Kant je na dobrom putu, iako pravilni prijevod graphic card=grafička kartica......
Usto Kant je samo napomenuo kako mi ne poštujemo vlastite maksime (da pročitao sam neka Kantova djela) kad kažemo kartica a smeta nam da se igrica zove igrica. To su kontradiktorni stavovi i samo štetu vama kao osobama sa načelima(pravilima) u svom životu. Ovo ni pravi Kant nije mogao dokučiti (dobro je, ali....). Drugim riječima: Vama su Bugovci i PCPlayevci i svi ostali punili glavu sa ovim tricama (trice=besmislice) stoga vi već povrijeđeni od negodovanja svojih roditelja radite više nesvjesnu radnju izražavanja svojih osječaja kako bi vam se pomoglo na jedan ili drugi način. Iako preferirate prvi di će se svi složit s vama kako bi vi mogli dalje uspješno ne slušat roditelje. Svi smo mi ljudi stoga imamo pravo na neke ovakve gluposti u životu, ali to vam narušava sliku o vama. Ja sam počeo igrat od 1995 igra sam Doom-a i Duke Nuken 3d i neke disney igre za dos..... prešao sam u životu oko 100 igrica, i uvik su bile igrice. Igrica nije deminutiv koji je stvoren kako bi se omaložavala programerov trud ili nnjen status, nego čisto da se odjeli od pravih igara kao kukalo, ledene babe, grupa vata grupu ili šta već.....