Lan cable

poruka: 13
|
čitano: 1.809
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Lan cable

pozdrav neznam dali je tema na pravom mjestu ali dobro. ovako imam jedan kratki internet kabel 2m i imam jedan oko 10-15m kabel ali samo na jednoj strani ima onaj utikac a sa druge strane nema pa bi skinio sa ovog kratkog i stavio na ovaj dugacki a neznam kako ga skinut http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-lan-cable-image8285919 trebo bi skinut ovo sto se ukljucuje u komp ili ruter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lan cable

nemreš to skinuti tj možeš al nebudeš mogao natrag sklopit (skrimpat)....jedino kaj možeš probat  je da prerežeš taj kreći kabel i da onda žice po boji "na živo" spojiš i naravno da ih izoliraš....za osnovne stvari će ti bit ok

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lan cable

dali ce radit tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Lan cable

loša ideja tako spajati utp kablove...

@autor

najbolje ti je da ti netko zakrimpa taj kabel...

to će ti čak napravit u čipoteci, u linksu isto...

sad neznam odakle si...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lan cable

pa kontakt je kontakt - bio on lemljen ili skrimpan - bitno je da pogodi redoslijed boja.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Lan cable

osim kad ti se dogodi preslušavanje na paricama pa ti ne radi prijenos podataka ili radi vrlo sporo

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran
Lan cable

dakle nebi valjalo ovako spajat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

slobodno probaj

14 godina
protjeran
Lan cable

moram to napravit hocu komp stavit na drugi dio sobe a ovaj mi kabel mi je kratak

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

loša ideja tako spajati utp kablove...

@autor

najbolje ti je da ti netko zakrimpa taj kabel...

to će ti čak napravit u čipoteci, u linksu isto...

sad neznam odakle si...

za to što njemu treba i pošto nema druge varijante biti će sasvim ok

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
16 godina
moderator

samo kažem da je bolje otić do neke trgovine gdje prodaju te kablove i tamo ti zakrimpaju besplatno ako lijepo zamoliš, naravno platiš konektor tih par lipa

14 godina
protjeran
Lan cable

moram ici do grada samo za to ali probat cu ovako spojit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lan cable

Skurit ces si mreznu. Rade odi do grada. Nece ti bit zao, a imat ces fino skrimpani kabl.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice