normalna firma nakon neuspjeha odjela raspusti neuspjesne ili ih prenamijeni, a ne da i dalje stvaraju gubitke (kao u drzavnim sluzbama u nas :D )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisu oni neuspješni niti je odjel neuspješan. Svašta si pomiješao. Opera će otpustiti višak koji joj ne treba jer napušta razvoj vlastite tehnologije. Zaposleni će dobiti simpatične otpremnine i naći posao vrlo brzo.
normalna firma nakon neuspjeha odjela raspusti neuspjesne ili ih prenamijeni, a ne da i dalje stvaraju gubitke (kao u drzavnim sluzbama u nas :D )
Slažem se, zato me čudi kako ne mijenjaju ljude u PR-u, s obzirom koliko browser ima potencijala, a nije razvikan.
Opera je brza sa svojim pogonom a možete zamisliti koliko će biti brža od google chroma sa njihovim motorom. :P
Nisu oni neuspješni niti je odjel neuspješan. Svašta si pomiješao. Opera će otpustiti višak koji joj ne treba jer napušta razvoj vlastite tehnologije. Zaposleni će dobiti simpatične otpremnine i naći posao vrlo brzo.
A sad, ako ćemo biti pi*ajzle, nisam čuo da se neka uspješna tehnologija napušta... može ona biti i superiornija, ali ako ne može konkurirati na tržištu, onda je neuspješna:-(
Meni osobno (kao developeru) je Opera išla jako na zivce zbog svog tumačenja standarda (jquery, iframe...)
A čuj, bolja od IE-a pa... :D
A čuj, bolja od IE-a pa... :D
Kao end-useru, vjerojatno da, ali kao developeru jedno veliko ne... iskreno se nadam da će mi prelaskom na WebKit zadavati manje glavobolja;-)
Meni je i kao developeru Opera bila mnogo draža. Lakše sam se prilagođavao njenim glupostima, nego IE-ovim.