VIP mobile internet

poruka: 11
|
čitano: 3.169
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
VIP mobile internet

Dobio sam VIP mobilni internet pretplatu, ali mi je signal "li-la" slab, e sad me zanima dali je moguće nekako pojačati da bolje primam taj signal? Neki vanjski uređaj/dodatak? Spojim se na UMTS 2.2Mbps ali mi je to slabo. Hvala

powered by sashab
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 15:25 (sashab).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: VIP mobile internet
sashab kaže...

Dobio sam VIP mobilni internet pretplatu, ali mi je signal "li-la" slab, e sad me zanima dali je moguće nekako pojačati da bolje primam taj signal? Neki vanjski uređaj/dodatak? Spojim se na UMTS 2.2Mbps ali mi je to slabo. Hvala

Koliko crte signala? Pogledaj pod moje teme kako sam složio za pojačanje signala. 

Nenad
15 godina
protjeran
VIP mobile internet

2 crte imam UMTS-a, 2.26Mbps i 0.36 upload.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
VIP mobile internet

Pošto mi je stick u uredu sada trenutno a imam dvije dlink 9dbi antene, dali mogu njih spojiti na stick? kako?

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
sashab kaže...

2 crte imam UMTS-a, 2.26Mbps i 0.36 upload.

Pa to ti je poprilicno brzo,zasto ce ti vise??

Osim ako ti prekida konekciju slucajno??

Mozes gledati i klipove sa ypu tube-a!!

Meli je max brzina 1.09Mbps i 0.21 upload..

i sasvim mi je dovoljno a imam 91% signala sto je 5crta..

12 godina
protjeran
VIP mobile internet

Hajde da glasate za brzinu vasega mobilnoga interneta (Naravno preko modema)

0 Ispod 1Mbps
3 2Mbps-3Mbps
1 4Mbps-5Mbps
5 Preko 5Mbps (HSDPA +)
0 Smanjena na 128Kbps
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
VIP mobile internet

Meni je to presporo, trebam brže.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

ok.pa raspitaj se da ti nije ograniceno na 3.2Mbps ili imas modem do 7.2Mbps pa je standardno da se brzina krene oko 2Mbps (i to je plafon za taj modem).

a ti zato uzmi HSDPA + to su ti modemi brzine preko 21Mbps,a najveci koji ja znam je 41Mbps!!!

Treba ti HSDPA + Modem signal preko 10%,nema veze sa brzinom,vazno je samo da ti se ne gubi (nmp:da ti se mjenja EGDE i UMTS(3g) mreza jer je slab signal)..

Ostalo je sve samo do modema.{#}

13 godina
neaktivan
VIP mobile internet

ne znam kak je na Vipu ali ovaj moj mobilni net je puno brži , inače ovisi o lokaciji i koliko si daleko od bazne stanice

ja sam trenutno u blizini Siska i ova slika je test od maloprije , inače kad sam u ZG-u brzina je 10-12 Mb/s ,

a kad sam u blizini T-mobileove zgrade nekad se popne i do 18-19 Mb/s 

brzina je inače ugovorom ograničena na 21 Mb/s 

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Noxer kaže...

ne znam kak je na Vipu ali ovaj moj mobilni net je puno brži , inače ovisi o lokaciji i koliko si daleko od bazne stanice

ja sam trenutno u blizini Siska i ova slika je test od maloprije , inače kad sam u ZG-u brzina je 10-12 Mb/s ,

a kad sam u blizini T-mobileove zgrade nekad se popne i do 18-19 Mb/s 

brzina je inače ugovorom ograničena na 21 Mb/s 

Tako to i ide,prijatelju mom je bazna stanica na brdu iznad njegove kuce (vidi mu se sa prozora),i brzina mu je oko 26Mbps,ali on ima HSDPA + modem koji podrzava do 41Mbps i 29Mbps upload.

15 godina
protjeran
VIP mobile internet

Pa jel nema neki modem/stick u koji se može ubaciti ova moja pretplata te da spojim neku vanjsku antenu wireless na nju pa da bolje uhvati signal?