.
To su govorili i za 4S.
Meni je Pero Peric rekao da ce biti 5".
Još veći iPhone za još veće seljačine.
Hhahahaah flame war begins.
Znači od sada je 4.6" savršena veličina?!
ti sigurno hodas na razna lijecenja i terapije, ali to ti nece pomoci seljacino.

Hoće li biti niži, višlji ili jednak SGS III, ostalo je skorom manje bitno, biti će jak zasigurno!
Cini se Galaxy Note je bio pogodak :)

inb4 - 150 komentara + flame war
Usporedite samo prvu sliku, sadašnji iPhone i novi iPhone... Mislim da je jasno vidljivo da je korišten PS, pogledajte ikone na većem.. Razvučene su... Vrijeme, datum, postotak baterije pa čak i raspored ikona je isti... A i onaj zvučnik baš i nije realan...
Fanboy vs hater party - bol public
Usporedite samo prvu sliku, sadašnji iPhone i novi iPhone... Mislim da je jasno vidljivo da je korišten PS, pogledajte ikone na većem.. Razvučene su... Vrijeme, datum, postotak baterije pa čak i raspored ikona je isti... A i onaj zvučnik baš i nije realan...
Što da
Mene je bug.hr ucinio apple haterom zato što je svaka vijest o appleu nagađanje,trač ili analiza...
.
vi mora da dobijate silnu lovu od ovih naslova. pa u zadnjih mjesec dana nije bilo dana bez applea.
Gluposti
*gif
http://i15.photobucket.com/albums/a354/metalsnake200/GIFs/uWqM3.gif
(dobro, decko je zabrijao,al ok, dogodi se.. nista protiv toga, samo sam negdje morao ispucat ovaj gif..:D)
Ako bude 4,6 onda cu se morat prebacit na android,iako mi je losiji os od ios,ali 4,6 to nije za mobitel nikako,jedino ako oces hodat po gradu i hvalit se kakav mobitel imas(kao samungovci).
Smatram da bi to moglo biti tako jer se več bilo govorilo da bi apple novi procesor trebao staviti i u slijedeći iPhone. ako tako bude naravno da će biti onih kojima se to nesviđa i onih kojima se sviđa "ko voli neka izvoli"!!
Nema sanse da ce biti 4.6"..
Čisto sumnjam da će biti 4,6 iako bi volio vidjet Jabučare kako žvaču kakicu koju su iskakali u zadnje vrijeme što se tiče veličine ekrana.
Samsung Galaxy SIII
pa covjece, pa ti si skroz upravu
a vi ostali, kako ste mogli biti coravi, i ne primjetiti sve te stvari sto je moj cijenjeni kolega naveo
Mene je bug.hr ucinio apple haterom zato što je svaka vijest o appleu nagađanje,trač ili analiza...
Kao i na svakom portalu na svijetu, Cnet, engadget, redmonpie itd, itd