je tema i pitanja koje nitko ne uspije ni vidjeti jer općenito jako puno se otvara novih tema!
OT:
Imaš nekoliko opcija pretplata na Skype-u.
Konkretno, ja imam opciju "Unlimited Europe" za 6 € mjesečno.
Dakle, ja mogu pričati besplatno prema svim FIXNIM linijama u zemljama koje su napisane u toj opciji.
Dakle, možeš zvati kolko te volja (ima "fair usage policy", ali to ti je toooliko puno da se nemoraš s tim opterećivati.
Pretpostavljam da si već registriran na skype. Onda imaš tamo odabir "pay monthly", odabereš način plaćanja (american, master, visa , ili moneybookers) - UPLATIŠ i to je to!
Ak te još nešto zanima - pitaj!
EDIT; DA, to funkcionira. Možeš si i besplatno preuputiti skype pozive na svoj FIKSNI telefon.
SVAKAKO PRIJE PREPORUČAM DA SE MALO PROČITAJU UPUTE NA www.skype.com
pozz.
Samo bez ljutnje, molim!
Puno je tema i pitanja koje nitko ne uspije ni vidjeti jer općenito jako puno se otvara novih tema!
OT:
Imaš nekoliko opcija pretplata na Skype-u.
Konkretno, ja imam opciju "Unlimited Europe" za 6 € mjesečno.
Dakle, ja mogu pričati besplatno prema svim FIXNIM linijama u zemljama koje su napisane u toj opciji.
Dakle, možeš zvati kolko te volja (ima "fair usage policy", ali to ti je toooliko puno da se nemoraš s tim opterećivati.
Pretpostavljam da si već registriran na skype. Onda imaš tamo odabir "pay monthly", odabereš način plaćanja (american, master, visa , ili moneybookers) - UPLATIŠ i to je to!
Ak te još nešto zanima - pitaj!
EDIT; DA, to funkcionira. Možeš si i besplatno preuputiti skype pozive na svoj FIKSNI telefon.
SVAKAKO PRIJE PREPORUČAM DA SE MALO PROČITAJU UPUTE NA www.skype.com
pozz.
E hvala a gdje da ja sad idem da izaberem tu opciju Unlimited Europe
http://img530.imageshack.us/img530/4695/29795043.jpg
Tamo gdje ti piše "pay monthly SEE SUPSCRIPTIONS"
Trenutno nemogu na tu stranicu, pa ti pošaljem slike popodne!
EDIT;
Evo i slika, dalje samo prati upute i nemožeš fulati.
Meni svaka 3 mjeseca skine s kartice i nemam brige s tim. Naravno, možeš i otkazati sljedeću transakciju i onda ti pretplata važi do isteka aktualne.
Limit ti je (ak nisi već pročitao) 10000 minuta mjesečno.
Ograničenja su 6 sati dnevno i ne više od 50 različitih brojeva dnevno! (to je ta "fair usage policy)