Tajanstveni letovi dronova u New Jerseyju, zatraže

poruka: 58
|
čitano: 8.819
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tajanstveni letovi dronova u New Jerseyju, zatraže".
4 godine

Da su Majka Tereza i Mahatma Gandhi na čelu američke vojske i civilne zaštite ti bi "dronovi" več bili srušeni da ih se može srušiti tehnikom kojom raspolažu.

Riječ "neobjašnjivo" se koristi češče od zareza u rečenicama koje daju razni dužnosnici, a onda mediji mudro zaključuju kako to otvara prostor za teoretičare urote.

Kako bi rekao A. C Doyle kroz usta svog Holmesa "ako eliminiramo sve postojeće dokaze, ono što nam ostane mora biti istina ma kako nevjerojatno se činilo"

5 0 hvala 0
6 godina

Ovi bi i djeda Mraza pogodili zoljom, zbog preniskog leta.

4 0 hvala 0
16 godina

da baš... dronovi... davno bi ih poskidali da mogu. Lete iznad svih većih američkih vojnih baza.

Neki tvrde da se radi o izvanzemaljskim sondama koje polijeću s glavnog broda negdje u oceanu i očito im je cilj praćenje ljudskih vojnih aktivnosti, bar za sad.

Pitanje je dana kad to više neće moći skrivati od javnosti.

Moj PC  
4 10 hvala 0
3 godine

Da, na videu mi jedan baš liči na trokutastu izvanzemaljsku lebdjelicu..

ima tu i slika

baš mi ovaj foto to pokazuje, jedino ako dronovi lete u trokutastoj formaciji s četiri drona, a ne znam kome bi to baš tako jednostavno uspjelo.

Jedno mi nikada neće biti jasno.

Što će rasvjeta na izvanzemaljskim letjelicama, jer im je kao što znamo cilj biti neprimjećen.

A i što će dronovima svjetla, osim ako ih netko iz šumarka ne kontrolira gdje lete. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2024 14:13 (Zaporožac).
Moj PC  
8 0 hvala 0
9 godina

Na balkanUFO kanalu lik nagađa da nešto još zanimljivije o tim dronovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Eh, Jersey. U starim vremenima bi mi ova ekipa prva pala na pamet.

3 0 hvala 0
3 godine

Prvo sam pomislio na dilere koke i svekojakih sredstava za drogisanje, no kad sam pročitao da lete oko vojnih baza, odbacio sam tu teoriju, pogotovo jer su osvijetljeni.

合氣道
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Tajanstveni letovi dronova u New Jerseyju, zat
Zaporožac kaže...

Da, na videu mi jedan baš liči na trokutastu izvanzemaljsku lebdjelicu..

ima tu i slika

baš mi ovaj foto to pokazuje, jedino ako dronovi lete u trokutastoj formaciji s četiri drona, a ne znam kome bi to baš tako jednostavno uspjelo.

Jesi neuk...

To ti je romb Krune Jurčića protiv Ajaxa

koji se ofenzivno pretvara u trokut preko spiralne impostacije Špace Poklepovića.

Špacu je kopirao i Ferguson preko West Hamagdje se vizualno bolje vidjela ta formacija:

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
3 godine

Ma Špaco je imao Romb taktiku, ali nakon što je promijenio pola momčadi, prepolovio je romb i dobio je dvije prejake trokutaste formacije.

Bar je on tako mislio.

Jednom mi je to natuknuo, kad smo pili bevandu u Splitu.

合氣道
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Americki dronovi lete iznad americkih vojnih baza = svemirci....

Linux, Arch Linux.

3 0 hvala 0
10 godina

Zanimljivo je da je prosjecna inteligencija bugovih komentatora ( a i sire) na razini prosjeka amerike a i nize. 

0 0 hvala 0
15 godina
pravi_covijek kaže...

Zanimljivo je da je prosjecna inteligencija bugovih komentatora ( a i sire) na razini prosjeka amerike a i nize. 

Znaci pronasao si si mjesto 👍🏻

VenAtoR#2231
15 godina
Zaporožac kaže...

Prvo sam pomislio na dilere koke i svekojakih sredstava za drogisanje, no kad sam pročitao da lete oko vojnih baza, odbacio sam tu teoriju, pogotovo jer su osvijetljeni.

Pa i vojska voli sve što vole mladi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2024 8:29 (Punti).
3 godine
pravi_covijek kaže...

Pod Amerika misliš na američke kontinente, ili na U.S.A. ?

Nego, hoćeš reći da u U.S.A. Američani neinteligentni ?!

Misliš ozbiljno ?

合氣道
16 godina

izgleda da se jedan "dron" srušio, no na mjestu rušenja nema nikakvih dokaza, osim neke mrlje koja izgleda na pokušaj cover-up-a.

Edit: najjača vojna sila da ne može srušiti tamo neki dron i pogledati o čemu se radi, svakom s imalo mozga bi moralo biti neuvjerljivo... razumijem da ih ne pokušavaju rušiti iznad naseljenih područja, no ta leteća čuda je siguno lako pratiti i srušiti na nekoj pustopoljini... ili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 11:11 (Aldo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

2001 mi je prakticki iznad glave preletio trokutasti nlo. Necujan, brzina leta cca. 30kmh, visina leta je bila max 150m, dimenzije oko 50x50m, kamufliran kao smede-sivi oblak, slaba svjetla na svakom kutu koja se vide samo kada ide iznad vas. Da sam tada imao fotoaparat siguran sam da bi to bila fotografija godine. Uglavnom u ovom slucaju bi prije rekao da je to neki kineski/ruski/iranski psy-ops, zrakoplovi, vjezbe ili nesto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 12:26 (ivanzu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
Kad sam bio klinjo usro sam se kad mi je u sumrak preko glave preletila NLO sive boje. Bio sam uvjeren u to neko vrijeme.
No kad sam stekao dovoljnu inteligenciju da se taj NLO ubaci u moju bazu podataka znanja i shvaćanja, shvatio sam da je to bila velika sova, koja je letjela nepomično na uzgon zraka, (tih godine smo imali "najezdu" sova).

Mišljenja sam da bi nas svemirci držali kao kućne ljubimce da ih ima. Ali vjerojatnije bi da se sretnemo mi ili oni prošli onako kao nekad Indijanci sa velikim boginjama.

Preporuka jezivog filma radi teme https://m.imdb.com/title/tt0370986/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_i_60

A ovo ne bi bilo na tvu i internetu da iz nekog razloga ne odgovara režimu. A razlog možemo shvatiti kad budemo znali sve činjenice.

0 0 hvala 0
4 godine

Jedina nepoznanica je zbog čega ih trpe iznad vojnih baza pa je; ili su vladini ili nisu vladini.

A ja bi se klonio sjenika i štala narednih tjedana jer više nisu samo mjesta gdje se događaju odnosi upitnog morala, nego i mjesta gdje farmeri bivaju odnesni uzrak!

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 13:38 (Eric Prydz).

1 0 hvala 0
16 godina
gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 13:45 (nixass).
Moj PC  
5 0 hvala 0
6 godina

nevezano za temu,

živimo u dobu kad svatko malo spretniji može izradit drona, ili 10/100/1000x toliko i odletjet ih bilo gdje. od bilo gdje.

u vezi teme,

naravno da amerikanci mogu poskidati sve te dronove s neba da hoće na bilo kojem teritoriju i exteritoriju., imaju cijelu paletu odgovora, od radio jammera, pa do EMP-a. te kontroliraju doslovno sklopku koja gasi sve radio komunikacije (GPS,mobiteli, starlink, ... ) i uređaje  pod njihovom kontrolom. (sve na čemu piše made in taiwan)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2024 14:41 (gpd).

1 0 hvala 0
9 godina

Aldo daj i meni malo ovoga sta koristis. Vidim da je jako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HolyPotato kaže...

Aldo daj i meni malo ovoga sta koristis. Vidim da je jako

daj ti prvo svoje objašnjenje, pa da vidimo na čemu si ti... neki puše priču i o iranskim dronovima... jesi i ti među njima?

11 godina
Ima samo 2 objašnjena od kojih je prvo malo vjerojatno.

Prvo. Radi se o super tajnoj tehnologiji. Tu se postavlja pitanje odakle ta tehnologija. I ako je koriste je na totalno glup način. Samim time ovo objašnjenje je jako malo vjerojatno.

Drugo. Ako nisu "naši", onda moraju biti "njihovi". E sad, zašto se tako pokazuju i šta hoće to je pravo pitanje. Očito im se ništa ne može.

Treće točke nema.
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

Trump je sinoć svečano izjavio da će vojska sve to porušiti "ma što god to bilo". 

合氣道
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
gpd kaže...

naravno da amerikanci mogu poskidati sve te dronove s neba da hoće na bilo kojem teritoriju i exteritoriju., imaju cijelu paletu odgovora, od radio jammera, pa do EMP-a. te kontroliraju doslovno sklopku koja gasi sve radio komunikacije (GPS,mobiteli, starlink, ... ) i uređaje  pod njihovom kontrolom. (sve na čemu piše made in taiwan)

Da moš mislit, koristit zeleno u bilzini svojih vlastitih baza to bi bila ludost prve klase.

Vezano za žuto, to je beskorisno ako netko šašav koristi dronove kojima se upravlja i navodi preko žice. Več vidim kako se neupučeni čude, dron koji ima kolotur kabela i pušta ga iza sebe pa koja se budala toga sjetila.Zapravo to je odlična ideja, iako na prvu loptu izgleda vrlo čudno.Kao i obično u ratu nema čudnih ideja, ako nam donosi željene rezultate nema frke.

https://rumble.com/v5in1sp-kurs-region-russian-wired-fpv-drone-burns-another-ukrainian-tank.html

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2024 13:32 (rambox).
6 godina
rambox kaže...
gpd kaže...

Da moš mislit, koristit zeleno u bilzini svojih vlastitih baza to bi bila ludost prve klase.

Vezano za žuto, to je beskorisno ako netko šašav koristi dronove kojima se upravlja i navodi preko žice. Več vidim kako se neupučeni čude, dron koji ima kolotur kabela i pušta ga iza sebe pa koja se budala toga sjetila.Zapravo to je odlična ideja, iako na prvu loptu izgleda vrlo čudno.Kao i obično u ratu nema čudnih ideja, ako nam donosi željene rezultate nema frke.

https://rumble.com/v5in1sp-kurs-region-russian-wired-fpv-drone-burns-another-ukrainian-tank.html

radio džemeri nisu beskorisni , služe za ometanje radio upravljanih i radio navigiranih dronova.

(ne govorim o tim dronovima na optički kabel, za koje sam čuo negdje, ne može se džemati optička veza radio džemerom iz jasnih razloga)

svaki ovaj video uspješnog droniranja, popračen je vjerojatno sa 10 ili više neuspješnih.

(iz jasnih razloga, nećeš objaviti snimak neuspjeha)

ako si vidio one snimke sa turtle tenkovima, imaju montirane džemere na krovu,  prolaze kroz bojišnicu, dronovi se samo ruše u stranu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2024 14:06 (gpd).
15 godina
Aldo kaže...

da baš... dronovi... davno bi ih poskidali da mogu. Lete iznad svih većih američkih vojnih baza.

Neki tvrde da se radi o izvanzemaljskim sondama koje polijeću s glavnog broda negdje u oceanu i očito im je cilj praćenje ljudskih vojnih aktivnosti, bar za sad.

Pitanje je dana kad to više neće moći skrivati od javnosti.

Ha, a onda pak, imaš tvrdnje (koje meni djeluju kao glupost) nekih američkih dužnosnika da polijeću sa iranskog nosača dronova. Koji se kao nalazi negdje blizu istočne obale SAD-a.

Lako moguće da se radi o NLO pojavama, kako bi se reklo. Zato što su se i u prošlosti kada su bile veće svjetske krize NLO-i pojavljivali iznad vojnih baza i posebno iznad silosa i mjesta za lansiranje nuklearnih projektila. A s obzirom da se zadnjih mjeseci pojačano prijeti nuklearnim oružjem i razmješta se to isto oružje - eto mogućeg odgovora zašto se bilježi sve veći broj takvih viđenja. Na stranu sada činjenica da ima i lažnih jer ljudi svašta brkaju sa mogućim NLO-ima.

16 godina
gpd kaže...
uostalom taj dron na optički kabel  ako sam shvatio vuće za sobom optički kabel, sad ti računaj kolika je težina 20km optičkog kabela.

Ma kakvi domet od 20km, nema od toga ništa čak niti za klasične borbene FPV dronove.Eto ti činjenica, za koja znamo iz prakse u Ukrajini vezano za ove FPV dronove.

Klasičan borbeni FPV dron

- domet do 10km, ili malo više ako su nešto nadogradili

- možeš ih detektirati da dolaze, ili da su u blizini jer se njima upravlja preko bežičnih frekvencija=detektor dronova ili frekvencija preko kojih se sa njima upravlja

FPV borbeni dron+optički kabel, ili na žicu po seljački

- navođenje i upravljanje preko kabela

- domet do 5km, možda i malo više ali nema potvrde za to

- ne možeš ga detektirati da dolazi, osim po zvuku ili vizualno a onda je prekasno

AMD,........is that Epyc or what?
10 godina

Ala šta ste dosadni. 

Zabavnije je vjerovati da su svemirci :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice