Netflix preko VPN

poruka: 19
|
čitano: 2.596
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Netflix preko VPN

Bok ekipa, nisam nigdje našao na forumu da se piše o ovome pa ću vas ovako pitat:

Znate li kakvo je sad stanje sa uzimanjem Netflixa preko VPN-a neke države u kojoj je jeftinije nego kod nas.

Nije za mene pa nisam u toku, a krivo mi gledat ukućane da plaćaju toliko.
Probao sam na neke države i nikad ne prolazi Revolut kartica.

Ima li neka slična metoda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Netflix preko VPN
Ja skinio premium apk sinoc od netflixa i sve radi tip top
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Netflix preko VPN

ima caka sa netflix giftcardovima, tj top upas account sa odredenim iznosom i aktiviras premium

Nekad znaju limitirati pristup na zemlju gdje je kupljena pretplata npr. turska, nigerija ili sto god jeftinije je na 30 dana pa je taj period potrebno pristupati putem VPN-a. Svakako zakomplicirali su situaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
tuna-1 kaže...

ima caka sa netflix giftcardovima, tj top upas account sa odredenim iznosom i aktiviras premium

Nekad znaju limitirati pristup na zemlju gdje je kupljena pretplata npr. turska, nigerija ili sto god jeftinije je na 30 dana pa je taj period potrebno pristupati putem VPN-a. Svakako zakomplicirali su situaciju

E znam za to, koliko gledam u zadnje vrijeme postalo je i to preskupo, tipa prodaju gift card od 100TL za troduplo vise nego sto iznosi 100TL. Kad vidim koliko je Netflix greedy da sve zabranjuje zgadi mi se totalno.

15 godina
Netflix preko VPN

koristio sam dugi niz godina account sharing preko gamsgo sajta ali i to su ubili, tj  limitirali su na gledanje preko browsera . Ako ne gledas na TV-u onda to jos uvijek igra. TV svako malo trazi verifikaciju accounta ako su shared u igri.

Zasad jedina opcija naci nekoga i splitati account cost u regiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
jaxy1108 kaže...

Bok ekipa, nisam nigdje našao na forumu da se piše o ovome pa ću vas ovako pitat:

Znate li kakvo je sad stanje sa uzimanjem Netflixa preko VPN-a neke države u kojoj je jeftinije nego kod nas.

Nije za mene pa nisam u toku, a krivo mi gledat ukućane da plaćaju toliko.
Probao sam na neke države i nikad ne prolazi Revolut kartica.

Ima li neka slična metoda?

Uzmi preko Nigerije, prolaze nase kartice.

4,30 eura mjesecno Premium paket.

Ulogiraj se, okini VPN (urbanvpn meni prolazi) i produlji membership. Uvjet za to je da ti je HRV pretplata istekla.

17 godina
Netflix preko VPN

probao, ali ne prolaze hr kartice. stalno baca gresku pri placanju

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Gemmy kaže...

probao, ali ne prolaze hr kartice. stalno baca gresku pri placanju

Prolaze sigurno, ja produljio 31.1. Sa hrvatskom Visom bez problema.

17 godina
Cudno, meni s dvije vize nije uspilo proc. Probat ću opet kasnije.
13 godina
Netflix preko VPN

Ja složio 13.1. preko urban vpn-a nigeriju i složio 4k account za 4,38€. Normalna kartica žiro računa. Sve radi uredno

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Netflix preko VPN

probao opet, preko kompa i mobitela, i nece

viza od erste, viza od keksa, i revolt virtualna ne prolaze

mozda jer radim novi account, a vi stare produljujete

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
@Gemmy ja evo isto probao, kao i ti-novi account, ne prolazi.

Očito prolazi za one koji samo produžuju pretplatu.
3 godine
Netflix preko VPN

Pa to sam i napisao da je uvjet da vam je HRV pretplata istekla. Nakon toga login i paljenje VPNa i sve radi.

2 0 hvala 0
13 godina
Netflix preko VPN

Ja sam napravio skroz novi account i sve preko urban vpn-a prošlo uredno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Sto si stavio za broj mobitela? To te trazi ako otvaras novi account, a broj mora onda biti nigerijski ako pokusavas preko te zemlje
17 godina
Samo je tražilo mail za novi acc, nikakav broj telefona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam isto preko nigerijskog 12.1.25 uplatio na postojeci racun preko kojeg sam ranije placao 10e premium (BiH). Koristio sam neki besplatni android VPN.lat, samo prilikom placanja. Vidjet cemo sad 12.2 da li ce skinuti po nigerijskoj valuti.

0 0 hvala 0
5 godina
Evo meni je proslo preko UrbanVPN. Koristio sam stari account preko kojeg nisam nikad imao pretplatu, ali sam imao onaj free trial mjesec dana dok se to jos nudilo davno.
Revolut mi nije prihvatilo (palo mi je na pamet da je to mozda jer revolut nema sluzbeno nigerijsku nairu kao valutu), prosla moja pbz, 4.52€
Pitalo me odma i broj mobitela nigerijski za oporavak lozinke ali sam samo izasao i zasad radi, pitanje je dokad.
jk
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
systemize kaže...
Ja sam isto preko nigerijskog 12.1.25 uplatio na postojeci racun preko kojeg sam ranije placao 10e premium (BiH). Koristio sam neki besplatni android VPN.lat, samo prilikom placanja. Vidjet cemo sad 12.2 da li ce skinuti po nigerijskoj valuti.

Hoce. Meni uredno skida sa racuna. Visa NLB Banka....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice