Stiže veći iPhone?

poruka: 70
|
čitano: 8.630
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže veći iPhone?".
14 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

{#}

.

Ofc.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

To su govorili i za 4S.{#}

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Stiže veći iPhone?

Novi iPhone ce biti 6u1

1. Mobitel
  2. Televizor
  3. Solarna ploča
  4. Monitor
  5. Printer
  6. Splav
Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
59 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Meni je Pero Peric rekao da ce biti 5".

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
protjeran
Stiže veći iPhone?

Još veći iPhone za još veće seljačine.

Moj PC  
49 25 hvala 1
14 godina
Re: Stiže veći iPhone?
QFlash kaže...

Hhahahaah flame war begins.

clock2much
15 godina
Stiže veći iPhone?

Znači od sada je 4.6" savršena veličina?!

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 21:32 (merio).

37 1 hvala 1
14 godina
QFlash kaže...

ti sigurno hodas na razna lijecenja i terapije, ali to ti nece pomoci seljacino.
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?
Sjajno. A gdje ga ima za kupit?

1 12 hvala 0
14 godina
Stiže veći iPhone?
Da se razumijemo, meni osobno će se vjerojatno dopasti, uz poveću i rezoluciju, ali ono što mene pere je debljina,u stvari, visina ako ćemo pravo!
Hoće li biti niži, višlji ili jednak SGS III, ostalo je skorom manje bitno, biti će jak zasigurno!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
Zivi bili pa vidjeli. Ono sto sad treba uraditi jeste uzeti i oznacit komentare svih fanboya koji su do neki dan pljuvali po svemu vecem od 3.5-4 incha, jer ce, ako u ovome bude istine, svi do jednog promjeniti misljenje i pohrliti da uzmu novog iPhone-a kad izadje, a onda ce stat i solit pamet po forumu kako je to revolucionarno i kako niko nije znao kako se pravi mobitel sa velikim ekranom dok ga nije Apple napravio.
17 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Cini se Galaxy Note je bio pogodak :)

6 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Koristim i iPhone i smartphone sa Android OSom, preferiram iPhone zbog nekih osobnih razloga, ali 4,6?? To je stvarno previse za mobitel! Ali, danas sam negdje procitao (dnevnik.hr mislim) da bi novi iphone trebao biti cijeli od stakla tako da su to obicna naklapanja.. da bude od stakla i velicine 4,6 na svaki kvrc bi ga se nosilo na popravak..
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
15 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

inb4 - 150 komentara + flame war

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Stiže veći iPhone?

Usporedite samo prvu sliku, sadašnji iPhone i novi iPhone... Mislim da je jasno vidljivo da je korišten PS, pogledajte ikone na većem.. Razvučene su... Vrijeme, datum, postotak baterije pa čak i raspored ikona je isti... A i onaj zvučnik baš i nije realan...

Moj PC  
4 8 hvala 1
15 godina
Stiže veći iPhone?

Fanboy vs hater party - bol public

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=3N1GAGPB1t8

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
david7 kaže...

Usporedite samo prvu sliku, sadašnji iPhone i novi iPhone... Mislim da je jasno vidljivo da je korišten PS, pogledajte ikone na većem.. Razvučene su... Vrijeme, datum, postotak baterije pa čak i raspored ikona je isti... A i onaj zvučnik baš i nije realan...

Što da  {#}

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
14 godina
Stiže veći iPhone?

Mene je bug.hr ucinio apple haterom zato što je svaka vijest o appleu nagađanje,trač ili analiza...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
david7 kaže...

jeremija
16 godina
david7 kaže...

.

Capetan Capetan
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 22:14 (MatkoBB).
17 godina
Stiže veći iPhone?

vi mora da dobijate silnu lovu od ovih naslova. pa u  zadnjih mjesec dana nije bilo dana bez applea.

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Gluposti

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
david7 kaže...

*gif

http://i15.photobucket.com/albums/a354/metalsnake200/GIFs/uWqM3.gif

(dobro, decko je zabrijao,al ok, dogodi se.. nista protiv toga, samo sam negdje morao ispucat ovaj gif..:D)

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 23:04 (Bigkix).
13 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Ako bude 4,6 onda cu se morat prebacit na android,iako mi je losiji os od ios,ali 4,6 to nije za mobitel nikako,jedino ako oces hodat po gradu i hvalit se kakav mobitel imas(kao samungovci).

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Smatram da bi to moglo biti tako jer se več bilo govorilo da bi apple novi procesor trebao staviti i u slijedeći iPhone. ako tako bude naravno da će biti onih kojima se to nesviđa i onih kojima se sviđa "ko voli neka izvoli"!!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Nema sanse da ce biti 4.6".. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Čisto sumnjam da će biti 4,6 iako bi volio vidjet Jabučare kako žvaču kakicu koju su iskakali u zadnje vrijeme što se tiče veličine ekrana.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Stiže veći iPhone?

Samsung Galaxy SIII {#}

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
david7 kaže...

pa covjece, pa ti si skroz upravu

a vi ostali, kako ste mogli biti coravi, i ne primjetiti sve te stvari sto je moj cijenjeni kolega naveo

Had a dream I was king, I woke up still king
17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Mene je bug.hr ucinio apple haterom zato što je svaka vijest o appleu nagađanje,trač ili analiza...

Kao i na svakom portalu na svijetu, Cnet, engadget, redmonpie itd, itd

It's so deep how can you be so shallow
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice