Prijenos podataka sa mobitela na mobi

poruka: 8
|
čitano: 1.084
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Prijenos podataka sa mobitela na mobitel

Nisam se dosad susreo sa ovim tipom problema na koji način da prebacim podatke sa starog mobitela A52 s(kojem je crn ekran) na novi S24 ultra? 

Kad spojim kabelom ništa se ne dešava?

Ne mogu preko Googlea Acc ne razumijem što treba napraviti?

Traži da potvrdim na starom mobitelu broj pa kako kad ne mogu uci u njega..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Prijenos podataka sa mobitela na mobitel

SIM karticu prebacujes doslovno zadnju. Vrati ju u stari telefon, pripremi dobar USB-C na USB-C kabel i prati upute na novom telefonu. Ne moze biti lakse od toga. Da su razliciti proizvodjaci u pitanju ili Android na Apple, to je (malo) teze ali isto ide. Samo prati upute na ekranu, tek kad sve zavrsi prebaci SIM karticu i app koje ovise o njoj (Whatsapp....)

13 godina

Znam tako sam do sada radio bez problema ali sad stari tel nije moguće upotrebiti(crn ekran )imam novi c to c kabl i kad ga spojim po uputama sa starim ništa se ne dešava na tren se kao počne puniti..

Nedavno sam starom sa Samsung nekog isto se razbio u par minuta sve prebacio na motorolu novu..Ali sad nez u čem je problem 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 17:22 (kaw_liga).
4 godine
kaw_liga kaže...

Znam tako sam do sada radio bez problema ali sad stari tel nije moguće upotrebiti(crn ekran )imam novi c to c kabl i kad ga spojim po uputama sa starim ništa se ne dešava na tren se kao počne puniti..

Nedavno sam starom sa Samsung nekog isto se razbio u par minuta sve prebacio na motorolu novu..Ali sad nez u čem je problem 

Pa mozda je krepala ploca, odnesi u servis i reci ce ti odma jel daje sliku kad ga spoji na uredaj

Team Blue
13 godina

Briga me za stari uređaj samo mi je bitno da to nekako prebacim na novi uređaj.Kad spojim na Pc stari uređaj prepoznaje ga.

Idem ispočetka i jednostavno kad spojim kabel stari sa novim ništa se ne dešava samo se čuje na starom vibracija kao kad se stavi na punjač.Probao sam tri različita kabla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 18:07 (kaw_liga).
13 godina
Prijenos podataka sa mobitela na mobi

Izvinjavam se..Može brisanje ove teme otvorio sam drugu na vidnije mjesto jer mi se stvarno žuri pa bi želio što hitnije rješiti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Prijenos podataka sa mobitela na mobi

Pa nisi odmah najbitniju stvar napisao, na starom uređaju ne radi ekran i nemas mu uopce pristup!

Džabe i kabel i sve, ovo je sad tematika za neki servis. Pretpostavljam da nemas do kraja podesen recovery za google racun (dodatni mail i broj, sigurnosno pitanje...). Vjerojatno nije ni backup podesen i upaljen za app koje to ne rade po defaultu.

Mislim da bez ekrana i potvrde na starom uređaju nema dalje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 23:17 (Nuclear_Phoenix).
13 godina
Re: Prijenos podataka sa mobitela na mobi

Uspio sam na kraju sve prenijeti na novi mob..Kad sam se ulogirao konačno u google acc povuklo je većinu stvari.A onda i u Samsung aplikaciju koja je povukla ostatak stvari ostao sam paf..

Ostale su neke slike na starom koje ne znam kako bi sad sa Pc a nekako prebacio ? Opet ne mogu potvrditi na starom prenos ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 8:04 (kaw_liga).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice