Radi se o navedenoj grafi iz naslova. Kupljena prije 2mj., račun, garancija, kutija.
Koliko bi je mogao prodati s obzirom na rast cijena zbog nestašice i rudarenja?
Radi se o navedenoj grafi iz naslova. Kupljena prije 2mj., račun, garancija, kutija.
400-450€ za rudarenje
sve gtx 1060 su prodane ... sve ili skoro sve gtx 1070 ....... a 1080+ su dosta lose za rudarenje radi ddr5x memorije
ja sam svoju rx 480 8gb stavio 500€ ko oce oce ako niko nece ostaje u HTPC-u :P
za tu lovu ce i ostati u htpc, bez obzira na mining ludilo jer u 8 mj bi trebale izaci nove amd vege
ice ice ... 450-500€ takvo je trenutno trziste .. evo imas ebay.de ... svaka od ovih ce otic za barem oko 450€ danas http://prntscr.com/fopg76 a bez bidanja su skoro sve preko 450€ i sve se prodaju ... isto je i u americi
pazi sve do gtx 1080 je rasprodano a one su losijie u majnanju od rx-ica ... znaci dok god mogu kupit ispod njezinih cijena a i ima bolje rezultate u majningu svi ce ic na njih
vega koliko znam samo top model izlazi tada i vjerovatno ce bit cijenom slicno kao i 1080ti (isto sta je i fury bila) a od tih kartica ako normalni korisnici izvucu 5-10% bit ce uspjeh (a navodno izat ce ih jako malo jer proizvodnja hbm2 je u dosta velikim problemima ... zato su te kartice i odgadane)
takvo je trenutno trziste i to je to
mislim iskreno ova godina je katastrofalna za slaganje novih kompjutera ... sve neke nestasice i dizanje cijena ... pa samo vidi moj ram sta imam .. prosle godine sam ga platio 190 € .... ove 100% vise cijene istog rama
a oko koliko se sada kreću cijene za 1070?
a oko koliko se sada kreću cijene za 1070?
one su se tek rasporadale tako da im nije skocila cijena jos (i jos se tu i tamo uspiju nac)