[Procjena] XFX RX570 4GB RS Black Edition

poruka: 6
|
čitano: 780
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Radi se o navedenoj grafi iz naslova. Kupljena prije 2mj., račun, garancija, kutija.

Koliko bi je mogao prodati s obzirom na rast cijena zbog nestašice i rudarenja?

Never let a computer know you are in a hurry.
8 godina
neaktivan
Re: [Procjena] XFX RX570 4GB RS Black Edition
IVOX kaže...

Radi se o navedenoj grafi iz naslova. Kupljena prije 2mj., račun, garancija, kutija.

Koliko bi je mogao prodati s obzirom na rast cijena zbog nestašice i rudarenja?

400-450€ za rudarenje

sve gtx 1060 su prodane ... sve ili skoro sve gtx 1070 ....... a 1080+ su dosta lose za rudarenje radi ddr5x memorije

http://prntscr.com/foisu1

ja sam svoju rx 480 8gb stavio 500€ ko oce oce ako niko nece ostaje u HTPC-u :P

17 godina

za tu lovu ce i ostati u htpc, bez obzira na mining ludilo jer u 8 mj bi trebale izaci nove amd vege

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
8 godina
neaktivan

ice ice ... 450-500€ takvo je trenutno trziste  .. evo imas ebay.de ... svaka od ovih ce otic za barem oko 450€ danas http://prntscr.com/fopg76  a bez bidanja su skoro sve preko 450€ i sve se prodaju ... isto je i u americi

pazi sve do gtx 1080 je rasprodano a one su losijie u majnanju od rx-ica ...  znaci dok god mogu kupit ispod njezinih cijena a i ima bolje rezultate u majningu svi ce ic na njih 

vega koliko znam samo top model izlazi tada i vjerovatno ce bit cijenom slicno kao i 1080ti (isto sta je i fury bila) a od tih kartica ako normalni korisnici izvucu 5-10% bit ce uspjeh (a navodno izat ce ih jako malo jer proizvodnja hbm2 je u dosta velikim problemima ... zato su te kartice i odgadane)

takvo je trenutno trziste i to je to

mislim iskreno ova godina je katastrofalna za slaganje novih kompjutera ... sve neke nestasice i dizanje cijena ... pa samo vidi moj ram sta imam .. prosle godine sam ga platio 190 € .... ove 100% vise cijene istog rama

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.6.2017 13:35 (Giopriest).
14 godina
neaktivan

a oko koliko se sada kreću cijene za 1070? 

8 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a oko koliko se sada kreću cijene za 1070? 

one su se tek rasporadale tako da im nije skocila cijena jos (i jos se tu i tamo uspiju nac)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice