pozdrav neznam dali je tema na pravom mjestu ali dobro. ovako imam jedan kratki internet kabel 2m i imam jedan oko 10-15m kabel ali samo na jednoj strani ima onaj utikac a sa druge strane nema pa bi skinio sa ovog kratkog i stavio na ovaj dugacki a neznam kako ga skinut http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-lan-cable-image8285919 trebo bi skinut ovo sto se ukljucuje u komp ili ruter.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemreš to skinuti tj možeš al nebudeš mogao natrag sklopit (skrimpat)....jedino kaj možeš probat je da prerežeš taj kreći kabel i da onda žice po boji "na živo" spojiš i naravno da ih izoliraš....za osnovne stvari će ti bit ok
dali ce radit tako
loša ideja tako spajati utp kablove...
@autor
najbolje ti je da ti netko zakrimpa taj kabel...
to će ti čak napravit u čipoteci, u linksu isto...
sad neznam odakle si...
pa kontakt je kontakt - bio on lemljen ili skrimpan - bitno je da pogodi redoslijed boja.
osim kad ti se dogodi preslušavanje na paricama pa ti ne radi prijenos podataka ili radi vrlo sporo
dakle nebi valjalo ovako spajat
slobodno probaj
moram to napravit hocu komp stavit na drugi dio sobe a ovaj mi kabel mi je kratak
loša ideja tako spajati utp kablove...
@autor
najbolje ti je da ti netko zakrimpa taj kabel...
to će ti čak napravit u čipoteci, u linksu isto...
sad neznam odakle si...
za to što njemu treba i pošto nema druge varijante biti će sasvim ok
samo kažem da je bolje otić do neke trgovine gdje prodaju te kablove i tamo ti zakrimpaju besplatno ako lijepo zamoliš, naravno platiš konektor tih par lipa
moram ici do grada samo za to ali probat cu ovako spojit
Skurit ces si mreznu. Rade odi do grada. Nece ti bit zao, a imat ces fino skrimpani kabl.