ot:
danas slaganjee
Koja je tipkovnica u pitanju ako nije tajna?
kolega me prestigao ;)
genius i222
Koja je tipkovnica u pitanju ako nije tajna?
kolega me prestigao ;)
genius i222
E kolega još par sitnica trebam unutra srediti, fali mi 4-pin produzetak http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/1987.jpg tako nesto, pa kad to nabavim i sredim kejbl menađment kak spada, budem sve okacio :)
Evo i mog "radnog" okruzenja. Nema zvucnika i đinđa, nema dodatne rasvijete. Kuciste je HAF 922 s iskljucenim ledicama.
Super, lijepo ,jednostavno, nema kiča.
Evo i mog "radnog" okruzenja. Nema zvucnika i đinđa, nema dodatne rasvijete. Kuciste je HAF 922 s iskljucenim ledicama.
Odlično, kolika je dubina stola, gdje si nabavio i koliko te je kostao ?
Odlično, kolika je dubina stola, gdje si nabavio i koliko te je kostao ?
Dubina 80 cm, 235 cm širina i 78 cm visina.
28 mm debljina ploče. Površina je naborana, siva. Nisam htio lakirano, jer se vidi prasina i friževi, ako se naprave.
Rađen je po mijeri. Imam u obitelji tvornicu namjestaja tako da nemam pojma koliko dode. Ako te zanima gdje je napravljen posalji PP.
..evo i moj radni prostor...
I kojeg VW-a vozaš?
I kojeg VW-a vozaš?
Kako si uspio zakljuciti da vozi VW-a?? gledam sliku i ne uspijevam skuziti.. :)
I kojeg VW-a vozaš?
Kako si uspio zakljuciti da vozi VW-a?? gledam sliku i ne uspijevam skuziti.. :)
kljuc na monitoru
I kojeg VW-a vozaš?
Tko god je ikad vozio VW-a novijeg od 99 godine, primjetit će njegov ključić ispod monitora
Ovo je moje radno mjesto na poslu. Kao što vidite, dežuran sam za vikend :)
Lijevo je Dell 2007FP, sa pokvarenim VGA ulazom, no zato DVI normalno radi... desno je Fujitsu Siemens P20-2S, koji je došao sa računalom.
Zvučnike prepoznajete, pretpostavljam...
Slikano sa Sony Ericsson Naite mobitelom, pa su slike malo koma... :)
Lijevo je Dell 2007FP, sa pokvarenim VGA ulazom, no zato DVI normalno radi... desno je Fujitsu Siemens P20-2S, koji je došao sa računalom.
Podloga ti izgleda jako prljavo.. Fuj
Vidim da na fotkama izgleda flekavo - no to su nekakvi artefakti snimanja s malo svjetla. Podloga je prilično čista, sa jednom svijetlom flekicom gdje mi je "kapnuo" razrjeđivač :)
Fleka se ni ne vidi na fotki, dolje lijevo na podlozi... no dobro.
Oćemo slike iz blizine
Vidim da na fotkama izgleda flekavo - no to su nekakvi artefakti snimanja s malo svjetla. Podloga je prilično čista, sa jednom svijetlom flekicom gdje mi je "kapnuo" razrjeđivač :)
Fleka se ni ne vidi na fotki, dolje lijevo na podlozi... no dobro.
Sorry, tako izgleda.. Sta ce ti razredjivac kod kompa??
NIsam rekao da je bio pored kompa, rekao sam da podloška ima fleku... od prije.
I kojeg VW-a vozaš?
Tko god je ikad vozio VW-a novijeg od 99 godine, primjetit će njegov ključić ispod monitora
ja sam prvo mislija da mu je to kamera
Moj bivši desk,lega igra wow.
Woofer ti je na odličnom mjestu, moram pohvaliti.