PlayStation – zvijezda malih oglasa

poruka: 130
|
čitano: 17.798
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PlayStation – zvijezda malih oglasa".
16 godina
Re: PlayStation – zvijezda malih oglasa
Ezio kaže...

sažetak tvojeg mišljenja je da je pc bolji jer se na njemu mogu igrati piratske igre i slagati tablice u excelu. piratskom naravno.

haha naravno da ne shvacas dobro ali sto je tu je :) osim igranja kao i na konzoli ,da ,možeš slagati tablice u excelu ako ti vec treba to, mozes i normalno surfati (znaci imas sve blagodati interneta) ,gledati filmove, serije,ali mozes i programirati , obrađivati fotografije,crtati (ovo ne bez tableta ali dobro), 3d modelirati ,animirati, baviti se administracijom sustava,servera , audio obradom ,stvaranjem glazbe , izradom igara, bezbroj stvari,hmm i još ako imaš klinca bi li djetetu radije dao sredstvo s kojim se mozda razviju,pritom koristeci i za zabavu ili sredstvo s kojim ce se vjerovatno samo dobro zabaviti ? 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

sažetak tvojeg mišljenja je da je pc bolji jer se na njemu mogu igrati piratske igre i slagati tablice u excelu. piratskom naravno.

Pa i nije bas neosnovano misljenje. Ako netko kao prednost PS-a navodi blueray zasto ne moze prihvatiti Excel i milijun drugih prednosti PC-a? Tablice mozes slagadi i u besplatnim aplikacijama. Da ne govorim o besplatnim PC igrama koje su najbolje igre danasnjice. DOTA, LOL, WoT...

I sta ako igra piratske igrice? One nisu dovoljno dobre?

17 godina

Biste li dali djeci da se igraju na PC-u ili PS4?

A na PC-u imate sve osobne podatke, obiteljske fotke, video, AV program, adblockere, znate kako su djeca nestašna i mogu obrisati vama važne podatke. Slučajno sam obrisao s mobitela sve fotke s sezone prošle godine. Recovery je bio 20% uspješan.

Osobno bi kupio i PS4 da se klinci igraju, povremeno i ja (nemam još klinaca).

Iako imam stroj od PC-a da sve novije igre vrti, nema tog gušta kada se zavališ u fotelju, joystick u ruke i mozak na pašu. Pokušat ću za par dana kad se vratim doma za blagdane nagovoriti starog da uzme PS4, a ja ću kupovati igre tipa Gran Turismo i druge za co-op da buraz i ja se natječemo ili kad ti ekipa dođe na druženje.

9 PS4 i PC
5 samo PC
LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 20:27 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlueMax kaže...
Ezio kaže...

Pa i nije bas neosnovano misljenje. Ako netko kao prednost PS-a navodi blueray zasto ne moze prihvatiti Excel i milijun drugih prednosti PC-a? Tablice mozes slagadi i u besplatnim aplikacijama. Da ne govorim o besplatnim PC igrama koje su najbolje igre danasnjice. DOTA, LOL, WoT...

I sta ako igra piratske igrice? One nisu dovoljno dobre?

?

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

?

Kakav komentator takav komentar.

17 godina
odjavljen
Najbrži kaže...

Biste li dali djeci da se igraju na PC-u ili PS4?

A na PC-u imate sve osobne podatke, obiteljske fotke, video, AV program, adblockere, znate kako su djeca nestašna i mogu obrisati vama važne podatke. Slučajno sam obrisao s mobitela sve fotke s sezone prošle godine. Recovery je bio 20% uspješan.

Osobno bi kupio i PS4 da se klinci igraju, povremeno i ja (nemam još klinaca).

Iako imam stroj od PC-a da sve novije igre vrti, nema tog gušta kada se zavališ u fotelju, joystick u ruke i mozak na pašu. Pokušat ću za par dana kad se vratim doma za blagdane nagovoriti starog da uzme PS4, a ja ću kupovati igre tipa Gran Turismo i druge za co-op da buraz i ja se natječemo ili kad ti ekipa dođe na druženje.

Svatko sa 3% soli u glavi radi backup važnih podataka pa makar imao zaključan PC u trezoru i izvan svih pogleda. Ako imaš tih 3% onda nije problem ako komp korite djeca, punica i susjeda katica pod uvjetom da ne lupaju šakama po tipkovnici i monitoru.

14 godina

nemam takvih problema, moj pc je isključivo moj, ženi sam kupil laptop, a klinka je još premala, kada dođe vrijeme kupit ću joj pc u skladu sa njenim potrebama.

Što se konzola tiče valjda sam mentalno zakinut pa se ne mogu natjerati na gamepad (da ne spominjem kako izgleda nemoguće igrati FPS-ove na istome), i da za sve hejtere  FTW!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 21:37 (Checola).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zato postojimo i mi koji ne volimo fps a radje nam je igrati jedan gta na kontroler. Mada sam V igrao na lapu i nije mi to to preko tipkovnice. Bez veze komplicirano sa hrpom tipki na tipkovnici.
17 godina
Ezio kaže...
loky4i4 kaže...
Hexfire kaže...

Vjerojatnije je da netko doma već ima TV na koji može spojiti PS4 nego da ima monitor, miš i tipkovnicu koji mu leže uokolo. Drugi kontroler? S čim to ima veze. Možeš se i za PC kupiti kontroler ili 2, volan, VR šta sve ne. Koliko čujem PS+ ljudi uzimaju bez obzira dal išta igraju online pa ni taj argument nije toliko jak kao što misliš. A ovu logiku da onaj tko ima piratske windowse automatski ima i sve piratske igre, ne treba ni posebno komentirati koliko je smiješna.

ima drugi kontroler jako velike veze ,ja nisam nikoga vidio da ima plejku ,a da nema bar dva kontrolera jer se vecinom zovu frendovi da se igra uzivo jedan na jedan,kužiš?(to je valjda stvar psihologije igranja na konzoli) na pcu to baš i nije tako cest slucaj ..ako ne igraju online onda tek nema smisla ,ak ti se igra single player na kompu je puno jednostavnije iako ilegalno ali necemo o moralu ,dok na ps4 koliko znam čipiranje košta oko 800kn ..a ova moja logika je u dosta slucajeva tocna 

Ja npr koristim Libre Office koji radi istu stvar ali potpuno besplatno :D

PSN id: Diskach
13 godina
neaktivan

Uzeo sam ovu plejku uz fon i pretplatu. Radi odlicno opce se necuje to je nova C revizija trosi 122W u igrama (stara 148W).

Malac 8 god naganja ekipu multi 6 vs 6 u Starwarsima ( konacno ce netko sa brzim mladjim refleksima osvetiti tatu dok se CoD 2 igrao)

Ima nesto u playstationu valjda jos od PS1, dnevna soba je drukcija, toplija, cudan ugodan osjecaj :) :) ;)

5 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice