Vlastiti server?

poruka: 9
|
čitano: 1.812
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Vlastiti server?

zanima me dali se može kupiti neki mala kutijica (server) koja se spoji na internet i da radi non-stop i kolko bi to koštalo?

(namjeravam otvorit sa:mp server s vlastitim hostom :D )

SA:MP servers scripter/coder -helpdesker

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vlastiti server?

Kakva kutijica, server ti je nista drugo neko obican komp, stavi neki stari komp.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Vlastiti server?

hmm al nemam mjesta za jos 1 bum vidio šta ču

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vlastiti server?

Pokrenuo bi server, a neznas ni sta je to.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Vlastiti server?

da neznam nebi ni pokreto

16 godina
znaci neces pokretat? jer ocito je da neznas
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Vlastiti server?

Najprije pretraži BUG forum, zatim odustani od tog.

Koliko bi te koštala statička IP adresa mjesečno, više nego ti tata daje džeparac.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 15:56 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mladen190 kaže...

zanima me dali se može kupiti neki mala kutijica (server) koja se spoji na internet i da radi non-stop i kolko bi to koštalo?

(namjeravam otvorit sa:mp server s vlastitim hostom :D )

Ima, tebe u biti zanima mini ITX format...

Mozes probati naci gotovo racunalo, ili sam sloziti: mini ITX ploca + odgovarajuce kuciste + procesor (mislim da je intelov atom sasvim pristojan izbor)...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 15:58 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Koliko bi te koštala statička IP adresa mjesečno, više nego ti tata daje džeparac.

Zato sluzi master server kod kojeg lagano moze registrirati svoj server. Pitanje je samo bi li takvo racunalo bilo dostatno jer nisam bas shvatio koju to tocno igru kani pokretati na tome. A brzina mreze... pa nek se opece pa vidi, a opet racunalo mu ostaje koje moze koristiti za puno pametnih stvari + steceno iskustvno.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice