Koliko malenim?
Asus TUF Gaming GeForce RTX 5080 - Malenim koracim
- poruka: 18
- |
- čitano: 3.888
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čini se jako malenim hahah
Ovo je mali korak za čovjeka, ali prosječan za čovječuljka!
Da maleni DDr7 0 bodova, PCIe 5.0 takoder 0 bodova, raw perfomanse cca 15% naspram prosle generacije i to je to
, 2000€?
Nemoj tako.
A DLSS 4 s MFG ?
He...
Nemoj tako.
A DLSS 4 s MFG ?
He...
Dlss nam ne diraj za ostalo me bas briga ja to nebum plaćao
Evo ja sam jos na GTX 770, pa me zanima jel se isplati prijeci na 5080 ili da jos pricekam?
Ovo je trebala bit 5070.
Evo ja sam jos na GTX 770, pa me zanima jel se isplati prijeci na 5080 ili da jos pricekam?
ne isplati se, jača je samo 20 puta
pričekaj da izađu grafe koje su bar 50× jače
...i postavi pitanje na još jedno 4-5 tema
Cijena 1200 Eura? U nekim trgovinama MSI model ide za 1900 eura. Stvarno ne shvaćam što je ljudima u glavi pa daju 2-3k eura za grafičke kartice...osim onih kojima baš treba za posao..ostali...???
PS... tko je meni kriv što ja nemam... ? imam samo ne shvaćam, LOL
Nisam godinama pratio zbivanja, a krenuo sam u nabavku novog računala tj djelova. Već sam uzeo kućište, napajanje i nekoliko ssd/hdd-a.
Mogu reći da sam šokiran divljačkim cijenama za nikakav napredak.
Večeras kupujem 4060ti.. 500€.
Meni je i to puno..no nema smisla čekat peti mjesec za "narodnu" 5060.
Sve na potrošačkoj sceni je postala jedna velika laž i obmana.
Od cijene napolitanki do el automobila.

Čemu x60 ?
Pa dodaj još stotinjak eura i kupi 7800XT koja je jača i sasvim solidna za 1440p
Stigle (nebulozne) cijene za HR pa je u skladu s time updateana recenzija (uklonjena je nagrada, ispravljene su ocjene, korigiran je zaključak).
Vidim da su i na Amazon.de slične cijene. Baš su isplativi, nema što... Mislim da će moja 3070 gurati još dugo, mada je kupljena polovna na ebay-u...
ne isplati se, jača je samo 20 puta
pričekaj da izađu grafe koje su bar 50× jače
...i postavi pitanje na još jedno 4-5 tema
Ne daj zavarati. Realno brža je u igrama do nekih 10x.
Za svakodnevni uredski rad dovoljna je da i prosječna integrirana, al recimo da se radi o igraču koji traži puno FPS-a na AAA igrama, onda svakako preporučljivo uzet neku noviju grafu.