Skype-pretplata,pitanje.

poruka: 11
|
čitano: 6.306
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Skype-pretplata,pitanje.

Ev vako odlučio sam da se pretplatim na Skype-u i da mogu zvati telefonske brojeve...e sad mene zanima kad ja npr uplatim onu tarifu od 5$ koliko ću ja dugo moći pričati i kako to ide.

Molim vas da mi neko objasni ako znao bio bih mnogo zahvalan.

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skype-pretplata,pitanje.

itko ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skype-pretplata,pitanje.

Pa dajte ljudi zar nitko ne zna ??? (Sorry zbog 3 posta)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skype-pretplata,pitanje.

Ma nemate vi pojma,aj moze lock.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skype-pretplata,pitanje.

Očekuješ da ti u sat vremena odgovore? Strpi se malo, nisi samo ti na svijetu. A i mislim da se može pričat dok ne potrošiš tih 5 eura.

Dakle, ako je minuta 1 euro, moći ćeš pričat 5 minuta. U teoriji. Ne uzimaj me za riječ, samo pretpostavljam.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Skype-pretplata,pitanje.
Slash 666 kaže...

Očekuješ da ti u sat vremena odgovore? Strpi se malo, nisi samo ti na svijetu. A i mislim da se može pričat dok ne potrošiš tih 5 eura.

Dakle, ako je minuta 1 euro, moći ćeš pričat 5 minuta. U teoriji. Ne uzimaj me za riječ, samo pretpostavljam.

Nije to sigurno :S preskupo je to jbt

15 godina
neaktivan
Skype-pretplata,pitanje.

Pa normalno da nije euro po minuti, samo ti govorim da shvatiš kako funkcionira.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skype-pretplata,pitanje.

Ne znam koliko tocno kosta zvanje sa skype-a po minuti, ali iz osobnog iskustva cu ti reci da sam za 10.50 eura iz Kine zvao na fiksni telefon u Hrvatskoj i pricao oko 35 min i jos sam za tu lovu zvao i jedan mobilni telefon u Hrvatskoj s kojim sam pricao oko 15 min. Pa ti lipo sad izracunaj koliko je to eura po minuti razgovora...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skype-pretplata,pitanje.

Samo bez ljutnje, molim!

Puno je tema i pitanja koje nitko ne uspije ni vidjeti jer općenito jako puno se otvara novih tema!

OT:

Imaš nekoliko opcija pretplata na Skype-u.

Konkretno, ja imam opciju "Unlimited Europe" za 6 € mjesečno.

Dakle, ja mogu pričati besplatno prema svim FIXNIM linijama u zemljama koje su napisane u toj opciji.

Dakle, možeš zvati kolko te volja (ima "fair usage policy", ali to ti je toooliko puno da se nemoraš s tim opterećivati.

Pretpostavljam da si već registriran na skype. Onda imaš tamo odabir "pay monthly", odabereš način plaćanja (american, master, visa , ili moneybookers) - UPLATIŠ i to je to!

Ak te još nešto zanima - pitaj!

EDIT; DA, to funkcionira. Možeš si i besplatno preuputiti skype pozive na svoj FIKSNI telefon.

SVAKAKO PRIJE PREPORUČAM DA SE MALO PROČITAJU UPUTE NA www.skype.com

pozz.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 16:34 (Zdravac).

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
RE: Skype-pretplata,pitanje.
Zdravac kaže...

Samo bez ljutnje, molim!

Puno je tema i pitanja koje nitko ne uspije ni vidjeti jer općenito jako puno se otvara novih tema!

OT:

Imaš nekoliko opcija pretplata na Skype-u.

Konkretno, ja imam opciju "Unlimited Europe" za 6 € mjesečno.

Dakle, ja mogu pričati besplatno prema svim FIXNIM linijama u zemljama koje su napisane u toj opciji.

Dakle, možeš zvati kolko te volja (ima "fair usage policy", ali to ti je toooliko puno da se nemoraš s tim opterećivati.

Pretpostavljam da si već registriran na skype. Onda imaš tamo odabir "pay monthly", odabereš način plaćanja (american, master, visa , ili moneybookers) - UPLATIŠ i to je to!

Ak te još nešto zanima - pitaj!

EDIT; DA, to funkcionira. Možeš si i besplatno preuputiti skype pozive na svoj FIKSNI telefon.

SVAKAKO PRIJE PREPORUČAM DA SE MALO PROČITAJU UPUTE NA www.skype.com

pozz.

E hvala a gdje da ja sad idem da izaberem tu opciju Unlimited Europe

http://img530.imageshack.us/img530/4695/29795043.jpg

16 godina
neaktivan
Skype-pretplata,pitanje.

Tamo gdje ti piše "pay monthly SEE SUPSCRIPTIONS"

Trenutno nemogu na tu stranicu, pa ti pošaljem slike popodne!

EDIT;

Evo i slika, dalje samo prati upute i nemožeš fulati.

Meni svaka 3 mjeseca skine s kartice i nemam brige s tim. Naravno, možeš i otkazati sljedeću transakciju i onda ti pretplata važi do isteka aktualne.

Limit ti je (ak nisi već pročitao) 10000 minuta mjesečno.

Ograničenja su 6 sati dnevno i ne više od 50 različitih brojeva dnevno! (to je ta "fair usage policy)

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 17:31 (Zdravac).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice