iam vip mobilni internet i usb stick, signal mi je na tavanu najbolji, a kompovi su mi u prizemlju, pa me zanima jel bi se dalo prek wirelesa skemijat da te kompove spojim. Ideja je da na tavanu postavim komop koji bi bio spojen sa stickom na net, a prek mreze spojim ap i da mi baca wirelles signal i da se spajam...?
Sheranje vip mobilnog neta
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.604
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel onda moguce kak, da na komp koji je prek sticka spojen na internet, spojim na neki ap i da nekak slozim bezicnu mrrezu
Da, gledaj na ap kao na obicni switch. kad to tako spojis napravis jednostavni internet connection sharing
jel moze malo detaljnije, kak da to izvedem, iam ap od trendneta? Napravim internet sharing al ne funkcionira...
iam vip mobilni internet i usb stick, signal mi je na tavanu najbolji, a kompovi su mi u prizemlju, pa me zanima jel bi se dalo prek wirelesa skemijat da te kompove spojim. Ideja je da na tavanu postavim komop koji bi bio spojen sa stickom na net, a prek mreze spojim ap i da mi baca wirelles signal i da se spajam...?
moj dobronamjerni savjet je da se malo isprsis, i uzmes OVO, sebi ces puno olaksat zivot, a i smanjit racun za struju, jer ipak bi ti taj komp treba bit stalno ukljucen da bi ima internet, a onda tu lovu isplatis u godinu dana neprekidnog rada...
slazem se sa wifi