Lažne dojave o bombama dovele do uhićenja: Malolje

poruka: 19
|
čitano: 4.438
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lažne dojave o bombama dovele do uhićenja: Malolje".
10 godina

Mladez.

Spalili Vjesnik. Dizu zemlju na noge prijetnjama eksplozivnim sredstvima.

Treba tata malo letvom po ledjima dati, al' ne da djecja pravobraniteljica.

12 2 hvala 1
16 godina
Re: Lažne dojave o bombama dovele do uhićenja: Mal
Gebirgs kaže...

Mladez.

Nazalost to su posljedice Z  generacije Gen Alpha ce biti jos gora

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
14 godina

Klinac: Tata, išo bi večeras s dečkima postaviti zapaljivu napravu.

Gebirgs: jesi li normalan, balavac jedan? Ne dolazi u obzir! a gdje?

Klinac. u srpski kulturni centar.

Gebirgs: Ne može! Prvo napisat zadaću!

7 1 hvala 1
7 godina

Koje razočaranje... nisu Rusi.

Jel ima povrat novca za Rafale?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2026 0:06 (Al Crane).

7 2 hvala 0
5 godina
Vanjski akteri
Hibridni rat

1 0 hvala 0
16 godina
Gallu kaže...
Vanjski akteri
Hibridni rat

Terminologija mentalno ... stranackih?  

13 godina
Od kada je postalo zabranjeno disciplinirati djecu, od tada su počeli raditi sve veće probleme. Sljedeći korak, postavljanje bombe i detonacija čisto da se vidi kak je to. I da se izbjegne ispit. Kazna? Pa ništa. Ne smije kazniti dijete!
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
Azmo kaže...
Od kada je postalo zabranjeno disciplinirati djecu, od tada su počeli raditi sve veće probleme. Sljedeći korak, postavljanje bombe i detonacija čisto da se vidi kak je to. I da se izbjegne ispit. Kazna? Pa ništa. Ne smije kazniti dijete!

Ništa nije zabranjeno, to je samo izlika roditeljima koji ne žele disciplinirati svoje maze, a nefunkcionalnih obitelji i raznih "sivih" domova je bilo prije. Osim toga takvi budu u slučaju rata najkvalitetniji kadar za obavljati razne zadatke koji ne idu u javnost. I mi stalno kukamo, te su na mobitelu, na PC-u, ne znaju izaći van, kad konačno malo porade na reurbanizaciji grada i poguraju likvidaciju dotrajalih neuglednih objekata onda smo mi ti koji kukamo za PC-jem. 

7 godina
Gallu kaže...
Vanjski akteri
Hibridni rat

konjRR kaže...
Gallu kaže...
Vanjski akteri
Hibridni rat

Naravno... samo - tko protiv koga i zašto?

Ne mogu i neću sad opet linkati one videe u kojima Kondoliza Riža 2014. zahtijeva od Njemačke (i EU) da pređe na američki plin i naftu i Bijedni Đo se 2022. (ili je to bila 2021.?) pored živog, zdravog i mutavog Olafa kune kako će Njemačkoj silom prekinuti ruski dotok, nego evo još malo materijala za razmišljanje ili sprdnju 

Nord Stream: Poland blocks extradition of suspect to Germany

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
16 godina
Al Crane kaže...
Gallu kaže...
Vanjski akteri
Hibridni rat

konjRR kaže...
Gallu kaže...
Vanjski akteri
Hibridni rat

Naravno... samo - tko protiv koga i zašto?

Ne mogu i neću sad opet linkati one videe u kojima Kondoliza Riža 2014. zahtijeva od Njemačke (i EU) da pređe na američki plin i naftu i Bijedni Đo se 2022. (ili je to bila 2021.?) pored živog, zdravog i mutavog Olafa kune kako će Njemačkoj silom prekinuti ruski dotok, nego evo još malo materijala za razmišljanje ili sprdnju 

Nord Stream: Poland blocks extradition of suspect to Germany

O cemu razmisljati? Moze se samo sprdati... 

10 godina

Nikada nisam poticao na nasilje prema manjinama lojalnim RH.

2 0 hvala 0
14 godina
dreadmoore kaže...
Gebirgs kaže...

Mladez.

Nazalost to su posljedice Z  generacije Gen Alpha ce biti jos gora

Nemaš se šta bojati. Imam praktikante Gen A u firmi, od njih 10, dvojica će možda biti sposobna za neku vrstu rada... Ostatak će biti teret roditeljima/bakama/sustavu

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
18 mjeseci
Sad će roditelji pokazati sinčini životnu lekciju da nastavi i dalje takvo ponašanje, angažirati odvjetnika ako ima novaca.

Znam slučaj gdje je učenik OŠ trebao dobiti opravdano ukor , no ponosni otac se savjetovao sa odvjetnikom te su našli neko neslaganje u izjavi učitelja i pedagoga te je ukor poništen i sav slavodobitno pokazao sinčini kako to pravi alfa mužjak rješava. A čisto da se zna ukor se svakako briše na kraju polugodišta 🙄

Bože sačuvaj u kakvom društvu živimo!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
Sirotanovic kaže...
Sad će roditelji pokazati sinčini životnu lekciju da nastavi i dalje takvo ponašanje, angažirati odvjetnika ako ima novaca.

Znam slučaj gdje je učenik OŠ trebao dobiti opravdano ukor , no ponosni otac se savjetovao sa odvjetnikom te su našli neko neslaganje u izjavi učitelja i pedagoga te je ukor poništen i sav slavodobitno pokazao sinčini kako to pravi alfa mužjak rješava. A čisto da se zna ukor se svakako briše na kraju polugodišta 🙄

Oprostite gospogjo, ali MOJE DIJETE nije krivo!

Kriv je:

a) netko drugi (sluzbe su u krivu)

b) skola

c) neko ga je na to nagovorio (virtualni netko, nepoznati entitet, ali nije MOJE DIJETE krivo)

d) krivo je drustvo (kao cjelina, ali nikada ne, nikada njen odgoj i plod istoga)

e) podmetnuli su nam to neki strani elementi koji mrze mene i moju obitelj
f) sve gorenavedeno

7 godina
Gebirgs kaže...
Sirotanovic kaže...

Stoji. Apsolutno su krivi roditelji koji su se bavili svime, samo ne vlastitim djetetom.

16 godina
Gebirgs kaže...
Sirotanovic kaže...

Kriv je:

b) skola

c) neko ga je na to nagovorio (virtualni netko, nepoznati entitet, ali nije MOJE DIJETE krivo)

d) krivo je drustvo (kao cjelina, ali nikada ne, nikada njen odgoj i plod istoga)

f) sve gorenavedeno

Standardizirana hdz retorika. 

17 godina

-ne, roditelj je samo jedan dio društva, kao i nastavnici, sud, .. sustav-društvo je suma ljudi, pravila, odnosa svih, ne pojedinog dijela.

-zato, nisu krivi (samo) roditelji.. nego sustav, tj sva moguća pravila-norme koje su uvedene, karikirano 'plavi telefon' kojim klinci misle da mogu ignorirati pravila, kao što kriminalac misli da mu zakon ne može ništa.. jer nitko nije prirodno dobar-loš, nego svi pomalo gurkamo onu granicu u ponašanju što (ne)smijemo, kao zabranjeno voće, pri čemu to djeca 'prirodno' moraju isprobavati, koliko brzo mogu trčati, koliko jako mogu vikati, popeti se na brdo ili bilo koja ideja-želja.. npr želim ajfon! :) .. klinci uče od odraslih, pri čemu su roditelji klasičan prvi-primarni dio.. no nije isto danas, jučer.. evolucija, rad-posao, obitelj pa i broj članova obitelji, nekad-danas.. tj društvo u raznim skaliranjima, obitelj, familija, selo-pleme, ulica-kvart-grad.. dok učimo sve od drugih, od okoline.. od bake-braće kad imamo takvu obitelj, od prijatelja-susjeda u ulici, kvartovoskoj školi... djeca su odrastala u tom-takvom društvu, .. do danas, odvajanje, izolacija, nisu vani, nema obitelji, nema roditelja koji radi, nema ni igre u kvartu, nema plemena.. tj ima, ovisi, ekipa, dobra ili loša, huligani, kriminal, ili dobro.. stvar 'sreće-slučajnosti' te lokacije koju dijete nije moglo birati kao mjesto rođenja..

-a ljudi, pogotovo djeca, su prilagodljivi.. prilagode se okolini, tj djeca su rezultat društva, nas, svih, ne samo roditelja, tj najmanje roditelja, tj roditelji im daju gen za kosu-nos.. ostalo im dajemo svi mi, susjedi, klinci, kvart, društvo.. tako će dijete ako raste u zg navijati za dinamo, ako raste u st za hajduk.. da raste na marsu, za marsovski klub.. i sve ostalo će tako prilagoditi-naučiti, dobro-loše..

-kad nauči da deranjem može dobiti igračku, tad će to koristiti i dok dobija igračku-željeno, nema razloga to mijenjati.. i u tome je glavni krivac roditelj, dok se ostatak društva raspada, tj nisu više u ekipi-timu, ulica-kvart, nego izolirani, online.. 'karin sindrom' primjetan kod žena koje su navikle da izgledom ili plakanjem od svih dobiju željeno pogotovo od nekadašnjih 'mačo' muškaraca, no i oni nestaju-izumiru, .. problem da djeca tako dođu do 20te i tad lupe glavom u zid, drama, katastrofa, pri čemu nitko više ne želi brinuti-slušati druge, imamo svoje probleme ili zabavu, okrenemo se.. pa i nastavnici, sustav, nema policije na ulici-kvartu, nema ničeg pozitivnog, ima kriminala, lošeg, pogotovo online i sve je danas dostupno na klik.. biti 'dobar' danas je teže, nema uzora-ideala čak ni blesavih kao 'brucelee' kad danas gledamo ili čak je i ćaknoriss umro :) .. nemamo više nikakve želje, robinhooda, .. imamo trumpeke, berlusconije, manijake, i gen-z kao rezultat.. a to smo krivi-tvorci mi, društvo... ne pojedinac jer kao ona mala kap u slapu ne znači ništa, no i more je nakupina kapi.. kvaka22, tj mi pojedinci kao kap se moramo opametiti, organizirati, kao društvo i nešto napraviti, promijeniti, možda popraviti.. tj ako je nešto loše, moramo promijeniti pa čak i pogriješiti, no ne čekati bez ikakvog pokušaja promjene jer će rezultat formule s istim parametrima i dalje dati isti rezultat.. znamo li što-kako promijeniti, hoće li biti bolje ili lošije.. to ćemo nekako u hodu, kao što smo sve do sad u povijesti nekako riješili.. ili nećemo :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 1 hvala 0
18 mjeseci
"Kriv je:

b) skola

f) sve gorenavedeno "

Pa to je lako pogoditi , sve mi smrdi na komšije, ako ne Srbi ona garant masoni ili Rusi 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 godina
Sirotanovic kaže...
Pa to je lako pogoditi , sve mi smrdi na komšije, ako ne Srbi ona garant masoni ili Rusi 🤔

100%

"Nikada nam nisu oprostili sto smo uzeli novu Skodu i uredili fasadu prije njih. 

Gledam mu zenu i vidim da nas ocima ne moze vidit'. Kurv@etina, i ona i sestra joj. 

Da ne pricam sta je sve radila u srednjoj po narodnjacima. A onda si je nasla ovog blesana da ju ozeni, i sad ona kroji politike. 

Znam ja i nju i tu sortu." 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice