najzahtjevniji korisnici ne kupuju apple
Utvaram si da ste kolega krajnje ciničan, pa svejedno, ipak udovoljite mojoj skromnoj znatiželji i usrećite Apple sretan puk sa "onim" Bionic procesorom, ŠTO UZIMAJU NAJZAHTJEVNIJI KUPCI?!?!
Najzahtjevniji kupci ne kupuju iphone nego gledaju detalnije specifikacije koje traže. Nebudu kupili gadget jer se zove iphone. Kao što kupujes auto, kupiš motorom koji želip, dodacima koje želiš.
Ja znam da idući moj mora imati brzo punjenje qc4.0
Za mene je poželjno da bude baterija 4000mah ili barem 5000 to je za m mene dodatni plus :)
Znam da želimekran minimalno 5.9inča, svidio mi se Huawei Mate 9 koji ima toliko pa nebi ništa manje.
Tražim da idući bude bez ruba, slutim da bi idući moj mogao zbog toga biti Huawei Mate 10 PRO.
Želim Microsd, jer mogu odabrati najbolju karticu sa večim kapacitetom i puno jeftinije proći nego ako kupujem smartphone sa istom veličinom. Neki će reći da to ne valja ali moja iskustva su takva da su mi se pokazala odičnim rješenjem :)
Ovaj dodatak nije toliko bitan, ali je plus. Da bi htio da ima bežično QI punjenje. Nažalost to guraju večinom samsunzi a rijetko ostali. Za ostale koji to nemaju postoji dodatak koji stavite ispod maske pa opet imate bežično punjenje.
Korisnici iphonea nisu zahtjevni korisnici, oni ne gledaju detalje, rijetko tko od iphoneaša gleda specifikacije. Njima je čak dobro ako im apple uvali 5 puta slabiji procesor i kaže da je to superbionic procesor. Žalosno je da večina čak nisu ni svijesni da konkurencija pravi dijelove za iphone. Naprimjer samsung im pravi oled zaslone, nekad je to radio LG, recimo ista tehnologija kod optimusa 2x je bila i na tadasnjem iphoneu samo drugačije marketinško ime. Ja bratu kažem da moj ima Gorrila staklo, da isto ima i iphone. Ne vjeruje mi, već misli da pričam gluposti ali kada mi pogeldamo na stranici koja piše u detalje o hardweru onda se uvjeri da je ipak to Gorrila staklo :D
Ja na iphone gledam kao klasu smartphone koji više cilja na luksuz, a kupci su bogataši kojim nije bitno što je sto unutra, već žele više luksuz nego nabrijani smarthone.
Žalosno je da to tako daleko otišlo da čak i siromašni kupuju i to ako prodaju bubreg.