iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 957.610
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Iphone Jailbreak
mar123 kaže...

postoji li neki jaibreak za iphone 4s 5.0.1 verziju? trazim po internetu ali nemogu nac za 4s nista. znam da jos nema untethered ali nema veze, i tethered ce bit ok za sad. i moze mi netko objasnit sto znaci semi tethered?

Nema jailbreaka za 4s. Semi-tethered te se ne tiče jer se ne odnosi na tebe. To ti je ukratko tethered jailbreak međutim ako ti se ugasi mob možeš ga normalno upaliti i koristiti osnovne funkcije mobitela (poziv, poruka...) ali ne i crackane aplikacije.

He who is brave is free.
16 godina
Iphone Jailbreak

znaci ne postoji ni untethered jailbreak za 4s?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...
mar123 kaže...

postoji li neki jaibreak za iphone 4s 5.0.1 verziju? trazim po internetu ali nemogu nac za 4s nista. znam da jos nema untethered ali nema veze, i tethered ce bit ok za sad. i moze mi netko objasnit sto znaci semi tethered?

Nema jailbreaka za 4s. Semi-tethered te se ne tiče jer se ne odnosi na tebe. To ti je ukratko tethered jailbreak međutim ako ti se ugasi mob možeš ga normalno upaliti i koristiti osnovne funkcije mobitela (poziv, poruka...) ali ne i crackane aplikacije.

mar123 kaže...

znaci ne postoji ni untethered jailbreak za 4s?

Čitaj što sam rekao. Da postoji ja bi si ga prvi stavio xD Spremi blobove na 5.0.1, to možeš.

He who is brave is free.
16 godina
Iphone Jailbreak

ali jedan forumas je utemi iphone 4s reko da psotoji pa zato pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Sa kojim se OS sada dobija iPhone 4s ili 4 u VIPu?

Može li se raditi unlock na tim telefonima, koji imaju peticu za os? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

iphone 4 dođe sa ios 4 i kad ga se update-a na ios 5 postoji untethered jail break. iphone 4s dođe s iosom 5 i ne postoji jailbreak(valjda?).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak
Za 4s ne postoji jail.... I uskoro dolazi untethered jail za 5.0.1
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Za iphone 4s ne postoji trenutačno uopće jailbreak dok za 4 ili 3gs na ios5 postoji ali samo tethered ili semitethered jailbreak.

Pogledajte ovo.

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

a kad ce doc za 4s?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

a kad ce doc za 4s?

Trebalo bi brzo, nezna se još točno kada:)Zasad uživaj ti sa Siri, a mi na iphone4 ćemo uživat sa jb-om:) kad nama dođe siri doć će i tebi jb(ja se nadam){#}

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
Iphone Jailbreak

mah, siri je odlican za ameriku i ostale razvijenije drzave a tu kod nas ne radi pola funkcija. mislim ono ne radi kad pitas gdje je najblizi restoran,bolnica itd. jer za hrvatsku nemoze pretrazivat. inace je super :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

mah, siri je odlican za ameriku i ostale razvijenije drzave a tu kod nas ne radi pola funkcija. mislim ono ne radi kad pitas gdje je najblizi restoran,bolnica itd. jer za hrvatsku nemoze pretrazivat. inace je super :)

Stvarno? a jbmu, mislio sam da će to valjat nešto.

16 godina
Iphone Jailbreak

ma ono super je stvar, samo sto ne radi to trazenje mjesta. malo se zaj*bavam s tim pa ispitujem glupa pitanja i odvalim se od smjeha na odgovore. pitam koji je najbolji mobitel a kaze "drugi mobiteli postoje?". onda pitam "dali me volis?" a kaze "tek si me upozno" i tako haha

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ima li netko dobre cydia tweak-ove za preporučit :D dobre fontove za bytafont?

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
Ekipa, trebao bih blic pomoc. Imam iphone 4 koji je jailbreakan i trenutno sam na ios-u 4.2.1 jos uvijek. Vec neko vrijeme ne pratim ovu jailbreak scenu toliko detaljno pa me zanima sto mi je sada najpametnije za ciniti? Znam da nema untethered jailbreaka za ios 5 jos uvijek i spominju da ce za 5.0.1 izdati tek kada apple izbaci 5.1. E sad, sto bih trebao uraditi? Napravit update na 5.0.1 i cekati jailbreak ili? Najradje bih cekak s ovim 4.2.1 i jailbreakom dok ne bude situacija cista, al hocu li onda i propustiti mogucnost breaka kad apple izbaci 5.1 , a pojavi se break za 5.0.1? Tethered mi nije opcija, a ne svidja mi se bas ni update na 5.0.1 bez jailbreaka... Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
marko_27 kaže...
Ekipa, trebao bih blic pomoc. Imam iphone 4 koji je jailbreakan i trenutno sam na ios-u 4.2.1 jos uvijek. Vec neko vrijeme ne pratim ovu jailbreak scenu toliko detaljno pa me zanima sto mi je sada najpametnije za ciniti? Znam da nema untethered jailbreaka za ios 5 jos uvijek i spominju da ce za 5.0.1 izdati tek kada apple izbaci 5.1. E sad, sto bih trebao uraditi? Napravit update na 5.0.1 i cekati jailbreak ili? Najradje bih cekak s ovim 4.2.1 i jailbreakom dok ne bude situacija cista, al hocu li onda i propustiti mogucnost breaka kad apple izbaci 5.1 , a pojavi se break za 5.0.1? Tethered mi nije opcija, a ne svidja mi se bas ni update na 5.0.1 bez jailbreaka... Hvala na odgovorima!

Ma samo stavi na ios 5.0.1 i stavi jailbreak, jos ti je semi tehtered.

13 godina
protjeran
mar123 kaže...

sine, dva posta iznad tvoga imas odgovor. sta vrijedi pisati kad neznas citati

colonello bastardo
17 godina
neaktivan
marko_27 kaže...

Upgrade na 5.01, iFaithom spremi ssh, jb-kaj unteathered poigraj se sa iOS 5.0, vidi sta nudi i za koji dan ce doc unteather. 

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
Iphone Jailbreak

kako da jailbreak-am iPhone 4s?

danas sam ga kupio tako da je sve na default postavkama

dal da update-am s verzije iOS 5.0 na 5.0.1 ili ne? ako da, zasto, a ako ne, zasto ne...

hvala

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Stolnik kaže...

kako da jailbreak-am iPhone 4s?

danas sam ga kupio tako da je sve na default postavkama

dal da update-am s verzije iOS 5.0 na 5.0.1 ili ne? ako da, zasto, a ako ne, zasto ne...

hvala

Nema ti jos JB za IP 4s.

16 godina
Iphone Jailbreak

nazalost jailbreak ne postoji. mene samo zanima sto bi se dogodilo da na 4s stavim onaj sto je predviđen za cetvorku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

nazalost jailbreak ne postoji. mene samo zanima sto bi se dogodilo da na 4s stavim onaj sto je predviđen za cetvorku?

Vjerojatno se nebi pokrenuo.

16 godina
Iphone Jailbreak

ali nekuzim u cem je razlika između 4s i ostalih modela. kad je nakon 3gs-a izasla cetvorka odam se moglo jailbreakat oboje a nije se cekalo ovako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ali nekuzim u cem je razlika između 4s i ostalih modela. kad je nakon 3gs-a izasla cetvorka odam se moglo jailbreakat oboje a nije se cekalo ovako.

Ermm, A5 chipovi jos nisu jailbreakani (iPad2 isto)

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
Iphone Jailbreak

stavio sam untethered jb za 5.0.1 i kad sam "just boot" ga... sve mi se izbrisalo (mislim na os) nema vise safaria, telefona, poruka... samo stoji youtube... kako da to rjesim?... i kad idem restore preko i tunesa izbaci mi error {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak
Moj stari na 3gs-u bez ikakvog jailbreak-a nema ni safari ni youtube. Nakon restore-a opet isto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak

bit ce red vozit ga na servis

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak

rjesio problem, cak sam ga downgredao sa 5.0.1 na 4.3.3.... who's the man? {#}

3 0 hvala 0
14 godina
Iphone Jailbreak

za 5.0 ili 5.01 ce prvo izac jailbreak?

trenutno imam 5.0 dal da update-am na 5.0.1?

btw kako da unlockam ( ako je uopce moguce ) iphone 4s zakljucan na vip

pozz

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

za 5.0 ili 5.01 ce prvo izac jailbreak?

trenutno imam 5.0 dal da update-am na 5.0.1?

btw kako da unlockam ( ako je uopce moguce ) iphone 4s zakljucan na vip

pozz

Update ce izac za 5.0.1 ili za 5.1 , pa slobodno napravi update.

Sto se tice unlock-a , po zadnjem update-u unlock je u izradi i vjerovatno ce moc otkljucat 4S.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 16:24 (Edge).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice