Poštovanje, ovako imam jedno pitanje.Za diplosmki sam dobio temu probijanje wep zaštite...bla.bla.bla. ovako bratić mi pomaže pak je on napravio mrežu i sad smo uspijeli probiti wep (wau prvi put da nešto probijam...bravo ja). i dodatak mi je da pokušam kad probijem vidjeti njegove podatke na računalo koje ima... pa sad pitanje da li postoji koji softverski program za to ili? hvala
Pregled podataka
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.604
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Diplomski kažeš??? Ostavi se ćorava posla
pa samo sam pitao, pa to mi je diplomski stvarno...probijanje wepa, pregled podataka i slanje virusa preko mreže i onda kako će se firewall ponašati(odma ga izbirsati,neće ga izbirsati...).
Dobro nema veze onda ako mi ne vjeruješ!!!
pa samo sam pitao, pa to mi je diplomski stvarno...probijanje wepa, pregled podataka i slanje virusa preko mreže i onda kako će se firewall ponašati(odma ga izbirsati,neće ga izbirsati...).
Dobro nema veze onda ako mi ne vjeruješ!!!
Za diplomski slanje virusa, neovlašten upad i kompromitiranje tuđih podataka? Koji je to studij? Koji to firewall briše (ili birše ako baš voliš tako) viruse?
Pa ne bilo kome...nego to smo se dogovorili sa bratićem da mi pomogne jer smo baš sad mrežu doma napravili specijalno za to pa da probamo ako bude išlo...pa ništa loše nisam mislio...
Pozdrav,
ne vidim zašto nebi za diplomski imao ispitivanje sigurnosti mreža?
Wep je slab pa se na njemu mogu lako vidjeti mane. Kada jednom probiješ wep i pristupiš mreži onda možes koristit neki "Packet Sniffer" recimo "wireshark" koji će ti omogućiti pregled prometa kroz mrežu, što može biti zanimljivo, dobit ces koju stranicu diplomskog :D
BTW "Google is your friend!", ali ako je diplomski u pitanju onda moraš imati konkretnu literaturu, a ne samo internet stranice.
hvala ti bar jedan koji me razumije...pa dobio sam temu "Sigurnost u zaštite elektronskog poslovanja".Teorijski dio sam napravio, a sad moram to za wep i pregled podataka...
ima kakva dodatna literatura o tome ako znaš..
hvala..
pozdrav
a jbg to neznam ali pitaj mentora on bi trebao imati popis literature gdje mozes naci malo vise o tome, zato ga i imas :)
Ma on je budala...veli to nađeš na netu, znaju to fakini tamo...jebe se njemu...:)
budem negde nešto našao za sigurnost...
hvala ti
koliko ja znam doplomski bi trebao bit kruna tvoje dosadašnje akademske naobrazbe te bi tamo trebao pisat nešto što fakat znaš i rasturaš
s druge strane, "Sigurnost u zaštite elektronskog poslovanja" tko god da zna nešto o sigurnosti neće koristit wep
Dobro sad ovisi kakav si i sta hoces. Neko uzme diplomski o nekoj tehnologiji koja mu je nepoznata da bi naucio jos nesto.