Dobio sam VIP mobilni internet pretplatu, ali mi je signal "li-la" slab, e sad me zanima dali je moguće nekako pojačati da bolje primam taj signal? Neki vanjski uređaj/dodatak? Spojim se na UMTS 2.2Mbps ali mi je to slabo. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio sam VIP mobilni internet pretplatu, ali mi je signal "li-la" slab, e sad me zanima dali je moguće nekako pojačati da bolje primam taj signal? Neki vanjski uređaj/dodatak? Spojim se na UMTS 2.2Mbps ali mi je to slabo. Hvala
Koliko crte signala? Pogledaj pod moje teme kako sam složio za pojačanje signala.
2 crte imam UMTS-a, 2.26Mbps i 0.36 upload.
Pošto mi je stick u uredu sada trenutno a imam dvije dlink 9dbi antene, dali mogu njih spojiti na stick? kako?
2 crte imam UMTS-a, 2.26Mbps i 0.36 upload.
Pa to ti je poprilicno brzo,zasto ce ti vise??
Osim ako ti prekida konekciju slucajno??
Mozes gledati i klipove sa ypu tube-a!!
Meli je max brzina 1.09Mbps i 0.21 upload..
i sasvim mi je dovoljno a imam 91% signala sto je 5crta..
Hajde da glasate za brzinu vasega mobilnoga interneta (Naravno preko modema)
0 | Ispod 1Mbps |
---|---|
3 | 2Mbps-3Mbps |
1 | 4Mbps-5Mbps |
5 | Preko 5Mbps (HSDPA +) |
0 | Smanjena na 128Kbps |
Meni je to presporo, trebam brže.
ok.pa raspitaj se da ti nije ograniceno na 3.2Mbps ili imas modem do 7.2Mbps pa je standardno da se brzina krene oko 2Mbps (i to je plafon za taj modem).
a ti zato uzmi HSDPA + to su ti modemi brzine preko 21Mbps,a najveci koji ja znam je 41Mbps!!!
Treba ti HSDPA + Modem signal preko 10%,nema veze sa brzinom,vazno je samo da ti se ne gubi (nmp:da ti se mjenja EGDE i UMTS(3g) mreza jer je slab signal)..
Ostalo je sve samo do modema.
ne znam kak je na Vipu ali ovaj moj mobilni net je puno brži , inače ovisi o lokaciji i koliko si daleko od bazne stanice
ja sam trenutno u blizini Siska i ova slika je test od maloprije , inače kad sam u ZG-u brzina je 10-12 Mb/s ,
a kad sam u blizini T-mobileove zgrade nekad se popne i do 18-19 Mb/s
brzina je inače ugovorom ograničena na 21 Mb/s
ne znam kak je na Vipu ali ovaj moj mobilni net je puno brži , inače ovisi o lokaciji i koliko si daleko od bazne stanice
ja sam trenutno u blizini Siska i ova slika je test od maloprije , inače kad sam u ZG-u brzina je 10-12 Mb/s ,
a kad sam u blizini T-mobileove zgrade nekad se popne i do 18-19 Mb/s
brzina je inače ugovorom ograničena na 21 Mb/s
Tako to i ide,prijatelju mom je bazna stanica na brdu iznad njegove kuce (vidi mu se sa prozora),i brzina mu je oko 26Mbps,ali on ima HSDPA + modem koji podrzava do 41Mbps i 29Mbps upload.
Pa jel nema neki modem/stick u koji se može ubaciti ova moja pretplata te da spojim neku vanjsku antenu wireless na nju pa da bolje uhvati signal?