Sheranje vip mobilnog neta

poruka: 7
|
čitano: 3.605
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

iam vip mobilni internet i usb stick, signal mi je na tavanu najbolji, a kompovi su mi u prizemlju, pa me zanima jel bi se dalo prek wirelesa skemijat da te kompove spojim. Ideja je da na tavanu postavim komop koji bi bio spojen sa stickom na net, a prek mreze spojim ap i da mi baca wirelles signal i da se spajam...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel onda moguce kak, da na komp koji je prek sticka spojen na internet, spojim na neki ap i da nekak slozim bezicnu mrrezu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, gledaj na ap kao na obicni switch. kad to tako spojis napravis jednostavni internet connection sharing

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sheranje vip mobilnog neta

jel moze malo detaljnije, kak da to izvedem, iam ap od trendneta? Napravim internet sharing al ne funkcionira...

17 godina
neaktivan
RE: Sheranje vip mobilnog neta
Mikhail Kalashnikov kaže...

iam vip mobilni internet i usb stick, signal mi je na tavanu najbolji, a kompovi su mi u prizemlju, pa me zanima jel bi se dalo prek wirelesa skemijat da te kompove spojim. Ideja je da na tavanu postavim komop koji bi bio spojen sa stickom na net, a prek mreze spojim ap i da mi baca wirelles signal i da se spajam...?

moj dobronamjerni savjet je da se malo isprsis, i uzmes OVO, sebi ces puno olaksat zivot, a i smanjit racun za struju, jer ipak bi ti taj komp treba bit stalno ukljucen da bi ima internet, a onda tu lovu isplatis u godinu dana neprekidnog rada...

14 godina
neaktivan

slazem se sa wifi

0 0 hvala 0
16 godina
bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 4:13 (Oldy).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice