Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.986.675
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

problem ti je jedino sto nokie su na symbianu, znaci stari os :( , ne kazem da su losi mobiteli, zapravo po kvaliteti najbolji sto se mene tice, ali su jednostavno dosta slabiji od ostalih proizvodaca, dobro to se sad mijenja kad su dosli s wp7 ali njih jos uvijek nema...Jedina nokia koja je odlicna je nokia n9 ali ona je preskupa..

Imas nokia n8, sa vjerojatno najboljom kamerom, ali ima symbian ako ti on ne smeta, uzmi nju, imas po oglasniku nove zapakirane ispod 2500kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 22:17 (MSN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

aha...ali SE mi nisu bas pouzdani ne volin ih, radije neki samsung ili htc ili mozda LG cak prije nego SE

14 godina
neaktivan

SE su isto jako kvalitetni mobiteli, pogotove nove xperie...

Od

SE znaci za te pare arc S

HTC Sensation za te pare se nađe na oglasniku zapakiran

Samsung galaxy s2 - moja preporuka, samo pogledaj par videa na youtube, mob je stroj, te bolji je i od nokie, htc sensation i od arc S.

Od LG mozes uzeti koji je preko oglasnika jos najjeftiniji lg optimus 2x i jos imas lg optimus 3d za oko 2900 na oglasniku novi zapakiran.

ALi moja preporuka je ako imas 3k, uzmi galaxy s2

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 22:24 (MSN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel postoji mogucnost dekodiranja jer san na tmobileu a oni ga nemaju u paketu nego na pretplati...pa sa mislija da ga uzmen kod nekog drugog operatera pa dekodiran na tmobile?

14 godina
neaktivan

svaki ovaj mob koji sam ti ponudio preko oglanika ti prima svaku karticu, a samsung galaxy s 2 mislim da su svi unlockani, odnosno da primaju sve kartice, danas su ti svi skoro top modeli otkljucani na sve mreze, jedino mi se znalo dogoditi kad sam mob kupio u tmobile da je bio zakljucan na tmobile, ali ostale mreze daju otkljucane mobitela one jace modele

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

aha, fala ti na odgovorima ;)

mozda mu padne cjena do Bozica jer cu tek onda uzet (galaxy-ju s 2)

14 godina
neaktivan

mozda ce i pasti vidjet ces, ali ti kazem, nije ti lose uzeti preko oglasnika, pogotovo novo zapakirano, jer ti npr mnogi uzmi na pretplatu za "1kn" ili produze ugovor, mob im nije potreban te odmah ga stave prodavati, ali nemogu ga staviti cijeni po ducanu vec 20% manju te tako preko oglasnika kosta 3000kn. Ako te je vec to strah uzimati, uzmi od nekoga na forumu, imas ovdje oglasnik, te ako netko iskusan prodaje mobitel, uzmi od njega, tesko ce biti da ce te zaribati...

Ajde sto god odlucis nadam se da ces uzivati u novom mobu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

fala tebi na prijedlozima ;)

14 godina
neaktivan

galaxy s II ili HTC Sensation Cjena im je razlike mozda 100- 200 kn a super su mobiteli iako mi se cini da je s II jaci... hvala za pomoc...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam dobit HTC EVO 4G, pa me zanima dali na taj telefon podrzava naša mreža ili mreža u BiH? jer negdje sam cuo posto je 4G da ne mogu nase sim kartice u taj telefon, da ne ocitava, pa me zanima jeli to istina? Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Radi samo na CDMA mrezama tako da nista...
No one is ever truly lost...
14 godina
neaktivan

sutra bih trebao kupiti nokiu x2, pa me interesuje malo o njoj...kakva je i to tako

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dal da uzmem polovni iphone 4 koji jos ima garanciju do 4 mjeseca? Pitam jer neznam jel se cesto kvari iphone. Kada idem na app store i kada me trazi password za acc od itunesa jel mogu ja napraviti svoj novi acc ili moram onaj koristit
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan

izgleda da necu kupiti nokiu x2...nestalo je u trgovini

jel ima kakva dobra nokia do 200 KM

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav uskoro kupujem novi mobitel do nekih 1600-1700kn i zapeo mi je za oko HTC Wildfire S, no pročitao sam da nije baš neki best-buy. Koji bi mi smartphone s androidom preporučili i da li bi bilo pametnije uzeti ga preko oglasnika. Zanima me i zašto se uvijek tamo nađe jeftinije nego u dućanu iako su i jedni drugi neraspakirani.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goranmactavish kaže...

Pozdrav uskoro kupujem novi mobitel do nekih 1600-1700kn i zapeo mi je za oko HTC Wildfire S, no pročitao sam da nije baš neki best-buy. Koji bi mi smartphone s androidom preporučili i da li bi bilo pametnije uzeti ga preko oglasnika. Zanima me i zašto se uvijek tamo nađe jeftinije nego u dućanu iako su i jedni drugi neraspakirani.

Možda ovaj: https://www.bonbon.com.hr/ponuda/sony_ericsson_live ?
A na oglasniku su jeftiniji vjerojatno zato jer  to ljudi uzmu na pretplatu za male novce, pa ga posle prodaju za par sto kuna manje od one cijene u dućanu. 

Ivan
15 godina

pozz svima... trebao bih jedan savjet oko odabira mobitela...

želio bih neki mob koji može imati 2 sim kartice (jer mi se fakat više neda nanašat 2 moba kuda god da idem)

želio bih da je neki mob sa qwert-y/z tipkovnicom ili na dodir... i da nije za neke preveliek pare... može bit novi ili preko njuškala pa da je korišten mob(uopče me ne dira samo da se oterasim jednog moba) :D :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kupio nexus s, mob je odlican i mocan:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

kupio nexus s, mob je odlican i mocan:D

Ja sam ga mislio kupit prek ebaya bio na daily deal za 300$ (1500 kn) ali m ise nije dalo za*ebavat sa carinom hakomom itd.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

ja sam ga kupio preko oglasa...novi, zapakiran sa garancijom 12 mjeseci za 2000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goranmactavish kaže...

Bolje za te pare uzet SE Xperia mini, malo je manji ekran ali div

14 godina
neaktivan

evo kupuje mi prijatelj mobitel u vipu preko firme  jel mi mozete reći šta da kupi cijena mi nije bitna  što jače to bolje dajem vama sve na odabir

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy S2.
14 godina
neaktivan

to sam i ja mislio ali ne sviđa mu se dizajn 

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation, EVO 3D, Nexus S, iPhone 4(S jel doso uopce)
14 godina

Galaxy note :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozz decki, eto moram si kupit novi mob jer me ova stara kanta zivcira(simens a55) XDD
pa eto, recimo 600, 700 kn
polovni ili novi, šta mislite, možete mi se javit i na PP
Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

potrebna mi je vasa pomoc : zelim mobitel koji je dobar za surfanje internetom , i dvoumim se izmedju ova dva :

1. htc desire z

2. n900

zelim vasa misljenja ,

hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bojica kaže...

pozz svima... trebao bih jedan savjet oko odabira mobitela...

želio bih neki mob koji može imati 2 sim kartice (jer mi se fakat više neda nanašat 2 moba kuda god da idem)

želio bih da je neki mob sa qwert-y/z tipkovnicom ili na dodir... i da nije za neke preveliek pare... može bit novi ili preko njuškala pa da je korišten mob(uopče me ne dira samo da se oterasim jednog moba) :D :D :D

ne znam koliko ti se zuri sa nabavkom mobitela jer je nokia najavila Ashu 201 sa qwerty i sa dvije sim kartice, ali dolazi na trziste tek pocetkom 2012.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
softicmarlon kaže...

evo kupuje mi prijatelj mobitel u vipu preko firme   jel mi mozete reći šta da kupi cijena mi nije bitna   što jače to bolje dajem vama sve na odabir

HTC Sensation

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 13:36 (hodovic97).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice