Prijenos podataka sa mobitela na mobi

poruka: 11
|
čitano: 1.280
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Prijenos podataka sa mobitela na mobitel

Kako obaviti prijenos podataka sa mobitela na mobitel ako je jedan mobitel neispravan (crn ekran) 

Naime imam stari Samsung A52 s i novi S24 ultra i kad slijedim upute u trenutku kad trebam spojiti kabelom stari i novi ništa se ne događa kao da nije spojeno. U servisu mi kažu kako su bespomoćni jer se na starom treba potvrditi prenos a to je nemoguće jer ne radi ekran.

Koje su druge solucije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

jel stari mob može bacat sliku preko usb-c 2 hdmi kabla na neki vanjski ekran?

ako da - nabaviš jedan od onih adaptera koji s jedne strane imaju usb-c, a s druge hdmi i dodatni usb-a port (za miša recimo s kojim možeš potvrdit unos na vanjskom ekranu, koristiti tipkovnicu itd.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Prijenos podataka sa mobitela na mobi
Ovisi o visini sigurnosne zakrpe. Stariji sw i za taj adapter traži potvrdu na zaslonu, dok noviji, fala kur*u, puštaju van.
Da se i uz nabadanje na slijepo dok ne prođe potvrda. Naravno, u tom slučaju touch treba raditi.

Edit: sad vidim da si već otvorio identičnu temu.
Ne kužim koji dio ti nije jasan?
Đaba tebi kabel ako ne možeš potvrditi na starom telefonu spajanja, što preko g acc-a, što preko smart switcha.
Kod sebe skupljam poluispravne zaslone samo za slučajeve prebacivanja podataka, ali onda fino i naplatim uslugu.
Nije moj problem kaj tebi taj stari telefon nije bitan nakon prebacivanja. Bitno mi je samo koliko ti vrijede podaci.
Osnova mi je 45e u slučaju spajanja drugog zaslona. Ako stranka kaže da je to previše, automatski shvaćam da podaci nisu bitni.
Gotovo svima odgovara. Ako ne odmah, onda kad skuže da nije sve na gugletu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 22:44 (dax-lax).
13 godina

Da sve razumijem uspio sam preko Googlea acc i Samsung acc. Noviji mobiteli znači sami idu dok se spoji ne treba j*** potvrda na starom. Koliko dodje promjena ekrana ne radi ni touch na A52s 5g mislim da li vrijedi popraviti?

14 godina
Bogme nejdu sami. Prenese samo ono za što si prije uključio backup. Recimo, kad se slikama popuni googleovih 15GB prostor na cloudu, sve nakon toga ostaje na mobu i to neće prenjeti na ovaj "indirektan" način.
Originalni zaslon s jezgrom je trenutno oko 80€ + 27 za zamjenu.

Kad kažeš da ide sve bez potvrde, očekujem da misliš na smart switch kompletno sve s postavkam mreža, bilješkama, postavkama sustava itd.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 7:59 (dax-lax).
13 godina

Da to znam kad se prenosi samo preko Googlea acc ode ono osnovno mada je meni dosta prenešeno i preko samsung apl..Wifi šifre recimo.

Dal' bi ti to napravio mislim zamjenu da ti pošaljem poštom mob ?

Ovdje malo mjesto nez dal cu naci ikoga

14 godina
kaw_liga kaže...

Da to znam kad se prenosi samo preko Googlea acc ode ono osnovno mada je meni dosta prenešeno i preko samsung apl..Wifi šifre recimo.

Dal' bi ti to napravio mislim zamjenu da ti pošaljem poštom mob ?

Ovdje malo mjesto nez dal cu naci ikoga

Mogu. Kad se odlučiš, javi mi se porukom pa dogovorimo sve.

10 godina

Ima li netko iskustva sa I-servicom u Vukovarskoj za zamjenu ekrana traže 90eur..Što je po meni ok isto Samsung A52S 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Da, dobar servis. Prvjeri samo da li je original ili oem zaslon. I jedan i drugi su ok
13 godina

Koja je razlika između Oem zaslona i orginalnog ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kaw_liga kaže...

Koja je razlika između Oem zaslona i orginalnog ?

Prije na kućištu nego na samom prikazu ali ovisi o puno toga. Svaka serija drugačiju razliku ima.

Recimo, kod oem samsunga u kućištu nema slušalice, fleta za tipke, nekih izo trakica i ground pointova, nekad vibro motorića....

Ili kod nekih modela S linije eu(oriđiđi) dođe s prednjom kamerom (jer je u ljepilu), dok s nekom verzijom moraš očistit ljepilo da možeš prenjeti kameru kod zamjene. 

Nekad se vidi minimalna razlika u bojama ako držiš jedan pored drugoga ali nije tako bitna

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice