Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.986.794
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
hodovic97 kaže...
Bojica kaže...

pozz svima... trebao bih jedan savjet oko odabira mobitela...

želio bih neki mob koji može imati 2 sim kartice (jer mi se fakat više neda nanašat 2 moba kuda god da idem)

želio bih da je neki mob sa qwert-y/z tipkovnicom ili na dodir... i da nije za neke preveliek pare... može bit novi ili preko njuškala pa da je korišten mob(uopče me ne dira samo da se oterasim jednog moba) :D :D :D

ne znam koliko ti se zuri sa nabavkom mobitela jer je nokia najavila Ashu 201 sa qwerty i sa dvije sim kartice, ali dolazi na trziste tek pocetkom 2012.

ma ono... več 6 mjeseci nanašam 2 moba sa sobom i kad zvoni ili dođe poruke skoro pa uvjek prvo krivi izvadim i to me več fakat ubija i živcira previše... znači dolazi početkom 2012... hmmm...

al gledao sam po njuškalu i našao one kineske klonove pa me zanima dali to šta vrijedi (ako zna netko)

http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/e71-qwerty-dual-sim-kopija-nokie-e71-oglas-3786246

konktrtno ovaj mob... jer se nadam da izdrži bar 4-5 mjeseci (kad ne dođe ta nokia jer mi se poprilično sviđa...)

14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

jel se ovde moze pisati o drugoj temi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bojica kaže...

ma ono... več 6 mjeseci nanašam 2 moba sa sobom i kad zvoni ili dođe poruke skoro pa uvjek prvo krivi izvadim i to me več fakat ubija i živcira previše... znači dolazi početkom 2012... hmmm...

al gledao sam po njuškalu i našao one kineske klonove pa me zanima dali to šta vrijedi (ako zna netko)

http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/e71-qwerty-dual-sim-kopija-nokie-e71-oglas-3786246

konktrtno ovaj mob... jer se nadam da izdrži bar 4-5 mjeseci (kad ne dođe ta nokia jer mi se poprilično sviđa...)

ja nikad ne bih uzeo kopiju, ali ti radi sta hoces.

Otidji na gsmarena.com i u phone finder-u (nalazi se na naslovnoj ispod imena brendova) u specifikacijama izaberi dual-sim.

Sta ti se svidi pokusaj naci na njuskalu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan

De šta ti je. Kakvi klonovi. Kani se toga.

Moj savjet ti je da se strpiš još kojih 2 mjeseca i sačekaš dok ne dođe Nokia Asha. To ti je pun pogodak. ;)

14 godina
neaktivan

jel neko moze pomoci oko prevodjenja mobitela sa engleskog na hrvatski, bosanski ili srpski jezik

0 0 hvala 0
15 godina

ok... hvala vam na savjetu... jer sam mislio kupit jedan klon po 500kn tako dugo dok ta nokia ne dođe na naše tržište, jer neki mob koji radi na tele 2 načinu rada moram svakak kupit jer mi je takav krepao prije 5-6 dana pa sam mislio ako več moram kupit neku sirotinju do tad onda barem odmah da smanjim broj moba...

btw jel znate kolko bi ta nokia negde koštala kada dođe na tržište??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovako zelim kupiti novi mobitel i sad mislim se izmedu

1. Iphone 4 (S) mozda iz amerike

2. SE Xperia Ars S

3. Se Xperia Play

4. Samsung Galaxy S II

Nisu poredani poredu nego bzvz....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kelam kaže...

2. SE Xperia Ars S

3. Se Xperia Play

4. Samsung Galaxy S II

SGS2 - dobiva ICS

Arc S - oveclockirana Arc-ica, neusporediva po brzini s SGS2

Play - samo ako ces igrat igrice, ako neces mani se toga

iP 4S - sad slijedi dvouma izmedu SGS2 i ovog uredaja, pricekaj da SGS2 dobije ICS rom i pricekaj da iP4S dobije napokon dobar iOS 5 koji nema glupavih problema poput ostalih smartphoneova.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

Ip4s.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

1 0 hvala 0
14 godina

Ma iskreno ja sam se mislia izmedu arc s i sgs 2 iphone me nije dojmia nista posebno osim siri ali  siri sad ima slicno i na android pa to netriba....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

arc s je meni ljepsi, ali je galaxy s2 jaci...Zato ti preporucujem da uzmes galaxy s 2  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Arc S - prekrasan, ali u usporedbi sa zvjerkom SGS2 je samo to.. Bolje idi na SGS2 ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela za poklon

Pozdrav svima!

Trebao bih pomoć oko kupnje mobitela drugoj osobi. Budžet je oko 1500 kn.

Bitno je da koristi fizičku tipkovnicu i da ima što bolju kameru (min 5mpx). Ostale karakteristike su manje bitne. Gledao sam Nokiu X3-02, ali otvoren sam za prijedloge.

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Kelam kaže...

2. SE Xperia Ars S

3. Se Xperia Play

4. Samsung Galaxy S II

Jesi razmisljao o samsung galaxy note? ima dvojezgren procesor sa 1.4 Ghz

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
Galaxy Note nije mobitel.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Ljudi kupujem mob.. Imam nekih 1400kn i gledam ovaj HTC Desire, možda ima što bolje u tom cijenovnom rangu?

Mob mi treba za net, znači dobro je da ima što veći ekran?

Može još koja preporuka?

Hvala

www.key-storm.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz ljudi

dakle kupujem smartphone do 1000kn max (rabljeni ili novi svejedno), pa trebam nekoliko preporuka jer se nemogu odlucit.

ono sta bi uređaj morao imati je WlaN (jedino prek njega idem na internet, ne koristim nekakve internet pakete), zatim kameru barem 5 MP (autofokus i bljeskalica), pristup e-mailu, faceboku, vijestima (24sata, dnevnik...) --naravno preko Wlana.

Zatim, bilo bi poželjno, da nije SYMBIAN jer imam losa iskustva s njim, može Qwerty tipkovnica mada nije uvjet, da je relativno brz...

Mobitel ne mislim koristit za igranje igrica, isto tako ne mislim koristit navigaciju...

Nadam se da sam dao dosta podataka i zahvaljujem unaprijed na prijedlozima, hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmaky08 kaže...

pozz ljudi

dakle kupujem smartphone do 1000kn max (rabljeni ili novi svejedno), pa trebam nekoliko preporuka jer se nemogu odlucit.

ono sta bi uređaj morao imati je WlaN (jedino prek njega idem na internet, ne koristim nekakve internet pakete), zatim kameru barem 5 MP (autofokus i bljeskalica), pristup e-mailu, faceboku, vijestima (24sata, dnevnik...) --naravno preko Wlana.

Zatim, bilo bi poželjno, da nije SYMBIAN jer imam losa iskustva s njim, može Qwerty tipkovnica mada nije uvjet, da je relativno brz...

Mobitel ne mislim koristit za igranje igrica, isto tako ne mislim koristit navigaciju...

Nadam se da sam dao dosta podataka i zahvaljujem unaprijed na prijedlozima, hvala.

sony ericsson xperia x10 mini pro

pogledaj malo kako se kreću cijene

imam drugu generaciju nje i ja sam zadovoljan sa dobivenim, samo što moja nije u rangu sa cijenom koju tražiš

za te pare možeš dobit prvu generaciju, ali čuo sam da su neke osobe imale neke probleme sa njom, ali to nisam čuo od osobe koja je posjedovala taj mobitel

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...

imam drugu generaciju nje i ja sam zadovoljan sa dobivenim, samo što moja nije u rangu sa cijenom koju tražiš

za te pare možeš dobit prvu generaciju, ali čuo sam da su neke osobe imale neke probleme sa njom, ali to nisam čuo od osobe koja je posjedovala taj mobitel

hvala puno..pogledat ću...

ako ima tko jos kakav prijedlog nek javi :)

17 godina

preporucite mi mobitel do 4800 kn bez pretplate od htc,lg ili se  proizvdjacha i android platforme

trenutno imam xperiu  x10 koju sam izmrcvario i vrijeme je za novi smart ;) , dakle mora bit duplo bolji po spesifikacijama od navedenog a moze i bolje , hvala unaprijed ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 21:37 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmaky08 kaže...
matija656 kaže...

hvala puno..pogledat ću...

ako ima tko jos kakav prijedlog nek javi :)

Iz iste obitelji samo noviji Xperia mini

15 godina
neaktivan
4mal kaže...

preporucite mi mobitel do 4800 kn bez pretplate od htc,lg ili se  proizvdjacha i android platforme

trenutno imam xperiu  x10 koju sam izmrcvario i vrijeme je za novi smart ;) , dakle mora bit duplo bolji po spesifikacijama od navedenog a moze i bolje , hvala unaprijed ;)

HTC Sensation?
a zasto ne SGS 2 ? 

17 godina

zato kaje vec isfuran , kaj kazete na optimus lg 3d , volim nove tehnologije u smartovima :) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
megan2711 kaže...

Iz iste obitelji samo noviji Xperia mini

vidiš toga se nisam ni sjetio a i napisao je da QWERTY tipkovnica nije toliko bitna

onda uzmi novu xperiu mini

za njegove potrebe sasvim dovoljno, ista je kao i mini pro, samo što nema QWERTY tipkovnicu i prednju kameru misli

ili se varam u vezi kamere

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 22:41 (matija656).
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ljudi kupujem mob.. Imam nekih 1400kn i gledam ovaj HTC Desire, možda ima što bolje u tom cijenovnom rangu?

Mob mi treba za net, znači dobro je da ima što veći ekran?

Može još koja preporuka?

Hvala

www.key-storm.com
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...

vidiš toga se nisam ni sjetio a i napisao je da QWERTY tipkovnica nije toliko bitna

onda uzmi novu xperiu mini

za njegove potrebe sasvim dovoljno, ista je kao i mini pro, samo što nema QWERTY tipkovnicu i prednju kameru misli

ili se varam u vezi kamere

Da nema te prednje kamere, ali bez obzira na to je bomba u malom

15 godina
neaktivan
megan2711 kaže...

Da nema te prednje kamere, ali bez obzira na to je bomba u malom

sa ovime bomba u malom se slažem u potpunosti

da se mene pita, u tom cijenovnom rangu najbolji mobitel koij se može dobit, ako se ne pati za onima koji imaju ekrane od 4 inča i tako to

za mene je nova xperia x10  mini pro kao prvi smartphone odličan izbor, trenutno mi nešto više od toga ne treba

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 15:02 (matija656).
14 godina
neaktivan

hvala ljudi :)

ovako, u prilici sam nabavit LG P350 za 700 kn (nov, nekoristen, garancija).
Citam po forumima misljenja, iskustva o tome uređaju..ima pozitivnih i negativnih.
Imo ko kakva iskustva sa navedinem P350??

15 godina
neaktivan

inače, ako ti netko pomogne oko nečega, mislim da nije problem kliknut "hvala"

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pozdrav forumasi :)

Htio bih kupiti neki mobitel za max 1500kn(ne mora ta cijena biti u trgovini jer radije cu kupit zapakiranog preko oglasnika nego u trgovini radi cijene i ako nema garancije ugl...)

Imao sam svakakvih mobitela sto dobrih sto losih ali ovaj puta zelim uzeti neki dobar da se ne razocaram u mobitel kao sto sam u W705 ili D900i jer su mi se pocele iste stvari dogadati tipa da je baterija sve manje trajala, memorijska kartica me zezala stalno i sto je najgore kod kliznih mobitela na oba mi se pokvario onaj klizni dio na kojem je ekran tako da vise ne zelim niti vidjeti klizni kamoli kupiti...

Mislio sam neki mobitel tipa Nokia nekakva za tu cijenu jer imaju odlicne baterije a od 1999.g. obozavam nokiu jos od onog legendarnog modela 5110 ili 3310...

Zelim sljedece uvjete za mobitel:

Dobra baterija, da nije klizni (znaci na tac ili s tipkovnicom normalnom...), da ima dobar zvucnik tj da je zvuk kvalitetan nije bitna jacina zvucnika, da ima Wi-Fi radi interneta te da je praktican za sluzit se internetom jer to cesto radim...,  najvise bi volio da je nokia ali nema veze i ako nije...

Ukratko to je to pa tko ima pametan prijedlog hvala mu najljepse :) 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice