HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.713
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Htc M8
ivanoile kaže...

Ne promjeni li 5.1 ovaj mob,bar na staro,ic ce u oglasnik prvom prilikom.Ne moze se vise hvalit kada problema ko u prici,pogotovo nakon njihovog "obecanja" od 90 dana,ne mogu ni wi fi uhvatit kak' spada,baterija odlazi iako mob stoji nekoristen.Aplikacije spore,menu je spor,pali se sporo,ko da imam neki jeftini Huawei,a ne bivsi flagship HTC-a.

Nema vise pohvale za M8-icu...

Jesi probao factory reset?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Htc M8

Ukoliko su vam uređaji pod garancijom, nazovite Agram, objasnite problem i tražite da vam vrate 4.4.4. Garancija pokriva i kvarove ove vrste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Ukoliko su vam uređaji pod garancijom, nazovite Agram, objasnite problem i tražite da vam vrate 4.4.4. Garancija pokriva i kvarove ove vrste.

ja sam sada "skužio" da padajući izbornik mogu povući kada mi je uređaj na "lock screenu".....po nekoj mojoj logici onda bi trebalo raditi i na "home screen"?

dali vam ovo "pomaže" pri riješavanju mojeg problema ili?

10 godina
neaktivan
Htc M8

ja danas odnio u tmobile..i ode mob na servise

dobio zamjenski mob  xperiju neku staru i naravno tamo pol ekrana ne radi...ufff

nadam se da ce brzo biti gotov i ide u prodaju....previše mi je zadao problema od kad ga imama

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

ekipa,pomagajte ako možete.. U zadnjih par dana baterija nakon večernjeg punjenja preko noći iscuri 15-ak% minimalno (sumnjam da je to normalno,a i do nedavno je max. 6-7% odlazilo). Mob ne koristim ništa drugačije nego prije. Imam 4G aktiviran, ali opet, nije uvijek tak jako curila baterija pa ne bih rekao da je do toga. S tim da radi battery saver, brightness je oko polovice, wi-fi off itd.  

jel ima netko neki konstruktivan prijedlog/ideju?

Ayee!

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...
ivanoile kaže...

Ne promjeni li 5.1 ovaj mob,bar na staro,ic ce u oglasnik prvom prilikom.Ne moze se vise hvalit kada problema ko u prici,pogotovo nakon njihovog "obecanja" od 90 dana,ne mogu ni wi fi uhvatit kak' spada,baterija odlazi iako mob stoji nekoristen.Aplikacije spore,menu je spor,pali se sporo,ko da imam neki jeftini Huawei,a ne bivsi flagship HTC-a.

Vise puta,cak je bio i na servisu radi power tipke i tamo su ga isto jos jednom resetirali.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
Htc M8

Android 5.0 je samo pokvario One M8 a ne poboljšao.....

1 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...
Deawood kaže...
ivanoile kaže...

Vise puta,cak je bio i na servisu radi power tipke i tamo su ga isto jos jednom resetirali.

Zahtjevaj na servisu da vrate uređaj na 4.4.4. Čini se da su uzrok problema ovih zadnjih nekoliko update-a koji su išli preko Android marketa. I ja imam neke manje probleme i sa M7 i M8.

14 godina
odjavljen
Htc M8

Kad stavim jedan magnet na ekran, a drugi na stražnju stranu moba, prikazuje mi se ovo.

To bi trebalo kao biti screen od Dot casea?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
Da, tako DVC funkcionira.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan

Večeras mi je ukraden M8 - Gunmetal grey 32GB, tako da ako naletite na oglasima na nešto i da uz njega ide bijelo crna spigenova maskica molim vas da javite. Hvala

GL&HF
14 godina
odjavljen
AmD kaže...

Večeras mi je ukraden M8 - Gunmetal grey 32GB, tako da ako naletite na oglasima na nešto i da uz njega ide bijelo crna spigenova maskica molim vas da javite. Hvala

Županija? 

15 godina
AmD kaže...

Imaš li IMEI? Prijavi policiji i uređaj će biti pronađen čim se aktivira.

10 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Dali netko ima problema kad se spaja na internet bankarstvo ( konkretno radi se o PBZ aplikaciji) pomoću wlan, uvijek mi izbaci grešku u komunikaciji, dok sa mobilnim podatcima se logiram bez problema. Tako mi vrijedi i za whatapp, kad sam na wlan nemogu primiti dolaznu sliku, pomaže jedno da ugasim wlan i upalim mobilne podatke.

Imam isti problem, doduse meni se to dogada samo na wifi-u doma, pa sam probao sve zivo i s konfiguracijom routera i izjebo sam se s tim za poludit al to je jedini problem koji sam imo s M8 tak da cu mu oprostiti, ako to isprave s novim LP. Na drugim wifievima radi normalno. Slao sam upit HTC-u i rekli su da pricekam 5.1 

13 godina
Htc M8

Btw samo da velim, nemojte uzimati m8s verziju, dosta je underpowered u odnosu na pravi m8 i grije se više

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maks0806 kaže...

Btw samo da velim, nemojte uzimati m8s verziju, dosta je underpowered u odnosu na pravi m8 i grije se više

Kako to? Nelogično!

13 godina
Htc M8

Radili smo na njemu i grijao se neocekivano jako, nisam nikad dozivio to na m8. A i primjetno je sporiji u nekim situacijama, radi kao m7 ajmo reci. Grijanje valjda zbog tog octa core proca

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zar nema M8s Snap 615? Sa tom verzijom je već bilo problema sa pregrijavanjem i na M4 Aqua iako je na M4 pokazatelj performansi uredan i čist.

14 godina
Htc M8

za koliko vam vrate One M8 s servisa?

il to ovisi o kvaru koji je snašao vaš uređaj ?

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Meni 2-3 radna dana, nosio direkt u servis, i došao po njega

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Meni 2-3 radna dana, nosio direkt u servis, i došao po njega

budem i ja tako, da mi srede onaj "drop-down menu" problem, mislim nije neophodno al ipak iritira.....

13 godina
Htc M8

Meni ekran zamjenili u 2 dana. Savjetujem ti da u agram direkt odneses, u ponedjeljak, u petak ce garant biti gotov

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Meni ekran zamjenili u 2 dana. Savjetujem ti da u agram direkt odneses, u ponedjeljak, u petak ce garant biti gotov

ne znam gdje ga šalju, jer je uređaj kupljen u Vipu preko tvrtke u kojoj radim,
pošto mi imamo službene telefone, a to je službeni.

ma samo da oni to naprave pa može biti i koji dan više

13 godina
Htc M8

ako odneseš u vip, šalju ga u agram, a to traje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Molim pomoć. Kako pri kupovini "novog" M8 provjeriti da li je korišten. Dakle, uskoro ću možda kupiti dva nova M8 pa bih volio znati kako to provjeriti, ako je moguće. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa vidi se ako je korišten, pogotovo po stranicama i ekranu ako ima otisaka ili zareza sitnih. A i novo srmdi po novom tak da 

11 godina

Ako su ti zapakirani punjac i slusalice onda je najvjerovatnije nov. 

15 godina
Htc M8

Imam ja već M8 i zam mu sve mane ali ne znam da li se negdje elektronski upisuje "radno vrijeme".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovaj mob je danas postao jako los.Znaci vise puta mi je zaslon postao "neaktivan",te ga nisam mogao uopce aktivirat bez soft reseta.Neda mi ga se jos slat u servis,ali ovo je postalo neizdrzivo... 

Di2 & EPS FTW!
13 godina
Htc M8

De odnesi ga na servis, nemam ji ja niti nitko od mojih poznatih ikakvih problema s tim mobom

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice