Hahaha bilo je samo pitanje vremena kad ce netko to istrazivanje napraviti
ova tema ide u bookmarske!
Hahaha bilo je samo pitanje vremena kad ce netko to istrazivanje napraviti
ova tema ide u bookmarske!
Pa naravno da je bio cilje ove teme da se modovi malo zabave i da izazovu fw. inače nikad tako brzo ne reagiraju kao u ovoje temi
Ljudi, ovo nema veze između ljubitelja jabuke i mrzitelja iste (naravno ne mislim na voće ). Stvar je vrlo vjerovatna. Mi nismo niti svjesni koliko mozgova radi iza očiju javnosti kako bi nas pretvorili u robove konzumerizma i svega što oni požele. Be aware!
baš sam pogledao zeitgeist: moving forward
Tebi treba vozacku uzet dok jos nikog nisi ubio...
Ljudi, ovo nema veze između ljubitelja jabuke i mrzitelja iste (naravno ne mislim na voće ). Stvar je vrlo vjerovatna. Mi nismo niti svjesni koliko mozgova radi iza očiju javnosti kako bi nas pretvorili u robove konzumerizma i svega što oni požele. Be aware!
baš sam pogledao zeitgeist: moving forward
Jedino ispiranje mozga je taj film!
Istina boli i teško ju je prihvatit, al jednom se mora.
Istraživanje provedeno na jednom čovjeku... zanimljivo.
Ako se to uopće može nazvat istraživanjem
A što se može drugo očekivati od tolikog zaljubljenika u apple kad jedine teme koje ima su o njima i nićemu drugom. Ono je njemu više od boga. Pa onda nije ni čudo da dosta njih tako ispranog mozga pokušavaju stvari pokazati onakvima kakve nisu i čim im se netko usprotivi bacaju sve na njega, jer si oni tj. njihova glupost nemogu dozvoliti da ntko drugi bude u pravu.
A što se može drugo očekivati od tolikog zaljubljenika u apple kad jedine teme koje ima su o njima i nićemu drugom. Ono je njemu više od boga. Pa onda nije ni čudo da dosta njih tako ispranog mozga pokušavaju stvari pokazati onakvima kakve nisu i čim im se netko usprotivi bacaju sve na njega, jer si oni tj. njihova glupost nemogu dozvoliti da ntko drugi bude u pravu.
Evo u pravu si, svaka cast. Neznam u cemu al u pravu si. Nadam se da sad neces plakati.
Škola je gotova
Nevidiš dalje od bilo čega što ima slovo i na sebi, pa nam sad tu prodaješ maglu. Ne želiš sebi priznati da ima puno boljih stvari od tvoga appla
Već mi je pun k**** Applea i svađanja na svom članku gdje se spominje.
Slažem se, Apple radi kvalitetne proizvode. Prije 4 godine sam uzeo Ipod Nano i on još dan-danas funkcionira isto kao prvi dan no za te novce (1400 kn tada) i bolje mu je Što se tiče njihovih računala vjerujem da su isto kvalitetna no nikad me nisu privlačila. Većinom zbog toga što sam "casual" gamer, a svi znamo kakvo je stanje s igrama na Macu (da, situacija se popravlja, vjerovatno postoje emulatori no to ipak nije to). Uz to sve, računala su preskupa (barem kod nas). iOS vs. Android? Dajte, molim vas ! U pitanju su kvaliteni OSevi koji se redovito nadograđuju, a jedina stvar kod iOS što je dostupan samo na iPhoneu tako da je lakše razviti aplikaciju za njega. Koristim mobitel (danas se to zove smartphone :D )na Androidu i ne bunim se. Većina aplikacija je dostupna na oba OSa (ili su u fazi portanja) tak da nema problema ni s tim.
Kaj se tiče Applea ko' firme čini se da njima odgovara kaj su sad postali "religija". Dobit je svake godine sve veća, a besplatna reklama je najbolja reklama :)
Evo, to je to.
Nevidiš dalje od bilo čega što ima slovo i na sebi, pa nam sad tu prodaješ maglu. Ne želiš sebi priznati da ima puno boljih stvari od tvoga appla
Tko je rekao da nema boljih stvari od Applea? Jel ti mozda imas problema da razumijes ono sto procitas?
Apple najbolji na svijetu idem u "crkvu" da kupim novi macbook!
Ista fora je bila sa kinom.Naime, prije filma su ubacivali slikice kokice i jela.Sto ovako na oko nije bilo vidljivo no mozak je registrirao i potaknuo glad i zelju za tim.
Tako da, nista me ne cudi.
Da koristim inace Apple proizvode, no nisam nikakav fannboy niti mislim o njima 24h dnevno.
apple manhattan... AHHHH ...
tu zgradu treba vidjet svaki arhitekt UZIVO...
ostalo je dosadno raspravlja..
Djeca ajte pustite starije da flejmaju sa stilom, prije nego si majke pocnete spominjati
nema koristi se svađati sa tako glupim, iritantnim likom koji gleda samo svoju guzicu, ne poštuje nikoga drugoga niti ništa drugo. Zar je toliko teško prihvatit da si u krivu. I nema nikakav drugi način obrane osim dječjega, jednostavno žalosno, da netko poput tebe i ostalih ljudi poput tebe živi na ovome svjetu, jer nemate nikakve druge svrhe osim širenja svoje gluposti
Rekoh vec, u pravu si.
nema koristi se svađati sa tako glupim, iritantnim likom koji gleda samo svoju guzicu, ne poštuje nikoga drugoga niti ništa drugo. Zar je toliko teško prihvatit da si u krivu. I nema nikakav drugi način obrane osim dječjega, jednostavno žalosno, da netko poput tebe i ostalih ljudi poput tebe živi na ovome svjetu, jer nemate nikakve druge svrhe osim širenja svoje gluposti
Ako ti toliko smeta njegovo mišljenje, a malo poviše si napisao da vidiš dalje od svoga ega, zašto ga tjeraš da prihvaća da je u krivu? I ako ti toliko smeta Apple i sve što je vezano uz njegam zašto sudjeluješ u temama vezanim uz Apple? Ti izgleda ovdje jedini imaš savršeno točno mišljenje koje mora poštovati cijeli forum, a ako ga ne prihvate oni su glupi i iritantni. Naprosto smiješno.
Ako ti toliko smeta njegovo mišljenje, a malo poviše si napisao da vidiš dalje od svoga ega, zašto ga tjeraš da prihvaća da je u krivu? I ako ti toliko smeta Apple i sve što je vezano uz njegam zašto sudjeluješ u temama vezanim uz Apple? Ti izgleda ovdje jedini imaš savršeno točno mišljenje koje mora poštovati cijeli forum, a ako ga ne prihvate oni su glupi i iritantni. Naprosto smiješno.
nisam to nigdje rekao
u ime ajfona, ajpoda i ajpada 2. amen.
Ja bi i čvrsto stojim iza toga što kažem
Ovdje nije stvar u tome da se sa brdom ostalih stvari može postići ista reakcija kod ljudi, već je stvar u tome da je to Apple postigao sa svojim (marketingom i) proizvodima i za što je u kategoriji tehnologije puno teže pronaći usporedbu.
Ovdje nije stvar u tome da se sa brdom ostalih stvari može postići ista reakcija kod ljudi, već je stvar u tome da je to Apple postigao sa svojim (marketingom i) proizvodima i za što je u kategoriji tehnologije puno teže pronaći usporedbu.
Uopce nije problem u kategoriji. Problem je u beskorisnim i pretencioznim istrazivanjima.
BTW, meni je npr Carmen Electra moja religija.
Ja bi i čvrsto stojim iza toga što kažem
Ti si jedan nekulturni i bezobrazni lik.
Pomalo glupo istraživanje, ljudski mozak je pun tajni i još nije totalno istražen tako da ovo nije ništa čudno.
Ko zna, meni bi isto mozak vjerojatno reagira na ovo, možda čak i na NVIDIU...ko zna?