Molim pomoč oko izbora monitora

poruka: 6
|
čitano: 1.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Molim pomoć oko izbora monitora

Molim pomoč oko izbora monitora, izbor se sve na ova tri modela:

1. LG IPS235V-BN

http://www.links.hr/?naziv=monitor-23-led-lg-ips235v-bn-8ms-250cd-m2-5000000-1-d-sub-dvi-hdmi-ips-wide-crni&option=artikl&id_kategorija=100332630&id_artikl=100.332.147

2. LG E2441T

http://www.links.hr/?naziv=monitor-24-led-lg-e2441t-5ms-250cd-m2-5-000-000-1-d-sub-dvi-crni&option=artikl&id_artikl=100.333.045

3. SAMSUNG LS24B300HL/EN

http://www.technomarket.hr/products/09116468/samsung-ls24b300hl-en

Monitor će najviše služiti za internet i igranje. ( Ništa filmovi)

Molim vas nemojte mi preporučavati neke druge, zanima me samo izbor između ova tri. Hvala!

4 LG IPS235V-BN
1 LG E2441T
1 SAMSUNG LS24B300HL/EN
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 9:51 (sokios).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Molim pomoć oko izbora monitora

Teško je preporučivati takve stvari jer smo svi različiti i što se jednom sviđa, drugom ne ali reči ću ti svoje nedavno iskustvo.

Prije 10-tak dana kupio sam LG 2351 i čim sam ga upalio bio sam vrlo razočaran sa onim što je prikazivao.Boje fluorescentne, oštrina neprirodna, bijela boja u plavkastim tonovima a crna sve samo ne crna....

Tri dana sam se mučio i podešavao postavke i hardverski i pomočnim programima ali nikako nisam mogao dobiti ni približno zadovoljavajuče rezultate.Do tada sam imao godinama Samsunga 19ˇ i stavio sam ih jedan do drugog i tek tu sam vidio koliko je LG lošiji.Otišao sam u dućan i molio da mi zamjene monitor za neki drugi jer sa ovim nikako nisam zadovoljan i izašli mi u susret te sam na preporuku ljudi sa foruma uzeo Dell 2312 za samo 100 kn više nego LG i evo ga sada ponosno stoji ispred mene i uživam u njemu.Poprilično je zasjenio i dotadašnjeg Samsunga.Stvarno izvrstan monitor i bezrezervna podrška za njega.

E sad ti biraj .... {#}

16 godina

Znam i ja da je Dell bolja opcija ali mi se nikako ne uklapa u proračun i ovako sam nategnut a samo ove trgovine dolaze u obzir. TAj monitor LG 2351 kojeg si kupio to je TN matrica ako se ne varam?

14 godina
sokios kaže...

Znam i ja da je Dell bolja opcija ali mi se nikako ne uklapa u proračun i ovako sam nategnut a samo ove trgovine dolaze u obzir. TAj monitor LG 2351 kojeg si kupio to je TN matrica ako se ne varam?

Kako ti Dell ne ide u proračun onaj prvi LG ti je 1.5kn a sad klikni i pogledaj.{#}

Vjerojatno je još negdje jeftiniji trebalo bi malo istraživati...

16 godina

NAžalost ne dolaze mi u obzir web shopovi a iz Osijeka sam.

16 godina
Molim pomoč oko izbora monitora

Kupio sam LG IPS235V-BN i mogu reći da sam prezadovoljan prikazom slike, hvala svima na sugestijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice