PlayStation – zvijezda malih oglasa

poruka: 130
|
čitano: 17.735
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PlayStation – zvijezda malih oglasa".
15 godina

Imam ps4 od prvog dana. Ali ovo me veseli. Sto nas je vise online, to bolje.

Potpis!
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

dakle ovi sto ga prodaju zarade kitu a ne pare :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Dobe keš za blagdane, ljudi su u banani.

Inače po meni je i 2300 kn puno za uređaj na kome mnoge igre padaju ispod apsolutnog minimuma od 30 fps-a, ekskluzive su rijetke a još manje ih je kvalitetnih, mora se plaćati dodatni namet za mrežno igranje i igre su vrlo skupe.

Moj PC  
16 19 hvala 2
17 godina

Ljudima je izgleda bitnije da dođu do "veće" količine gotovine nego da zarade...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ja uzeo meni i djeci PS4, ženi uzeo Samsung Grande Prime i platio 301KN + 210KN mjesečno sa promotivnom tarifom od 500 min. 500 sms i 1,5 Gb prometa. Ja zadovoljan i svi ukućani zadovoljni osim što ne mogu doći na red na konzolu.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
Re: PlayStation – zvijezda malih oglasa
XXX kaže...

Inače po meni je i 2300 kn puno za uređaj na kome mnoge igre padaju ispod apsolutnog minimuma od 30 fps-a, ekskluzive su rijetke a još manje ih je kvalitetnih, mora se plaćati dodatni namet za mrežno igranje i igre su vrlo skupe.

mnoge igre padaju ispod 30?

trenutno niti jedna ne pada ispod 30

bio je witcher ali je popeglan

ne pretjeruj

13 godina
protjeran
Eyekool kaže...

Ljudima je izgleda bitnije da dođu do "veće" količine gotovine nego da zarade...

jedan moj frend veli bolje 1000kn u kesu nego 10000 na racunu..

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...
XXX kaže...

mnoge igre padaju ispod 30?

trenutno niti jedna ne pada ispod 30

bio je witcher ali je popeglan

ne pretjeruj

Padaju i ispod 20

15 godina
Stjepanj kaže...
Eyekool kaže...

jedan moj frend veli bolje 1000kn u kesu nego 10000 na racunu..

Nije baš mnogo pametan.

Swedish latin super funk.
16 godina

ovdje je witcher sa patchom 1.04 a vani je već patch 1.11 i igra radi fluidno

ac je isto jos jedan patch vani

fallout ima problema na svim platformama i uvijek je i imao (Bethesda)

a unity si naveo kao igru koje je imala velikih problema na svim platformama

dakle i ove igre koje si naveo nemoju sve problema a pogotovo ne MNOGE igre kako si naveo

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 11:42 (Kill Frenzy).
Moj PC  
6 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nisu samo te igre, npr. i novi JC.

http://www.ign.com/articles/2015/12/04/just-cause-3-xbox-one-and-playstation-4-review

"And the beautiful vistas don’t look as beautiful when they’re smeared by low-frame rate motion blur. The problems seem a bit worse on the Xbox One than the PlayStation 4, but they’re both pretty bad."

Znači ima dosta problema, nije riječ o iznimkama nego o pravom problemu u performansama.

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

2300 za PS4 s igrom je (recimo) ok. 2300 (ili više) za telefon (pa taman da je od iridija s marsa i sa staklom s jupitera) je idiotizam. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
6 4 hvala 0
16 godina

ne nije riječ o pravom problemu.da bilo bi kud i kamo bolje da su igre u 60fpsa i na to sam i sam malo razocaran ali govoriti kako su mnoge igre u problemima je pretjerivanje.

danas je nazalost tako da sve igre po izlasku nebitno za platformu imaju problema no to se brzo popegla.

kad bi sve igre na konzoli isle u 60 fpsa onda je nebi mogao vec sad kupit novu za 2000kn na njuskalu. uzmi 2000 kn odi u trgovinu slozi pc i vidjet ces kako ces nesto igrat. po meni i je bolje da su konzole nesto jeftinije ali da im je vijek trajanja manji.

navodis igre poput fallouta,assasins creeda koje su poznate po tehnickim problemima od prije i to na svim platformama

"Nisu samo te igre, npr. i novi JC"

nisu ni te igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 12:10 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ne nije riječ o pravom problemu.da bilo bi kud i kamo bolje da su igre u 60fpsa i na to sam i sam malo razocaran ali govoriti kako su mnoge igre u problemima je pretjerivanje.

danas je nazalost tako da sve igre po izlasku nebitno za platformu imaju problema no to se brzo popegla.

kad bi sve igre na konzoli isle u 60 fpsa onda je nebi mogao vec sad kupit novu za 2000kn na njuskalu. uzmi 2000 kn odi u trgovinu slozi pc i vidjet ces kako ces nesto igrat. po meni i je bolje da su konzole nesto jeftinije ali da im je vijek trajanja manji.

navodis igre poput fallouta,assasins creeda koje su poznate po tehnickim problemima od prije i to na svim platformama

"Nisu samo te igre, npr. i novi JC"

nisu ni te igre

LOL za 2000 kn ćeš igrat nešto na kompu? Samo ne znam što, možda tetris ili super mario. Ja sam kupi ovaj PS4 i prezadovoljan sam. Sama igra star wars košta 550 kn u trgovini, i još sam dobio dodatne popuste za gamepad, produženje garancije, igri, dodataka za PS4 itd.. Ovo se svakako isplati kupiti. I nisam primjetio nikakvih problema u igrama, tako da sve ovo vam pada u vodu...

16 godina

jos da si procitao se sto smo pisali bojim se da bi malo drugacije napisao post

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Ybte koliko samo vrijedi kontroler, igra i hdd...gdje je jos ostatak, netaknuto s garancijom! Neki stvarno kenjaju za cijenu, da imam sinove uzeo bi ga odma!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
neaktivan
Da sad sve zastajkuje na ps4? Kaj imas crt telku? Lol.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ajar kaže...

2300 za PS4 s igrom je (recimo) ok. 2300 (ili više) za telefon (pa taman da je od iridija s marsa i sa staklom s jupitera) je idiotizam. 

2300kn za uređaj na kojem se samo može igrati je ok, a isto toliko za uređaj s kojim možeš telefonirati, fotografirati, koristiti ga za navigaciju, rokovnik, budilicu, walkman, novčanik, mail, internet...  pa i za igru,  je idiotizam? 

15 godina
XXX kaže...

http://www.ign.com/articles/2015/12/04/just-cause-3-xbox-one-and-playstation-4-review

"And the beautiful vistas don’t look as beautiful when they’re smeared by low-frame rate motion blur. The problems seem a bit worse on the Xbox One than the PlayStation 4, but they’re both pretty bad."

Znači ima dosta problema, nije riječ o iznimkama nego o pravom problemu u performansama.

Mlatis praznu slamu. Ps4 je idealna platforma za igre a ovo je super akcija i prilika za ljude koji zele novu konzolu. Tvoje misljenje je krivo, ne poznajes problematiku i nemas veze sa temom.

Potpis!
17 godina

zasto nedaju x box one vise exsluziva dx12 kompitabilan sa pc igrama i win 10...neprimjetno slabiji od ps-a i bolji kontroler

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ezio kaže...
XXX kaže...

Mlatis praznu slamu. Ps4 je idealna platforma za igre a ovo je super akcija i prilika za ljude koji zele novu konzolu. Tvoje misljenje je krivo, ne poznajes problematiku i nemas veze sa temom.

Ako je tako super platforma onda bi su ju ljudi zadržali, umjesto toga imaš puno njuškalo .

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

2300kn za uređaj na kojem se samo može igrati je ok, a isto toliko za uređaj s kojim možeš telefonirati, fotografirati, koristiti ga za navigaciju, rokovnik, budilicu, walkman, novčanik, mail, internet...  pa i za igru,  je idiotizam? 

PS4 je specijaliziran za igranje (i usto može reproducirati BR) i to čini izvrsno (i tehnološki). tu je cijena ok. ove naprave u koje utrpavaju sve i svašta (a osnovna namjena im je telefoniranje), bez reda i pameti i samo zato jer mogu, koštaju previše. za svaku funkciju koju si nabrojao imam za to specijaliziranu napravu (osim mail + internet na kompu) i meni je to u redu. i falaboguihrvatima da se još nitko nije sjetio u igraće konzole ugrađivati šparete, vešmašine, tv-tunere, upaljače, usisivače i kajtigajaznam. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
16 godina
Ezio kaže...
* * *

* * * Ps4 je idealna platforma za igre a ovo je super akcija i prilika za ljude koji zele novu konzolu. * * *

Hoću i ja konzolu jer dugo se nisam poigrao, (godine su u pitanju) jer mi za igranju na PC-u treba sjest, ueti miša i tastaturu (Dobro dobro, prije no što odgoovrite, znamo ima i bezičnih miševa i bla bla) ali iz jednog razloga pa mi vi koje se igrate i koji imate konzolu recite:

- zanimaju me platformske igrice, ako se netko sjeća Lion King, Alladin, (1996-ta možda godina) u zadnje vrijeme jedna lijepa bila je Trine. Pa eto čisto ako ima netko info da mi javi kakva je situacija na tom planu.

- ili neke lakše igrice za jedno ili dvoje da se može neki turnir napraviti (kada druženje doma imam) ili neke mozgalice sa fancy grafikom.

Dakle želim da se upustim na kauču dok na telki ne razbijam mozak. Eto ako ima kakav savjet pucajte ljudi.

17 godina

wii u je za tebe ima groo platformi

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sve sa zracnim hladjenjem je usisavac. Puna njuska? Pa svi se ne igraju a neki vec imaju nesto za igranje. Plus patchevi. Koja je to igra na pc a da nije trebala patch? Gta 4 ni sa sto njih ne bi radila kako treba.

0 0 hvala 0
16 godina
XXX kaže...

Ako je tako super platforma onda bi su ju ljudi zadržali, umjesto toga imaš puno njuškalo .

ja sam svoj ps4 uzeo od ljudi koji su uzeli vip tv i koji imaju cca 50ak godina.dakle njima je u startu bilo uzet konzolu i zaradit na njj kao sto je vecini tele 2 prodavaca na njusci.dakle opet krivo

11 godina

Hm, da 'oću kupiti Plejku, uzeo bi je namjerno mimo svih telekoma i svih oglasa. Jednostavno, pretplata kao i kredit je neka vrsta robije, a iz oglasnika nikad ne znaš što točno kupuješ, te onda ako je nešto falš, moraš naganjati tipove koji su ti to prodali.

Nažalost, za PC koliko je meni poznato imamo samo "Real Boxing" kao pravu simulaciju boksa, al' na primjer za konzole postoji više igara simulacije boksa i borbi.

Kupci koji žele plejku, moraju napraviti dobru matematiku da vide što će ih bolje izaći i zadovoljiti njihove afinitete.

Inače, ovo je vrlo dobro napisan tekst o mogućim varijantama kupnji plejke.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

Meni je PS jedino dobar za leci na kauc i igrati gran turismo. Imao sam ps2, igrao sam gran turismo, Dead or alive, onaj Snowboarding (kad kaze 360 rail!! mislim da se zove SFX ili nesto), ostalo je vecinom dosadno.
Na ps1 presao Crash bandicot, neznam koji dio mislim da je jedinica bila, a kod frenda smo igrali na crt ekranu crash team racing, prelazili skupa metal gear solid, igrali vigilante 8 i twisted metal. Jako puno dobrih naslova.

Danas je sve call of duty call of duty.... i sto je najgore jos koriste quake source code, covjek bi pomislio napravili nesto novo bit ce dobro, uvijek isto, zato sam i prestao konzolu forsirati.

Evo imam taj tele 2 ps3 stoji u kutiji, stavit cu ga na njusku. A za ovaj ps4 mogu reci da tko ima para 250 kn mjesecno davati nek izvoli, ali onda bar zadrzi konzolu ako nemas dobar pc.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

wii u je za tebe ima groo platformi

Ma igrao sam se sa wii niti mi se sviđa rezolucija niti onih par platforsmih igrica - nije to to. Trine na PC-u pogotovo ako se spoji na kakvu plazmu i to u noći, obje i grafika su takve da ih možeš kanticom i lopaticom skupljati jer doslovce cure niz ekran.
Sad ću baš gamespot i 1up da vidim što se to nudi za PS4 kao platfrosmke igre.

A koliko ja znam niti PS4 a pogotovo PS4 nije hacknut, svaku igru iole da valja - valja platiti jel tako?

16 godina
PzKpfw kaže...

Hm, da 'oću kupiti Plejku, uzeo bi je namjerno mimo svih telekoma i svih oglasa. Jednostavno, pretplata kao i kredit je neka vrsta robije, a iz oglasnika nikad ne znaš što točno kupuješ, te onda ako je nešto falš, moraš naganjati tipove koji su ti to prodali.

Nažalost, za PC koliko je meni poznato imamo samo "Real Boxing" kao pravu simulaciju boksa, al' na primjer za konzole postoji više igara simulacije boksa i borbi.

Kupci koji žele plejku, moraju napraviti dobru matematiku da vide što će ih bolje izaći i zadovoljiti njihove afinitete.

Inače, ovo je vrlo dobro napisan tekst o mogućim varijantama kupnji plejke.

zasto mislis da je preko oglasa riskantno?

ukoliko imas i malo pameti vrlo tesko te je preveslat.

ja sam kupio na nacin da sam dosao kod ljudi.provjerio papire,otvorio posve zapakiranu plejku.spojio ih kod njih na tv,upalio.jos jednom provjerio papire i to je to.

na papirima se svidi sve.ime,prezime,adresa,serijski broj,ovjereno sve. ukoliko plejka rinke imas sve i ides u servis

jedino sto ja ne idem nekom nepoznatom u kucu sa parama.

nakon provjere otisao na bankomat ,vratio se po plejku i to je to

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice